Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 149
- Like
- 26.820
- Πόντοι
- 31.348
RespectΜια όμορφη Κυριακή να έχουμε κουκλάκια !
RespectΜια όμορφη Κυριακή να έχουμε κουκλάκια !
Ευχαριστώ γλυκό αγορι!Respect
Ευχαριστώ πολυ..με τιμά!!Κυρια Ιωαννα εδω σαν συμπαθουμε κι οσοι δεν σαν συναντησαμε δεν χρειαζεται να πουμε κατι αλλο!
Παρακαλω..Εμενα με τιματε εσεις που μου μιλησατε παντου χωρις να εχετε κατι να κερδισετε,σας καληνυχτω!Ευχαριστώ πολυ..με τιμά!!
Τιμη μαςΠραγματικά,είστε ολα τ αγόρια που μπαίνετε νημα ευγενικά και καυλιαρικα..μην ξεχνάτε ότι έχουμε κάνει ραντεβού μεταξύ μας και γνωριζόμαστε(με κάποιους χρόνια)αρα εχω προσωπική άποψη..!
Είστε αστέρια,και το εννοώ..τιμη μου που είχα (κι εχω )φοβερούς παρτενέρ σαν εσάς!
Καλο σας βράδυ!
Ευγενικα και καυλιαρικα;Πραγματικά,είστε ολα τ αγόρια που μπαίνετε νημα ευγενικά και καυλιαρικα..μην ξεχνάτε ότι έχουμε κάνει ραντεβού μεταξύ μας και γνωριζόμαστε(με κάποιους χρόνια)αρα εχω προσωπική άποψη..!
Είστε αστέρια,και το εννοώ..τιμη μου που είχα (κι εχω )φοβερούς παρτενέρ σαν εσάς!
Καλο σας βράδυ!
Έτσι ακριβώς!!Καλή εβδομάδα αγάπη!Καλημερα κουμπάρα ....Καλή εβδομάδα να έχουμε με πολλά πολλά ευχάριστα γεγονότα ..Ξέρεις εσύ ..Χα χα χα χα χα
...σούπερ..καυλες με τακτ χααχαχα!!Ευγενικα και καυλιαρικα;
Ωραιος συνδυασμος!
Εχει ζεστη, βαζεις και αυτες τις φωτο.
Συνάντηση πριν από λίγο στο Madison.
Η Τζο άψογη σε όλα της. Σε ότι κατηγορία υπάρχει, παίρνει χαλαρά 10/10. Ίσως το καλύτερο σεξ της ζωής μου.
Αισθανόμουν καθόλη την διάρκεια ότι με κάποιο μαγικό τρόπο διάβαζε αυτό που ήθελα και το έκανε με τον καλύτερο,δυνατό, τρόπο....
Υ.Γ. Αν μου έλεγε κάποιος να βάλω επικεφαλίδα στο ραντεβού, θα το ονόμαζα Πίπα - Κώλο - Εμπλοκή!!!
Απλα ΜΟΝΑΔΙΚΗΚαλή εβδομάδα με διάθεση..black&white!
Απλα ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟΚαλή εβδομάδα με διάθεση..black&white!
Νομίζω πρέπει να γίνει μια επανάληψη να ξαναθυμηθεις τις τρύπες μου!!Απλα ΜΟΝΑΔΙΚΗ
Καλη ξεκούραση αγαπηΝομίζω πρέπει να γίνει μια επανάληψη να ξαναθυμηθεις τις τρύπες μου!!
*Αγοράκια μου γλυκά ειμαι λιγο κουρασμένη παω να ξεκουραστώ..θα τα πούμε αύριο πάλι!!Καλό & πονηρά βραδυ!
Τελειο κορμί!!!Την βρήκα!!
έγλυφα....Την βρήκα!!