Διαγραμμένο μέλος 249234
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2024
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
Αρκεί να μην καταλήξουμε έτσι
Γιαυτό είπα για εγκλωβισμό. Να υπάρχει λίγος χρόνος παραπάνω....μωρο μου εδώ 2 ώρες στο δωματιο δεν μας έφτασαν...τι να μας κάνει το ασανσέρ?!!
Γειά σου ρε κουκλί!!
Οκ το επόμενο ραντεβού μας 3ωρο..κάθε φορά θ ανεβάζουμε και ώρα!!Γιαυτό είπα για εγκλωβισμό. Να υπάρχει λίγος χρόνος παραπάνω.
Είναι και αυτό μία πρόκληση.Οκ το επόμενο ραντεβού μας 3ωρο..κάθε φορά θ ανεβάζουμε και ώρα!!
Aν τα έχει καλά με τον εαυτό της και δεν έχει περαιτε΄ρω ανασφάλειες και δεν διακρίνεται από έλλειψη αυτοπεποίθησης, δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναφέρει την ηλικία της...Άλλωστε, η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός! Υπάρχουν α΄λλα πιο σοβαρότερα πράγματα που πρέπει να απασχολούν...Όσοι θε΄λουν να μάθουν ηλικίες, ας τρέξουν στο ληξίαρχο!Κάθε γυναίκα, αν είναι αληθινή γυναίκα, κρύβει την ηλικία της....
Σε λατρεύω...Aν τα έχει καλά με τον εαυτό της και δεν έχει περαιτε΄ρω ανασφάλειες και δεν διακρίνεται από έλλειψη αυτοπεποίθησης, δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναφέρει την ηλικία της...Άλλωστε, η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός! Υπάρχουν α΄λλα πιο σοβαρότερα πράγματα που πρέπει να απασχολούν...Όσοι θε΄λουν να μάθουν ηλικίες, ας τρέξουν στο ληξίαρχο!
Φιλε δεν ξερεις καλά τις γυναικεςAν τα έχει καλά με τον εαυτό της και δεν έχει περαιτε΄ρω ανασφάλειες και δεν διακρίνεται από έλλειψη αυτοπεποίθησης, δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναφέρει την ηλικία της...Άλλωστε, η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός! Υπάρχουν α΄λλα πιο σοβαρότερα πράγματα που πρέπει να απασχολούν...Όσοι θε΄λουν να μάθουν ηλικίες, ας τρέξουν στο ληξίαρχο!
Βυζάρες μου!Καλησπέρα στ αγόρια μου με τα όμορφα τους που γράφουν !
Αγαπημένη μου Jo, να έχω σειρά προτεραιότητας στο ασανσέρ του "έρωτα";Ευχαριστώ μωρό μου.. η αλήθεια είναι ότι έχω δικό μου στυλ...δεν μ αρέσει η υπερβολή σε τπτ..
Χμ λες να κάνουμε ραντεβού στο ασανσέρ?!
Αυτό ειναι σχέσηΟκ το επόμενο ραντεβού μας 3ωρο
Θα προτιμούσα με τη σειρά μου να υπήρχε βλάβη ή διακοπή ρεύματος στο ασανσε΄ρ ευρισκόμενος με τη Jo και τα υπόλοιπα θα έπαιρναν απλά, το δρόμο τους...Και να κλειστεί κάποιος μαζί σου στο ασανσέρ και να μη θέλει να απεγκλωβιστεί με τίποτα.
Το συζητάς?!!Αγαπημένη μου Jo, να έχω σειρά προτεραιότητας στο ασανσέρ του "έρωτα";
...στο 5 ωρο θα κάνουμε αρραβώνα!!Αυτό ειναι σχέση
Και ξερουμε και τον κουμπάρο...στο 5 ωρο θα κάνουμε αρραβώνα!!
Σωραίος!Και ξερουμε και τον κουμπάρο
Και όταν μπει η κουλούρα κόβεται το sex...στο 5 ωρο θα κάνουμε αρραβώνα!!
Το επόμενο θα είναι σε θαλαμηγό κρουαζιέρα 6 ήμερη με φυσικά μπάτλερ δίπλα σουΚαι στην κόλαση μαζί σου ρε καυλιαρη!!
Λοιπόν το επόμενο ραντεβού μας θα γίνει Ίμπιζα!!!
Υπέροχη !! ευχαριστούμε για το υλικό. Ίσως καμία μέρα καταφέρω να σε συναντήσωΤέλος για σήμερα τα ραντεβού,θα πάω μια βόλτα κι εγώ αργότερα..σας εύχομαι ένα όμορφο Σαββατόβραδο!