Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 2.997
- Πόντοι
- 456
Καλό μήνα ιέρειαΚαλό μηνα στ αγόρια μου!!
Καλό μήνα ιέρειαΚαλό μηνα στ αγόρια μου!!
εννοείται πολλές φορές παλιότερα....ίσως πρέπει ξανά γιατί έχουμε καιρό...για να σου έλειψε αγορι την έχεις δοκιμάσει..!
Επίσης αγάπη!Καλο μήνα ομορφιά
Καλο μηνα μωρακι!Καλο μηνα κουκλα!
...δεν μπορώ να ξέρω φυσικά ποιος εισαι,αλλα θα χαρώ να βρεθούμε ξανά !εννοείται πολλές φορές παλιότερα....ίσως πρέπει ξανά γιατί έχουμε καιρό
Καλό μήνα κουκλι!Καλό μήνα ιέρεια
Καλό μηνα στ αγόρια μου!!
Νικηφόρε Βρεττάκο, εσύ;Από τις κορυφαίες λήψεις σου ..
Δέρμα στο χρώμα πολύτιμου μαρμάρου ,έτοιμο για να δομησει έργα τέχνης .
Πως θα ήθελες να μιλάς; Κάπως έτσι;Παντως ( αν και δν ειναι του χαρακτηρα μου να μιλαω ετσι ) .
Καλό μήνα, sexy Jo! Να χαίρεσαι και να καμαρώνεις που ε΄χεις πλούσιο και σχετικά μεγάλο στήθος! Έχεις με λίγα λόγια, πλούσια "προσόντα"! Άλλες το ζηλεύουν αυτό (που δεν διαθέτουν μεγάλο στήθος). Σ' εμε΄να, προσωπικά, μου αρέσουν τα μεγάλα στήθη (από 3 και πάνω-καθότι βυζολάγνος). Το μεγάλο στήθος προορίζεται για πολλά παιχνίδια και...χρήσεις, ενώ στα μικρά στήθη οι δυνατότητες είναι περιορισμένες...Εισαι απίστευτο αγορι χαχαχαχα!
Δεν είναι μεγάλα (που δεν μ αρέσουν ετσι κι αλλιως)αλλά είναι φυσικά,γενικά είμαι λάτρης της φυσικής ομορφιάς..!
(Εδω καμαρώνουν για τα ψεύτικα ε να μην καμαρωσω εγω για τ αληθινά;!)
Και ντυμένη, είναι το ίδιο sexy! Πολλές φορε΄ς, το ημίγυμνο είναι πολύ πιο καυτό και sexy από το εντελώς γυμνό! Ας λειτουργήσει και λίγο η φαντασία και η προσμονή για το τι "κρύβεται" κάτω από το ρούχο...Αν και ντυμένη να σου ευχηθώ καλό μήνα....και να σου μπει πολύ καλά...
Ζω και σας οδηγώ....Νικηφόρε Βρεττάκο, εσύ;
Υπόκλιση στον ιδρυτή του Σ.Φ.ΠΑΟΚΠαρισιων!Πως θα ήθελες να μιλάς; Κάπως έτσι;
Καλό μήνα ερωτααΚαλό μηνα στ αγόρια μου!!
Καλο μηνα!Καλό μήνα, sexy Jo! Να χαίρεσαι και να καμαρώνεις που ε΄χεις πλούσιο και σχετικά μεγάλο στήθος! Έχεις με λίγα λόγια, πλούσια "προσόντα"! Άλλες το ζηλεύουν αυτό (που δεν διαθέτουν μεγάλο στήθος). Σ' εμε΄να, προσωπικά, μου αρέσουν τα μεγάλα στήθη (από 3 και πάνω-καθότι βυζολάγνος). Το μεγάλο στήθος προορίζεται για πολλά παιχνίδια και...χρήσεις, ενώ στα μικρά στήθη οι δυνατότητες είναι περιορισμένες...
..καλο μηνα love μου!Καλό μήνα ερωταα
Υχαριστηθηκε κωλο ο φιλος!..μετα απο αναλ
Υχαριστηθηκε κωλο ο φιλος!
Έχει γράψει η ιστορία κάποιον που δεν ευχαριστήθηκε αυτόν τον κώλο;;;Υχαριστηθηκε κωλο ο φιλος!
Εγώ πιανεται ότι δεν τον χόρτασα??Έχει γράψει η ιστορία κάποιον που δεν ευχαριστήθηκε αυτόν τον κώλο;;;
Άλλο αυτό!!! Εκεί είναι, μετά το Πάσχα κλείσε ραντεβού και χώσου ξανά και ξανά!!!Εγώ πιανεται ότι δεν τον χόρτασα??
Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απ το να γουσταρει μιλφαρα το κωλογαμησι....κι εγώ καθε φορά..ειμαι άρρωστη με το αναλ