Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.245
Καλη εβδομαδα στ αγόρια μου...με πολλές καυλες..
Πραγματικά περάσαμε πολύ ωραία..Αχ τι όμορφα ήταν χθες. .καλημέρα αγάπη!!
Η και απο τη προηγουμενη θα ελεγα εγω για να την απολαυσετε.Αγόρια μου 10πμ και μετά το τηλ μου ανοίγει,μην με παίρνετε στο παρα 5 και ζητάτε ραντεβού,γίνεται χαμός,ηδη εχω κλείσει ολη την μέρα,αν είστε σίγουροι, παρτε με εστω απο το πρωι να κανονίσουμε*ιδανικά απο την προηγούμενη..
Ευχαριστώ πολύ!!
Έτσι!!Καλημέρα αγόρι!!Η και απο τη προηγουμενη θα ελεγα εγω για να την απολαυσετε.
Καλημερα SexyJo
Αχ αυτό το μεσαίο δαχτυλακι σου...Καλη εβδομαδα στ αγόρια μου...με πολλές καυλες..
Τα σέβη μου ΙωάνναΚαλη εβδομαδα στ αγόρια μου...με πολλές καυλες..
Το χω πει και γω παλαιοτερα, εχει κλας.Τι κλασάτη γκομενα είσαι ρε Τζο!!
Άκρως και επικίνδυνα ερωτευσιμη!Ένα όμορφο Σαββατόβραδο σε ολους!
Μην ανησυχείς, υπάρχουν και άλλοι σαν εσένα που δεν έχουν γνωρίσει ακόμα τη Jo. Π.χ εγώ που κάποια στιγμή θα γίνει οπωσδήποτε. Τίποτε δεν είναι μη πραγματοποιήσιμο. Διάθεση να υπάρχει, όρεξη χρήμα και το πιο βασικό, καύλες!Με αυτά που βλέπω και διαβάζω από εσένα θα το ήθελα ναι.
Παλιοκοριτσο τι είναι αυτά που μας κάνεις;;;Καλη εβδομαδα στ αγόρια μου...με πολλές καυλες..
Υποκλίνομαι στην γοητεία σου !!!Καλή Κυριακή!
Αχ βρε κουμπάρε της Jo πώς αντέχεις ??? Καντα ...μακρυά .... Πώς αντέχεις ?Καλημερα κουμπαρούλα μου ....Μια όμορφη μέρα να εχεις και μια αξέχαστη εβδομάδα. Και τον λόγο τον ξέρεις τα είπαμε από κοντά χα χα χα ....
Αυτό δεν είναι ευχή ...είναι η κόλαση του Δάντη !!! Το σίγουρο είναι ότι όταν η εβδομάδα ξεκινά με χαλιά ψυχολογία αυτή η εικόνα κάτι διορθώνει !!!Καλη εβδομαδα στ αγόρια μου...με πολλές καυλες..
Και που να έβλεπες τη φόραγε καλέ μου φίλε...Αλλά όπως ειπα μόνο στα λόγια θα μείνουμε ...Το σπίτι μας πρέπει να το σεβόμαστε ,,,εκτός και αν βρεθουμε πουθενά έξω και τι στριμώξω πουθενά ,,εξάλλου μου χρωστάει μια καλή πίπα από ότι έχει πει και εδώ μέσα ......Χα χα χα χα χαΑχ βρε κουμπάρε της Jo πώς αντέχεις ??? Καντα ...μακρυά .... Πώς αντέχεις ?
ΙσχύειΑυτό δεν είναι ευχή ...είναι η κόλαση του Δάντη !!! Το σίγουρο είναι ότι όταν η εβδομάδα ξεκινά με χαλιά ψυχολογία αυτή η εικόνα κάτι διορθώνει !!!
Ναι φυσικά ο σεβασμός στο σπίτι είναι το No1 αδιαμφισβήτητα Αλλά οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους !!! Τα χρέος πρέπει να ξεπληρώνεται !!!! Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου !!! Θα το χαρώ σαν να ήμουν εγώ !!!Και που να έβλεπες τη φόραγε καλέ μου φίλε...Αλλά όπως ειπα μόνο στα λόγια θα μείνουμε ...Το σπίτι μας πρέπει να το σεβόμαστε ,,,εκτός και αν βρεθουμε πουθενά έξω και τι στριμώξω πουθενά ,,εξάλλου μου χρωστάει μια καλή πίπα από ότι έχει πει και εδώ μέσα ......Χα χα χα χα χα