argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.034
- Πόντοι
- 9.297
Ο Αγάθωνας είχε βγάλει ένα άσμα υπό τον τίτλο "Του μουνιού σου το γλωσσιδι"..!Αυτό εκεί το γλωσσιδι αχ αυτό το γλωσσιδι ....φωτιές ανάβει!
Ο Αγάθωνας είχε βγάλει ένα άσμα υπό τον τίτλο "Του μουνιού σου το γλωσσιδι"..!Αυτό εκεί το γλωσσιδι αχ αυτό το γλωσσιδι ....φωτιές ανάβει!
...μια σε χάνω μια σε βρίσκω εσενα...αχ ξεσηκώνομαι όταν σε βλέπω εδώ..!Ο Αγάθωνας είχε βγάλει ένα άσμα υπό τον τίτλο "Του μουνιού σου το γλωσσιδι"..!
Θα μας ζηλέψουν βρε...κρύβε λόγια.......μια σε χάνω μια σε βρίσκω εσενα...αχ ξεσηκώνομαι όταν σε βλέπω εδώ..!
Ουτε αβγό να βράσω δεν ξέρω..
Ήρθε ο @argyrotoxos τωρα ,σ αφήνω!
Ζηλεύει λίγο ,είναι παραπονιαρης χεχεχεχε !!
International η ΤζοανναΝαι είχαμε κι ωραίο σοσιαλ *λογω οτι μιλω αγγλικά,2 ωρο κάτσαμε αν θυμάμαι..αξιοπρεπεστατος κύριος ηταν!
International η Τζοαννα
Διεπρεψες προφανώς..Το γέλιο ήταν αλλο...οτι οι καλοθελητες του πρότειναν αλλες(καταλάβες..) κι αυτός ηρθε σε μενα τρέχοντας χαχαχαχα!!
Είχε γράψει υπεροχη κριτική ο κύριος, ήταν από το εξωτερικό !Διεπρεψες προφανώς..
xaxaxa Αυτα να τα διαβαζουν οι εχθροι μας , να τα διαβαζουν και οι "φιλοι μας "Το γέλιο ήταν αλλο...οτι οι καλοθελητες του πρότειναν αλλες(καταλάβες..) κι αυτός ηρθε σε μενα τρέχοντας χαχαχαχα!!
Μιλάμε το σκέφτομαι και κλαίω απο τα γέλια χαχαχαχα!!!xaxaxa Αυτα να τα διαβαζουν οι εχθροι μας , να τα διαβαζουν και οι "φιλοι μας "
Που ειναι η κριτικη, η αλλιως η κρητικη ??Μιλάμε το σκέφτομαι και κλαίω απο τα γέλια χαχαχαχα!!!
γυναικαρα!!! Ανυπομονω <3Να,ειπα σήμερα να ηρεμήσω,μπήκατε τ αγόρια μου στο νημα,το μυαλό μου πάλι λουτσους μαζεμένους ονειρεύεται...!!
Να κεράσω μια φωτο
Θα πρέπει να περάσει σαν πρακτική ενίσχυσης της ποσότητας οξυγόνου στο αίμα ...ξεκινάμε με γρήγορες μαλαξεις , εναλλαγή με εκπνοή στην στοματική κοιλότητα , πίπα με δυνατό ρουφηγμα , και τούμπαλιν !!! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρξει ανάνηψη !!!!!Έχουμε το 401 (εχω πιάσει πελατακια απο κει χαχαχα!!) Επισης ξέρω να δινω πρώτες βοήθειες ..η πιπα μου ανασταίνει και νεκρό χαχαχαχα!!
Σε περιμένω κουκλι μου το ξέρεις!γυναικαρα!!! Ανυπομονω <3
Σε περιμένω κουκλι μου το ξέρεις!
Ορίστε είχαμε βγάλει κ βίντεοΠου ειναι η κριτικη, η αλλιως η κρητικη ??