FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.256
- Πόντοι
- 1.336
Τα νεα θα ταξιδεψουν και στο Ζαγκρεμπ στην Κροατια !!!!!!!!!Ορίστε είχαμε βγάλει κ βίντεο
Τα νεα θα ταξιδεψουν και στο Ζαγκρεμπ στην Κροατια !!!!!!!!!Ορίστε είχαμε βγάλει κ βίντεο
Μη μπερδεύεσαι εσύ κωλομπαραΜε όλα αυτά που μασαμπούκωσες θα μάθεις να κάνεις παρκούρ σε κάνα μισάωρο ...
Διεθνής ακτινοβολία βλέπω....Είχε γράψει υπεροχη κριτική ο κύριος, ήταν από το εξωτερικό !
Ευτέρπη φυσικά τι άλλο !!!Ποια από τις παρακάτω ;
Καλλιόπη ; Κάλλος + οπή = καλλίφωνη
Κλειώ ; Κλεος = δόξα ;
Ευτέρπη ; = ευ(καλό) + τέρπω = Δωρητρια της ευχαρίστησης ;
Τερψιχόρη ;= τέρπω + χορός = Μούσα του χορού κ του δράματος
Ερατώ; = έράω = αγαπώ = γάμου = έρωτα
Μελπομένη ;= μέλπω = ψάλλω
Θάλεια;=Θάλλω=ανθίζω
Πολύμνια;=πολύς+ύμνος=ιερών ύμνων
Ουρανία;=ουράνιος=των άστρων
Αγορι τώρα μου ήρθε ειδοποίηση για ποστ σου καθότι εισαι νέο μέλος κι αργεί η έγκρισηΜάλλον ο Φειδίας σε είχε για μοντέλο.
Στην αρχαιότητα ....στην δική μας εποχή μια κατηγορία και οι 9 μούσες μαζί !!! Τζοάννα (sexy jo )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ευτέρπη φυσικά τι άλλο !!!
Αααα καλά σε λεω επικίνδυνα ερωτευσιμο άνδρα..!!Στην αρχαιότητα ....στην δική μας εποχή μια κατηγορία και οι 9 μούσες μαζί !!! Τζοάννα (sexy jo )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αααα καλά σε λεω επικίνδυνο άνδρα..(έρωτας!!)
Είσαι έμπνευση ομορφιά μου !!! Αστείρευτη .Αααα καλά σε λεω επικίνδυνα ερωτευσιμο άνδρα..!!
Τι όμορφες αφιερώσεις αγορι!Το παρακάτω αποκλειστικά και μόνο για τη Νηματοθέτρια. Υπέροχα φωνητικά, χορός στη συνέχεια και staging. Λόγια που λίγοι καταλαβαίνουν αλλά δεν πειράζει.
Για να λικνίζεται η κα. Ιωάννα στο ντουζ της ή όπου αλλού η ίδια επιλέγει!
Δεν πιστεύω να κάνεις και ανοίγματα??Καλημερούδια με πρωινή γυμναστική!
Σ αυτα ειμαι πρώτη.. κάτσε να σου δείξω..Δεν πιστεύω να κάνεις και ανοίγματα??
Καλημέρα
Καλέ εσύ είσαι έτοιμη για τους ολυμπιακούς αγώνεςΣ αυτα ειμαι πρώτη.. κάτσε να σου δείξω..
Pure genuine beauty!Καλημερούδια με πρωινή γυμναστική!
Τα squats είναι μέσα στο πρόγραμμα?Καλημερούδια με πρωινή γυμναστική!
Ευκολακι..κάτι ποιο δύσκολο...χεχεχε!!Τα squats είναι μέσα στο πρόγραμμα?
Και σε αυτό πρώτη είναι...Ευκολακι..κάτι ποιο δύσκολο...χεχεχε!!