Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.601
- Πόντοι
- 4.496
Να βαρανε?ή να γαμανε?...να βαράνε τους μαθαίνω,αλλα μ αλλη τεχνική!
Να βαρανε?ή να γαμανε?...να βαράνε τους μαθαίνω,αλλα μ αλλη τεχνική!
Επισης κοριτσαρα.Αγορια μου καυλιαρικα..σας εύχομαι ολόψυχα Καλο Πασχα & καλη Ανάσταση!
Θα ξεκουραστώ λιγες μερες, και θα επανέλθω δριμύτερη, με καυλες στα ύψη οπως παντα!
Να περάσετε σούπερ!
Τέρμα σέξυΝα βάλω μια που εχω με κόκκινο βρακάκι ..(πασχαλινό)
Καλό Πάσχα Τζο να είσαι πάντα καλά.Επισης κοριτσαρα.
Καλο Πασχα και Καλη Ανασταση!!!!
Ευχομαι να περασεις πολυ ομορφα με τους αγαπημενους σου κοντα σου!!!
Κουκλι μου εσυ..καλο πασχα να εχουμε!!Επισης κοριτσαρα.
Καλο Πασχα και Καλη Ανασταση!!!!
Ευχομαι να περασεις πολυ ομορφα με τους αγαπημενους σου κοντα σου!!!
Επίσης γλυκε μου και καλώς ήρθες ειδα τα ποστ σου ολα που με θαυμάζεις..ευχαριστώ!Καλό Πάσχα Τζο να είσαι πάντα καλά.
..φοβερό ..!!
Θα πέσει φωτιά να μας κάψει Άγιες μέρεςΝα βάλω μια που εχω με κόκκινο βρακάκι ..(πασχαλινό)
Φατσα μου!!!χαχαχα!!Θα πέσει φωτιά να μας κάψει Άγιες μέρες
Επίσης μωρό μου, καλά να περάσεις ότι και αν κάνεις.Φατσα μου!!!χαχαχα!!
Καλη Ανάσταση να έχουμε!
Τι ειναι το dap?Τα πάντα κάνω εκτός από μουσακά και παστίτσιο...
Αλλος ενας στους πολλους σου!!!Επίσης γλυκε μου και καλώς ήρθες ειδα τα ποστ σου ολα που με θαυμάζεις..ευχαριστώ!
Ματάκια..θα έπρεπε τοτε τα εκατοντάδες μελη που γράφουν θετικά για μένα ,να τους αποκαλούν ετσι..!!Πραγμα αδύνατο,είστε άγνωστοι άνθρωποι μεταξύ σας που βρεθήκατε μαζι μου, και καταθέσατε την γνώμη σας η οποία είναι 99% κοινή!Αλλος ενας στους πολλους σου!!!
Το ξερεις,το εχω πει και θα το λεω!!!!!!
Εισαι το καλυτερο παιδι της πιατσας!!!!!!
Καλο σεξ βρισκεται,
καλη διαθεση βρισκεται,
Καλο ανθρωπος,βρισκεται.
Αλλα ποτε ολα μαζι!
Ολα μαζι ομως μονο ΕΣΥ JO!!!
Ας με πουν προμο-αγαπουλη-νταβατζη-κλωναρι,
μετα απο 25 χρονια στη πιατσα(εγχωρια-ξενη),κατι ξεβρω και εγω!!!!!
Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα, υγεία και ψυχική ηρεμία γλυκύτατη κυρία μας.Ματάκια..θα έπρεπε τοτε τους εκατοντάδες που γράφουν θετικά για μένα να τους αποκαλούν ετσι..!!Πραγμα αδύνατο,είστε άγνωστοι άνθρωποι μεταξύ σας που βρεθήκατε μαζι μου, και καταθέσατε την γνώμη σας η οποία είναι 99% κοινή!
Όσο για σενα,γνωρίζεις καλά την εκτίμηση και τον σεβασμό που σου έχω ,τα οποία κέρδισες με την άριστη συμπεριφορά σου!
Σ ευχαριστώ πολυ,με τιμούν τα λόγια σου!
Να περάσεις όμορφα αυτές τις μέρες!
======
*όλοι γνωρίζουμε τα ψευτο προφιλ -κλώνους - προμοτορες,κι ας νομίζουν ότι μας δουλεύουν χαχαχαχα!!
Ωχ ,κι εσυ έγραψες θετικά για μένα..χαχαχαχα!!Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα, υγεία και ψυχική ηρεμία γλυκύτατη κυρία μας.
Προμοτορας-10
Είσαι ο ορισμός της ανάστασηςΝα βάλω μια που εχω με κόκκινο βρακάκι ..(πασχαλινό)
Με την σειρά μου κι εγώ να ευχηθώ στο μοναδικό κορίτσι μας Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα. Αγαπημένη μου Jo εύχομαι να ξεκουραστείς, να χαμογελάς και να μας γυρίσεις ανανεωμένη και καυλωμενη.Αγορια μου καυλιαρικα..σας εύχομαι ολόψυχα Καλο Πασχα & καλη Ανάσταση!
Θα ξεκουραστώ λιγες μερες, και θα επανέλθω δριμύτερη, με καυλες στα ύψη οπως παντα!
Να περάσετε σούπερ!
Καλησπέρα JoannaΑγορια μου καυλιαρικα..σας εύχομαι ολόψυχα Καλο Πασχα & καλη Ανάσταση!
Να περάσετε σούπερ!