Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.249
...εσυ ξέρεις καυλιαρικο μου.. έχουμε περάσει σούπερ μαζι!Κορμαρα με πάντα διάθεση για πολύ γαμησι η Τζο
...εσυ ξέρεις καυλιαρικο μου.. έχουμε περάσει σούπερ μαζι!Κορμαρα με πάντα διάθεση για πολύ γαμησι η Τζο
Καλήσπέρα Ιωάννα.....εσυ ξέρεις καυλιαρικο μου.. έχουμε περάσει σούπερ μαζι!
Καλησπέρα αγόρι μου γλυκο!Καλήσπέρα Ιωάννα..
Τι σωματάρα Θεέ μουΚορμαρα με πάντα διάθεση για πολύ γαμησι η Τζο
Ευχαριστώ ματάκια μου!Τι σωματάρα Θεέ μου
Λατρεμένο Παρίσι..
Επίσης αγάπη μου!Καλημερα και καλή εβδομάδα γλυκιά μου κουμπάρα.....Ένα γλυκό και όμορφο πρωινό να έχεις..
Χριστέ μου τι πατούρα έχεις μωρη καύλα! όντας μιλφοhunter έχω πάθει την πλάκα μου εδώ και καιρό με την παρτακλα σου Jo!Αλλά όντας νέος μάλλον δεν θα χω τύχη απ' ότι έχω καταλάβει...!Καλησπέρα στα κουκλάκια!
Πολυέλαιος είναι αυτός??Καλημέρα στ αγόρια μου !
Τι θέα είναι αυτή τώρα πρωί πρωί.Καλημέρα στ αγόρια μου !
Καλημέρα στ αγόρια μου !
Ο κωλος μου;;!!Πολυέλαιος είναι αυτός??
Δυνατή..ε;!Τι θέα είναι αυτή τώρα πρωί πρωί.
Ευχαριστώ μωρο...προσέχω να έχω!Ωχχχχ .... Ούτε 20 άρα δεν έχει τέτοιο σώμα.... Να δω αν θα σε προλάβω Αθήνα ή θα έρθεις πρώτα Θεσσαλονίκη.... Περιμένω τον Σεπτέμβρη με αγωνια
Πολύ δυνατή θέα θα έλεγα.Ο κωλος μου;;!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δυνατή..ε;!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχαριστώ μωρο...προσέχω να έχω!
Κουμπάρα αυτός δεν ειναι απλά ένας κώλος... Και το ξέρεις εχεις ακούσει πολλά κοπλιμέντα γιαυτον όταν είμαστε έξω βόλτες...Ο κωλος μου;;!!
Την επόμενη φορά να μου τον πιάσεις χεχεχε!!Κουμπάρα αυτός δεν ειναι απλά ένας κώλος... Και το ξέρεις εχεις ακούσει πολλά κοπλιμέντα γιαυτον όταν είμαστε έξω βόλτες...
@xristospap αρχίζει και δίνει δικαιώματα η κουμπαρα βλεπω.Την επόμενη φορά να μου τον πιάσεις χεχεχε!!
Καααλλααααααααααααααα Jo καλααα όχι μόνο θα στον πιάσω θα στον χουφτώσω άλλα θα ειναι και μπροστά και η κουμπάρα σου και θα πω ότι εσύ μου είπες .. Χα χα χα χαΤην επόμενη φορά να μου τον πιάσεις χεχεχε!!