stelios374
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2024
- Like
- 652
- Πόντοι
- 81
Δεν ξέρω αν θέλω να στην γλύψω πρώτα ή να στην καρφώσω..μετα απο αναλ
Δεν ξέρω αν θέλω να στην γλύψω πρώτα ή να στην καρφώσω..μετα απο αναλ
Ναι Τζο έλα να το analυσουμε..Γουστάρω συζήτηση περί κώλου μου που πιάσατε, λοιπον, παω ραντεβού και το βράδυ θα τ αναλύσουμε χεχεχεχε!!
Πρωτα γλειψιμο και σαλακι να μαλακωσει να ανοιξει να γλυστραει και@μετα κοπανημα.Δεν ξέρω αν θέλω να στην γλύψω πρώτα ή να στην καρφώσω
Κωλογαμιεσαι@στη δουλεια.οχι αστεια.Γουστάρω συζήτηση περί κώλου μου που πιάσατε, λοιπον, παω ραντεβού και το βράδυ θα τ αναλύσουμε χεχεχεχε!!
Τον έχεις ευχαριστηθεί εσυ καυλιαρη...ε;;;με ντοκουμέντα!Έχει γράψει η ιστορία κάποιον που δεν ευχαριστήθηκε αυτόν τον κώλο;;;
....2 ωρο την επόμενη φορά!!Εγώ πιανεται ότι δεν τον χόρτασα??
Αχ εσυ...αχ!!Λαρα Jo είσαι και ο νοών νοητό!
Για αυτό είσαι άυλα γιατί μοιράζεις αγάπη..... Μόνο!Αχ εσυ...αχ!!
Αντε παω τωρα!
Είμαι σε περίεργη και επικίνδυνη ηλικία ...αλλά δεν γαμιεται ας ψοφισω μέσα στον κωλο σου....2 ωρο την επόμενη φορά!!
Τη τελευταια σου πνοη μες της τζοαννας το κωλι!Είμαι σε περίεργη και επικίνδυνη ηλικία ...αλλά δεν γαμιεται ας ψοφισω μέσα στον κωλο σου
Και αυτή αντί για φιλί της ζωής θα μου παίρνει πιπαΤη τελευταια σου πνοη μες της τζοαννας το κωλι!
Μεχρι της τελευταιας ρανιδος του αιματος μου λεει ο ορκος.μεχρι τελευταο σπερματοζωαριο μεσα στο κωλο της.Και αυτή αντί για φιλί της ζωής θα μου παίρνει πιπα
Μα παιδί μου άμα μαζευτούμε όλοι ...Δεν αφηνετε ρε σεις τη καυλαντα να μαζευτούμε να σας πάρω παρτουζα;!
Ξεχωριστά σας έχω πάρει όλους χεχεχεχε!!
Να είναι μέρα με πολύ φως όμως μην ακούσουμε κανέναν να λέει έφαγα 2 πότε θα δώσω??Δεν αφηνετε ρε σεις τη καυλαντα να μαζευτούμε να σας πάρω παρτουζα;!
Αντέχω..άνετα babyΜα παιδί μου άμα μαζευτούμε όλοι ...
Θα αντέξεις ή δεν θα χωραμε στο σπίτι.... Το λιγότερο καμία 20 βλέπω να ήμαστε
Βέβαια μετά νομίζω θα έχεις θέμα πώς θα κάθεσαι
..εσυ κανόνισε να σε φάω ολόκληρο παλι..Να είναι μέρα με πολύ φως όμως μην ακούσουμε κανέναν να λέει έφαγα 2 πότε θα δώσω??
Όπου σταθώ και με όποια πάω το ομολογώ....σκυλογαμιολα μια ,ήσυχη και φρόνιμη δεν κάθεται...το όνομα της Τζο...Αντέχω..άνετα baby
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
..εσυ κανόνισε να σε φάω ολόκληρο παλι..
Είσαι πολύ ωραίος τύπος.. κι εξωτερικά και εσωτερικά ρε καυλιαρη..!!Όπου σταθώ και με όποια πάω το ομολογώ....σκυλογαμιολα μια ,ήσυχη και φρόνιμη δεν κάθεται...το όνομα της Τζο...
Με κολακεύεις...βάλε λίγο κωλο τώρα με το καλσόν που έχει την τρύπα στη μέση ...το λέει και ο ΖήκοςΕίσαι πολύ ωραίος τύπος.. κι εξωτερικά και εσωτερικά ρε καυλιαρη..!!
Πρέπει να γίνει οπωσδήποτε !! Άλλο το ερώτημα είναι εμείς θα αντέξουμε;Δεν αφηνετε ρε σεις τη καυλαντα να μαζευτούμε να σας πάρω παρτουζα;!