Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.724
- Πόντοι
- 11.146
...αφηστε και το τελευταιο ραντεβου μπουρμπουαρ για τον οδηγοΘά κλείσω πουλμανακι με οδηγό για σίγουρη επιστροφή![]()

...αφηστε και το τελευταιο ραντεβου μπουρμπουαρ για τον οδηγοΘά κλείσω πουλμανακι με οδηγό για σίγουρη επιστροφή![]()
Για τις πονηρές σκέψεις αναφέρθηκα ....τις πράξεις τις ευλογεί !!! ( Στο φαι και στο γαμισι ο θεός δεν κάνει κρίση....λέει ο σοφός λαός ) και σαν σοφός που είναι σίγουρα το έχει ψάξει .....Βοήθεια μας ! Του Αγίου πνεύματος σήμερα απαγορεύονται οι πονηρές σκέψεις .....
Ποιος μπορεί όμως να μείνει αγνός στις σκέψεις όταν ο έξω από εδώ αν και ασπρόμαυρη καλοτεχνικη η φωτογραφία..... έχει φροντίσει εκείνο το σκάνδαλιαρικο γλωσσιδι να ξεπροβάλλει .....Για τις πονηρές σκέψεις αναφέρθηκα ....τις πράξεις τις ευλογεί !!! ( Στο φαι και στο γαμισι ο θεός δεν κάνει κρίση....λέει ο σοφός λαός ) και σαν σοφός που είναι σίγουρα το έχει ψάξει .....
Έχω άδικο τώρα ???Να,ειπα σήμερα να ηρεμήσω,μπήκατε τ αγόρια μου στο νημα,το μυαλό μου πάλι λουτσους μαζεμένους ονειρεύεται...!!
Να κεράσω μια φωτο
![]()
Οχι ,ειμαι άτακτη χααχαχα!!Έχω άδικο τώρα ???
...βλεπω ολοι της τεχνης εισαστε!!!Ποιος μπορεί όμως να μείνει αγνός στις σκέψεις όταν ο έξω από εδώ αν και ασπρόμαυρη καλοτεχνικη η φωτογραφία..... έχει φροντίσει εκείνο το σκάνδαλιαρικο γλωσσιδι να ξεπροβάλλει .....
Είσαι πολύ άτακτη παθεμαμε !!! Είσαι!!!Οχι ,ειμαι άτακτη χααχαχα!!
Παναθεμαμε ήθελα να πω !!!Είσαι πολύ άτακτη παθεμαμε !!! Είσαι!!!
....ε τι,μονο εσυ;χαχαχα!!...βλεπω ολοι της τεχνης εισαστε!!!![]()
Έχει άλλη οπτική η τέχνη !!! Όπως και να το δεις .......βλεπω ολοι της τεχνης εισαστε!!!![]()
Ιστορικοί αναλυτές !! Γλύπτες και ζωγράφοι !!!..........ε τι,μονο εσυ;χαχαχα!!
Εδω είμαστε απόφοιτοι απο σχολή καλών τεχνών !!
Θερμόμετρο να βάλεις..σεμνή ειμαι σήμερα καλε!
Έτσι,κι ειμαι η μουσα σας!!Ιστορικοί αναλυτές !! Γλύπτες και ζωγράφοι !!!......
..άρπαξα από τον ήλιο ασε...Θερμόμετρο να βάλεις
Εμένα σίγουρα !!! Και για τους άλλους δεν αμφιβάλω αλλά δεν το λένε ...μην τους πάρεις τον αέρα ΧΑ ΧΑ ΧΑΙστορικοί αναλυτές !! Γλύπτες και ζωγράφοι !!!......
Ξερω. Και μενεις στο κοκκινισμα, δε μαυριζεις ποτε..άρπαξα από τον ήλιο ασε...
Ξέρουμε και αργαλειό....βλεπω ολοι της τεχνης εισαστε!!!![]()
Μη χάσεις εσύ γαμιολαΔεν ξέρω τι κάνει ο Ντίμη
Εγώ οργανώνω το πρόγραμμα μου πάντως επειδή προέκυψαν κάποιες αλλαγές στις ημερήσιες δραστηριότητες μου.
![]()
Τι τσιμπήσες μαν;Μη χάσεις εσύ γαμιολα![]()
Μάλλον ο Φειδίας σε είχε για μοντέλο.Να,ειπα σήμερα να ηρεμήσω,μπήκατε τ αγόρια μου στο νημα,το μυαλό μου πάλι λουτσους μαζεμένους ονειρεύεται...!!
Να κεράσω μια φωτο
![]()