Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 173.660
...λες και να μην πηρα χαμπάρι η ξανθιά;!Γύρω γύρω τό φέρνεις
Έχετε πάρει μεζέ ρε λαμόγια μαζί καί ή σιγανοπαπαδιά @dimigoall
...λες και να μην πηρα χαμπάρι η ξανθιά;!Γύρω γύρω τό φέρνεις
Έχετε πάρει μεζέ ρε λαμόγια μαζί καί ή σιγανοπαπαδιά @dimigoall
Θά κινηθείς προς Κατεχάκη λόγο αλλαγών στις δραστηριότητες σάς αγαπητέ φίλεΔεν ξέρω τι κάνει ο Ντίμη
Εγώ οργανώνω το πρόγραμμα μου πάντως επειδή προέκυψαν κάποιες αλλαγές στις ημερήσιες δραστηριότητες μου.
...εσενα οι δραστηριότητες δεν δείχνουν προς Κατεχάκη αδυναμία μου;!Θά κινηθείς προς Κατεχάκη λόγο αλλαγών στις δραστηριότητες σάς αγαπητέ φίλε
Δεν προκύπτουν συχνά κάτι τέτοια και όταν προκύπτουν πρέπει να τα εκμεταλλευομαστε.Θά κινηθείς προς Κατεχάκη λόγο αλλαγών στις δραστηριότητες σάς αγαπητέ φίλε
Εγώ αδυναμία μου είμαι τό μαύρο πρόβατο τής υπόθεσης...εσενα οι δραστηριότητες δεν δείχνουν προς Κατεχάκη αδυναμία μου;!
Θά πάς για "δουλειά" με τό μέτρο οκ.... μετά πώς θά γυρίσεις τό σκέφτηκες; Γιατί προβλέπω να τρέμουν τά πόδιαΔεν προκύπτουν συχνά κάτι τέτοια και όταν προκύπτουν πρέπει να τα εκμεταλλευομαστε.
Άλλωστε το μετρό δίπλα είναι.
Έχουμε το 401 (εχω πιάσει πελατακια απο κει χαχαχα!!) Επισης ξέρω να δινω πρώτες βοήθειες ..η πιπα μου ανασταίνει και νεκρό χαχαχαχα!!Θά πάς για "δουλειά" με τό μέτρο οκ.... μετά πώς θά γυρίσεις τό σκέφτηκες; Γιατί προβλέπω να τρέμουν τά πόδια
..ελα εσυ και θα σου νοικιάσω λιμουζίνα μετά να φύγεις!Δεν προκύπτουν συχνά κάτι τέτοια και όταν προκύπτουν πρέπει να τα εκμεταλλευομαστε.
Άλλωστε το μετρό δίπλα είναι.
Με ρεγουλα ότι φάω και σιγά σιγά με το μασελακι μου.Θά πάς για "δουλειά" με τό μέτρο οκ.... μετά πώς θά γυρίσεις τό σκέφτηκες; Γιατί προβλέπω να τρέμουν τά πόδια
Ωραίος ο PetergspΜε ρεγουλα ότι φάω και σιγά σιγά με το μασελακι μου.
Χρατσα χρούτσα χρατσα χρούτσα
Θα προπονηθω και δύο τρεις μέρες πριν και όλα καλά
Αντε να κάνει την αρχή τ αγορι,και μετά σας περιμένω και τους άλλους αδυναμία μου!!Ωραίος ο Petergsp
...φήμες για μένα,για να τρομάζουν τον κόσμο χαχαχαχα!!!Με ρεγουλα ότι φάω και σιγά σιγά με το μασελακι μου.
Χρατσα χρούτσα χρατσα χρούτσα
Θα προπονηθω και δύο τρεις μέρες πριν και όλα καλά
Θά κλείσω πουλμανακι με οδηγό για σίγουρη επιστροφή...μαγκες με το μαλακο κ με οργανωση στους χρονους σας! Πηζει ευκολα η Κατεχακη
@professor x @dimigoall @petergsp
...αφηστε και το τελευταιο ραντεβου μπουρμπουαρ για τον οδηγοΘά κλείσω πουλμανακι με οδηγό για σίγουρη επιστροφή
Για τις πονηρές σκέψεις αναφέρθηκα ....τις πράξεις τις ευλογεί !!! ( Στο φαι και στο γαμισι ο θεός δεν κάνει κρίση....λέει ο σοφός λαός ) και σαν σοφός που είναι σίγουρα το έχει ψάξει .....Βοήθεια μας ! Του Αγίου πνεύματος σήμερα απαγορεύονται οι πονηρές σκέψεις .....
Ποιος μπορεί όμως να μείνει αγνός στις σκέψεις όταν ο έξω από εδώ αν και ασπρόμαυρη καλοτεχνικη η φωτογραφία..... έχει φροντίσει εκείνο το σκάνδαλιαρικο γλωσσιδι να ξεπροβάλλει .....Για τις πονηρές σκέψεις αναφέρθηκα ....τις πράξεις τις ευλογεί !!! ( Στο φαι και στο γαμισι ο θεός δεν κάνει κρίση....λέει ο σοφός λαός ) και σαν σοφός που είναι σίγουρα το έχει ψάξει .....
Έχω άδικο τώρα ???Να,ειπα σήμερα να ηρεμήσω,μπήκατε τ αγόρια μου στο νημα,το μυαλό μου πάλι λουτσους μαζεμένους ονειρεύεται...!!
Να κεράσω μια φωτο
Οχι ,ειμαι άτακτη χααχαχα!!Έχω άδικο τώρα ???
...βλεπω ολοι της τεχνης εισαστε!!!Ποιος μπορεί όμως να μείνει αγνός στις σκέψεις όταν ο έξω από εδώ αν και ασπρόμαυρη καλοτεχνικη η φωτογραφία..... έχει φροντίσει εκείνο το σκάνδαλιαρικο γλωσσιδι να ξεπροβάλλει .....