AmbadeenOff
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2017
- Like
- 458
- Πόντοι
- 20
Όντως η Τζο είναι ξεχωριστή περίπτωση ( a case apart).
Αχ σκοπό βάλατε σήμερα κουκλι μου να με κάνετε να ντραπω με τόσο όμορφα που γράφετε;!Στο σεξ ειμαι ξεδιάντροπη,σ αυτά όμως κοκκινίζω (οταν μου κάνουν κοπλιμέντα)χεχεχεχε!Όντως η Τζο είναι ξεχωριστή περίπτωση ( a case apart).
..αν κ μπήκα στο σαιτ υπό αντίξοες συνθήκες,πείσμωσα να δείξω ποια πραγματικά είμαι χωρίς φόβο κ πάθος και να λέω την αλήθεια μου (οταν δεν θελω να πω κάτι απλα δεν το λέω,ψέματα δεν γουσταρω).Μάλλον κάνεις κάτι πολύ καλά για αυτό και λέγονται τέτοια πράγματα και λόγια από όλους. Που θα μου πάει θα σε συναντήσω και εγώ ελπίζω λίαν συντόμως. Μέχρι πότε θα δουλεύεις;
Μωρο μου εσυ!!!!, παντα αυτα που γραφω δεν τα γραφω για εσενα , τα γραφω πιο πολυ για τους φιλους σου - πελατες για να μπενουν μεσα στο πετσι σου (εκτος που μπενουν αλλου !!) να καταλαβουν την απεραντη ντομπροσηνη σου και την ανιδιοτελεια που εχεις .Φιλια πολλα και καλο ξημερωμα να εχεις .!!!!!!!!Αχ εσυ..αγαπητος πελάτης (και φίλος) ,πάντα με τον καλό τον λόγο και πάντα με άψογη συμπεριφορά στα ραντεβού!
Οπότε πρέπει να δω το πρόγραμμα μου για πριν τις 10 και μετά τις 20...αν κ μπήκα στο σαιτ υπό αντίξοες συνθήκες,πείσμωσα να δείξω ποια πραγματικά είμαι χωρίς φόβο κ πάθος και να λέω την αλήθεια μου (οταν δεν θελω να πω κάτι απλα δεν το λέω,ψέματα δεν γουσταρω).
Αυτό πιστεύω εκτίμησαν τ αγόρια- πελάτες,κρατώ μια σταθερή πορεία χρονια, με τις καυλες /υπηρεσίες μου, αμείωτες!
10-20 Αυγούστου θα λείπω
Να κοιμηθείς όμορφα και καυλιαρικα. Καλό σου βράδυ.Αγοράκια μου όμορφα, παω να ξεκουραστώ..σας ευχαριστώ πολυ για οτι γράφετε για μένα, με τιμά.. οκ καλό το χρήμα, αλλά κι η ηθική ικανοποίηση που παίρνω όταν προσφέρω καύλα σε σας,ανεκτίμητη!
Καλό βράδυ!
Τα καλυτερα χανω μηγαμησωΚαλησπέρα κουκλάκια μου ,λοιπόν το δωράκι στους σταθερούς μου ολοκληρώνεται σήμερα,επίσης δεν υπάρχει τπτ διαθέσιμο πλέον(τα έχω κλείσει),απ αύριο πάλι μεσημέρι και μετά!
Φιλακια πολλα!
Και εμένα μου άρεσε όταν μου είπες "αγοράκι"! Σημασία έχει όχι πόσο είσαι αλλά πώς νιώθεις. Όπως λέω: η ηλικία ενός ανθρώπου είναι απλά ένας αριθμός και τίποτα άλλο!Αχ αυτό το κορίτσι που έγραψες ποσο μ αρεσε..!Έτσι νιώθω,κοριτσάκι!!
Μονο Μάντισον γλυκε μου..
όποτε και να μην μπορούμε να σε δούμε μας λείπειςΚαλώς τ αγόρια μου τα όμορφα.. με πατε αυτές τις μέρες στα ραντεβού πίπα κωλο, άντε και λίγο μουνακι χαχαχαχα!!
Μου φαίνεται θα σας λείψω τον Αύγουστο ε..;;;