Διαγραμμένο μέλος 175528
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 5.062
- Πόντοι
- 1.046
Σημερα φωτο δε θα μας ανεβάσεις???Την καλημέρα και τα φιλιά μου στ αγόρια μου τα όμορφα και την κάνω,εχω πολλες δουλειές λογω των ημερών!!
Σημερα φωτο δε θα μας ανεβάσεις???Την καλημέρα και τα φιλιά μου στ αγόρια μου τα όμορφα και την κάνω,εχω πολλες δουλειές λογω των ημερών!!
Θα ανέβουν κι αλλο οι συντάξεις, θα παιρνουν και δωρα συντομαΕδω σκέφτομαι στην σύνταξη οταν βγω πως θ αρπάζω κανα λουτσο..οχι να εξαφανιστω!
Να βάλω μια που εχω με κόκκινο βρακάκι ..(πασχαλινό)Σημερα φωτο δε θα μας ανεβάσεις???
Προτιμούσα κωλο αλλά και έτσι είσαι υπέροχη χσχσΝα βάλω μια που εχω με κόκκινο βρακάκι ..(πασχαλινό)
Λαμπάδα είσαι Ιωάννα... Το επίπεδο το έχεις ανεβάσει τα ουράνιαΝα βάλω μια που εχω με κόκκινο βρακάκι ..(πασχαλινό)
Καλή Ανάσταση στην όμορφη ΚΥΡΙΑ της καρδιάς μας.Να βάλω μια που εχω με κόκκινο βρακάκι ..(πασχαλινό)
Ευχαριστώ ματάκια!Λαμπάδα είσαι Ιωάννα... Το επίπεδο το έχεις ανεβάσει τα ουράνια
Έχεις χρόνια μια θέση στην καρδιά μου κι εσύ..το ξέρεις..Καλή Ανάσταση στην όμορφη ΚΥΡΙΑ της καρδιάς μας.
Πάλι ντυμένη???καλημεραΝα βάλω μια που εχω με κόκκινο βρακάκι ..(πασχαλινό)
Τώρα μιλάμε σωστά...Ντροπή!!
Υγεία Τζο μου ...Αγορια μου καυλιαρικα..σας εύχομαι ολόψυχα Καλο Πασχα & καλη Ανάσταση!
Θα ξεκουραστώ λιγες μερες, και θα επανέλθω δριμύτερη, με καυλες στα ύψη οπως παντα!
Να περάσετε σούπερ!
Πάνω απ όλα.. υγεία!Υγεία Τζο μου ...
Φιλάκια πολλά και να περάσεις όμορφα...
Αμάν ρε κουμπάρα ούτε αυτές της μέρες δεν θα ησυχάσω ???.Ντροπή!!χαχαχαχαχα!!
Μωράκι μου εσύ ...Ντροπή!!χαχαχαχαχα!!
το Φως και η ΑνάστασηΝτροπή!!χαχαχαχαχα!!
Έρχομαι για αμαρτίες στην αναγνώρισημη αντιπρόσωπο του διαβόλου για συλλογή αμαρτιώνΚαλημερούδια!
Ναι,,εχω πολλες δουλειές λογω των ημερών!!
Με το πασχαλινό σου βρακάκι τσουγκρησαν τα αρχιδια μου σαν πασχαλινά αυγά. ΥπέροχηΝα βάλω μια που εχω με κόκκινο βρακάκι ..(πασχαλινό)