kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.716
- Πόντοι
- 6.256
Μια όμορφη μέρα σε όλους.. και προπάντων με δυνατά γ@μησια!
![]()
Μια όμορφη μέρα σε όλους.. και προπάντων με δυνατά γ@μησια!
![]()
Αχ αυτό το κορίτσι που έγραψες ποσο μ αρεσε..!Έτσι νιώθω,κοριτσάκι!!Μόνο Μάντισον πάει το κοριτσι;
Προσκυνω τη μεγαλειοτητα σας Θεα!Καλή Κυριακή!
![]()
Εντάξει αγάπη! Τώρα θα γελάσεις αλλά με την Αθήνα δεν τα πάω καλά! Σκότωσε με ! Θα βάλω το GPS! Θα σε πάρω τηλ αργότερα για την Πέμπτη που κατεβαίνω στην κόλαση!Αχ αυτό το κορίτσι που έγραψες ποσο μ αρεσε..!Έτσι νιώθω,κοριτσάκι!!
Μονο Μάντισον γλυκε μου..
Για βραδινή έξοδο είμαστε, και όχι να πάμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Ετοιμάζομαι και έρχομαι να σε πάρω να βγούμε!!!Μια όμορφη μέρα σε όλους.. και προπάντων με δυνατά γ@μησια!
![]()
Ποσα βογγητα θα χουν ακουσει οι τοιχοι του μαντισονΑχ αυτό το κορίτσι που έγραψες ποσο μ αρεσε..!Έτσι νιώθω,κοριτσάκι!!
Θα με πας βόλτα αφου με γ@μησεις σκληρά,όπως πάντα!!!Για βραδινή έξοδο είμαστε, και όχι να πάμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Ετοιμάζομαι και έρχομαι να σε πάρω να βγούμε!!!
Άστα.. χθες ειχα 2ωρο ,αργα το τελευταίο ραντεβού μου. Μόνο το δικό μου δωμάτιο ακουγόταν σ ολο το χοτελ !!Ποσα βογγητα θα χουν ακουσει οι τοιχοι του μαντισον
Εγώ σκεφτόμουν να κάνουμε το αντίθετο. Πρώτα βόλτα και μετά σκληρό, άγριο και όμορφο γαμισι!!!Θα με πας βόλτα αφου με γ@μησεις σκληρά,όπως πάντα!!!
Πρωτα γαμησι.μετα βολτα.και μετα εκπληξη στο μαντισον να περιμενουν καυλια τη τζο για αγριο παρτουζωμα.Εγώ σκεφτόμουν να κάνουμε το αντίθετο. Πρώτα βόλτα και μετά σκληρό, άγριο και όμορφο γαμισι!!!
Ειναι μαγεμένο το κοινό σου καλή μου.Αχ αυτό το κορίτσι που έγραψες ποσο μ αρεσε..!Έτσι νιώθω,κοριτσάκι!!
Τα σημερινά σέβη μου Ιωάννα.Πωπω εχω να μπω ωρες και με το που μπήκα ειδα τοσα ομορφα που έχετε γράψει.. ποιον να πρώτο ευχαριστήσω ρε αγόρια μου..!Τώρα τελείωσα φανταστείτε τα ραντεβού μου και μπήκα να σας καληνυχτίσω!!
Πολυ με συγκινεί οτι διάβασα,αλήθεια.. ειστε ολοι υπέροχοι!Σας ευχαριστώ πολυ όλους!!
Αύριο θα μπω να σας δω έναν έναν ξεχωριστά!
Να έχετε ένα υπέροχο βράδυ κουκλάκια μου!!
![]()
Κρατάει χρόνια αυτή η κολωνια αγαπη..με τ αγόρια μου!Ειναι μαγεμένο το κοινό σου καλή μου.
Σ ευχαριστώ γλύκα μου!Τα σημερινά σέβη μου Ιωάννα.
Αυτή είναι η πιο καυλιάρικη φωτό που έχω δει τελευταία. Δεν υπάρχει το στήσιμο. Είσαι σκέτη καύλα Τζο.Πωπω εχω να μπω ωρες και με το που μπήκα ειδα τοσα ομορφα που έχετε γράψει.. ποιον να πρώτο ευχαριστήσω ρε αγόρια μου..!Τώρα τελείωσα φανταστείτε τα ραντεβού μου και μπήκα να σας καληνυχτίσω!!
Πολυ με συγκινεί οτι διάβασα,αλήθεια.. ειστε ολοι υπέροχοι!Σας ευχαριστώ πολυ όλους!!
Αύριο θα μπω να σας δω έναν έναν ξεχωριστά!
Να έχετε ένα υπέροχο βράδυ κουκλάκια μου!!
![]()
Δεν υπάρχουν λόγια για περιγραφη απλα πανέμορφηΜια όμορφη μέρα σε όλους.. και προπάντων με δυνατά γ@μησια!
![]()
...καυλιαρη μου εσυ!!Αυτή είναι η πιο καυλιάρικη φωτό που έχω δει τελευταία. Δεν υπάρχει το στήσιμο. Είσαι σκέτη καύλα Τζο.
Για άπειρο γλείψιμο.
Ευχαριστώ μωράκι!Δεν υπάρχουν λόγια για περιγραφη απλα πανέμορφη
Το να προσκυναω τις θεικες πατουσες σας ειναι παντα στα highlights της ζωης μου! Ειστε μια Θεα!Ένα όμορφο απόγευμα σε ολους...
![]()