xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.865
- Πόντοι
- 1.056
Την πιο γλυκιά καλημέρα στην πιο τρελά ερωτευσιμη γυναικάρα που υπάρχει εδώ μέσα ...Μια όμορφη μέρα να έχεις κουμπάαααααρα μουυυυυυυυυυ..........
Καλά να περνάς θειαα τζοοΚαλημέρα κουκλάκια..απο νωρις τ απόγευμα στον αγώνα,τωρα ξεκούραση!
Να έχεις μία υπέροχη μέρα Jo μουΚαλημέρα κουκλάκια..απο νωρις τ απόγευμα στον αγώνα,τωρα ξεκούραση!
Στό καλύτερο μέρος είσαιΚαλημέρα κουκλάκια..απο νωρις τ απόγευμα στον αγώνα,τωρα ξεκούραση!
...η πρόταση σου ήταν υπέροχη...!Εγινε στέκι για μένα,3η φορά πήγα!!Στό καλύτερο μέρος είσαι
Ένα από τά καλύτερα μέρη....η πρόταση σου ήταν υπέροχη...!Εγινε στέκι για μένα,3η φορά πήγα!!
Ετσι.Εδω βάζουμε τσόντες δικές μου τι να κάνουμε τις ασχετες από το νετ βρε μωρο;!!
Να απο τις καλές μερικές!
Μία σκηνή bukkake πρέπει να γυρίσεις. Να μπεις σε ένα δωμάτιο γεμάτο ψωλές και να τις αρμέξεις όλες. Όχι σεξ μόνο πίπες και μαλακίες μέχρι να σε κάνουν λευκή παντού.Εδω βάζουμε τσόντες δικές μου τι να κάνουμε τις ασχετες από το νετ βρε μωρο;!!
Αυτη εισαι γυναικαρα μου!!!!Εδω βάζουμε τσόντες δικές μου τι να κάνουμε τις ασχετες από το νετ βρε μωρο;!!
Με κακομαθαινεις εσυ..αχ!!Αυτη εισαι γυναικαρα μου!!!!
No1
Α γεια σου.. τζάμπα τις έχω βγαλει;!χαχαχα!Ετσι.
Τσοντες ΠΟΠ με πιστοποιητικο γνησιοτητας!
Απο το στόμα σου και στου Θεού τ αυτι αδυναμία μου!!Ένα από τά καλύτερα μέρη.
Μήν συναντηθούμε μόνο καμία μέρα καταλάθος καί όλος τυχαίος
Καλησπέρα αγάπη!Την πιο γλυκιά καλημέρα στην πιο τρελά ερωτευσιμη γυναικάρα που υπάρχει εδώ μέσα ...Μια όμορφη μέρα να έχεις κουμπάαααααρα μουυυυυυυυυυ..........
Όντως μοναδική !!!!!Απλα ΜΟΝΑΔΙΚΗ
Φωτιά !!!Στό καλύτερο μέρος είσαι
Μωρο μου εσυ...Όντως μοναδική !!!!!