masterchef1925
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2023
- Like
- 151
- Πόντοι
- 0
Ελπιζω να τα πούμε και από κοντά τοτε!!!Δέχομαι κάποιους αλλά είμαι πιο επιφυλακτική αγόρι..
Ελπιζω να τα πούμε και από κοντά τοτε!!!Δέχομαι κάποιους αλλά είμαι πιο επιφυλακτική αγόρι..
Κοριτσάκι!Καλησπέρα στ αγόρια μου!
Και αναμεσα τους το σχιστο λαγκαδι με μια ρουφιχτρα που χει καταπιει παλικαρια και παλικαρια...Αυτή είναι λήψη! "Ο Όλυμπος και ο Κίσσαβος τα δύο βουνά μαλώνουν"...
ααααχ αυτά τα μαύρα τα πρόστυχα τα εσώρουχά σου ζημιά μας έκαναν πρωινιάτικα.Καλησπέρα στ αγόρια μου!
Λείπω,αλλά μόλις μπω και διαβάσω τα όμορφα που γράφετε ..πάλι καυλες μου έρχονται..
Αδυναμία μου εσύ..Κοριτσάκι!
...έχω πάρει 3 πτυχία καυλας χαχαχα!ααααχ αυτά τα μαύρα τα πρόστυχα τα εσώρουχά σου ζημιά μας έκαναν πρωινιάτικα.
πάντως είσαι μαστερ στο πως να καυλώνεις έναν άντρα μεγάλο ταλέντο.
την καλημέρα μου και καλό μήνα να έχουμε...
χαχαχα το έχω καταλάβει εδώ στο θεωρητικό κομμάτι σύντομα ελπίζω να περάσω και για τη πρακτική άσκηση......έχω πάρει 3 πτυχία καυλας χαχαχα!
Σ ευχαριστούμε αγόρι μου..
Καλό μήνα στη Γυναίκα που καυλωνει μέχρι και τα περιστέρια στον δρόμο.Καλό μήνα με υγεία & καυλες..
Μόνο εσύ έχεις αυτές τις ατάκες.. χαχαχαχα!!Καλό μήνα στη Γυναίκα που καυλωνει μέχρι και τα περιστέρια στον δρόμο.
Μαζί σου οι καυλες είναι μόνιμες και διαρκείας
Μόνο εσύ προκαλείς τέτοιες καυλεςΜόνο εσύ έχεις αυτές τις ατάκες.. χαχαχαχα!!
Καλό μήνα baby!
Καλό μήνα ΤζοΚαλό μήνα με υγεία & καυλες..
Καλό μήνα Τζο,είσαι μια καυλα....με τα δόντια θα στο βγαζα το εσώρουχοΚαλό μήνα με υγεία & καυλες..
Επίσης αγόρι μου!Καλό μήνα Τζο
..ετσι καυλιαρη μου..Καλό μήνα Τζο,είσαι μια καυλα....με τα δόντια θα στο βγαζα το εσώρουχο
...τίποτα δεν είναι δύσκολο αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση και σεβασμός φυσικάΚαλό μήνα. Κρίμα που είμαι καινούργιος και δυσκολα θα βρεθούμε
Βγαλτω μανάρι μου το βρακάκι δεν σου χρειάζεται…Καλό μήνα με υγεία & καυλες..
Τόσες φορες το έβγαλα σήμερα,άλλη μια δεν πειράζει χαχαχαχα!Βγαλτω μανάρι μου το βρακάκι δεν σου χρειάζεται…
Καλό μήνα, μανάρι μου! Μμμμ...έτσι όπως είσαι στημένη, θα έκανα το εσώρουχο στο πλάι και θα σου έκανα ένα υπέροχο γλειφομούνι με happy ending!Καλό μήνα με υγεία & καυλες..