Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.520
Να εισαι καλα γλυκο αγορι μου,υγεία να έχουμε πρωτίστως,καλό Πάσχα!!Είσαι ο ορισμός της ανάστασης
Καλό Πάσχα μαναρακι
Να εισαι καλα γλυκο αγορι μου,υγεία να έχουμε πρωτίστως,καλό Πάσχα!!Είσαι ο ορισμός της ανάστασης
Καλό Πάσχα μαναρακι
Με την σειρά μου κι εγώ να ευχηθώ στο μοναδικό κορίτσι μας Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα. Αγαπημένη μου Jo εύχομαι να ξεκουραστείς, να χαμογελάς και να μας γυρίσεις ανανεωμένη και καυλωμενη.
Με τιμά ο γραπτός λόγος σου.. χαίρομαι που δινω αυτή την εικόνα γιατί έτσι ακριβώς ειμαι σ οτι κανω στην ζωη μου ,σωστή και τιμια (ειδικά στο επαγγελματικό κομμάτι)Καλησπέρα Joanna
Με την σειρά μου να αναφέρω πως αν και καινούργιος στην παρέα και ακόμα δεν βρεθήκαμε από κοντά... Δείχνεις σπουδαίος άνθρωπος με ήθος και κύρος...
Να περάσεις όμορφο Πάσχα με υγεία αγάπη και διασκέδαση..
Καλή ανάσταση καλό Πάσχα μούσα μας
Καλημέρα και καλή Ανάσταση και καλό σούβλισμα κούκλαΚαλημέρα αγόρια μου και καλη Ανάσταση να έχουμε!
Διαθέσιμη από Δευτέρα κανονικότατα!
Καλημερα κοριτσαρα!!!Καλημέρα αγόρια μου και καλη Ανάσταση να έχουμε!
Ευχαριστώ αγόρι ,να περάσεις όμορφα!Καλημέρα και καλή Ανάσταση και καλό σούβλισμα κούκλα
Αγαπη μου εσυ!! Καλή Ανάσταση!Καλημερα κοριτσαρα!!!
Γιατιιιιιιιιιιιιι
Καλη ανασταση σε εσενα και ολα τα παλικαρια του νηματος σου.
Να καχουμε τα λιπη απο το αρνι.ωραιες βυζαρες.Καλημέρα αγόρια μου και καλη Ανάσταση να έχουμε!
Και κάπως έτσι οι λαμπάδες βγήκαν πριν τις 12 ...Καλημέρα αγόρια μου και καλη Ανάσταση να έχουμε!
Γειά σου καυλιαρη !!Να καχουμε τα λιπη απο το αρνι.ωραιες βυζαρες.
Αστέρι μου εσυ!Και κάπως έτσι οι λαμπάδες βγήκαν πριν τις 12 ...
Καλημέρα καλή ανάσταση..Καλημέρα αγόρια μου και καλη Ανάσταση να έχουμε!
Ειναι πολυ σεξυ αυτα τα διχτυωτα εσωρουχαΚαλημέρα καλή ανάσταση..
Να τέτοια κάνεις και θέλω να στο φάω το δίχτυ όσο σου γλύφω βυζιά και μουνι
Απο Δευτέρα διαθέσιμα για φάγωμα μωρο!Καλημέρα καλή ανάσταση..
Να τέτοια κάνεις και θέλω να στο φάω το δίχτυ όσο σου γλύφω βυζιά και μουνι
Και τρομερες ρωγες.να τις παιζει η γλωσσα και να τις ρουφας.Καλημέρα αγόρια μου και καλη Ανάσταση να έχουμε!
Τζο: Σταθερό κορμί....τα τελευταία 1-2 χρόνια περίπου γι αυτο κάνω ραντεβού ως επι το πλείστον,πάρα για το οικονομικο αποκλειστικά..είναι η καυλα,η εξαψη που μου προσφέρει η όλη φάση μωρο,το ξέρεις...γι αυτό δεν ανέβασα και το δωρο μου ποτε..
Αγορι μου εσυ άτακτο !!Σ ευχαριστώ!!Τζο: Σταθερό κορμί
Σταθερή τιμή
Σταθερές υπηρεσίες.
Η Τζο είναι ό,τι πιο σταθερό στην Αθήνα.
Μετά το κυκλοφοριακό.
Καλή Ανάσταση με υγεία και χαρές.Ετσι μπράβο να μας τα κουνάς και να τρελενόμαστε.......Καλημέρα αγόρια μου και καλη Ανάσταση να έχουμε!