Michaelhot
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2024
- Like
- 146
- Πόντοι
- 1
Που είσαι μωρή τρέλα που παςΩρα για καφεδάκι..να δείξω και το μαλλί φυσικά χεχεχε!
Που είσαι μωρή τρέλα που παςΩρα για καφεδάκι..να δείξω και το μαλλί φυσικά χεχεχε!
Χριστος ανεστη σε ολους.γεμισανε οι μπαταριες.γεμισανε κι οι αρτηριες με χοληστερινη.απο δευτερα με τζο να πεσει στα φυσιολογικα επιπεδα.Χρόνια πολλά!
Από αύριο διαθέσιμη & με πολλές καυλες ( γεμισαν οι μπαταρίες στο φουλ ,καθότι ολιγοήμερης αποχης!)
Επίσης ψυχη μου,χρόνια πολλά!!!Χρονια πολλα Κοριτσαρα.
Με υγεια σωματικη και ψυχικη!!!
..βόλτες χαχαχαχα!Που είσαι μωρή τρέλα που πας
Απ αύριο θ αναστενάξει η Κατεχάκη χαχαχαχα!!Χριστος ανεστη σε ολους.γεμισανε οι μπαταριες.γεμισανε κι οι αρτηριες με χοληστερινη.απο δευτερα με τζο να πεσει στα φυσιολογικα επιπεδα.
Χρόνια πολλά αγόρι!!Καλημέρα Χριστός Ανέστη μιλφαρα
Από σούβλα σε”σούβλα” πάει αυτή η γυναίκαΑς αρχίσει η εβδομάδα με τα καυλιαρικα μας..καλημέρα!
*πλάνα αρχείου μεχρι να βγει φρέσκο υλικο πάλι Προβολή συνημμένου 1156379
Χαζη είμαι να μην τον αρπάξω;;!!αφού είμαι λυσσάρα!Από σούβλα σε”σούβλα” πάει αυτή η γυναίκα
Καλημέρα μωρό!Καλημερα Αγαπη
Χρονια Πολλα καλη Ανασταση
Πως περασες αυτες της μερες κοριτσακ μου
Γαμησι που σε τρελαίνει και πιπα για σεμινάριοΑς αρχίσει η εβδομάδα με τα καυλιαρικα μας..καλημέρα!
*πλάνα αρχείου μεχρι να βγει φρέσκο υλικο πάλι
*Η πιπα ετσι για το στορυ, ήταν από ραντεβου μ αγόρι του εξωτερικού ,που έγραψε τοτε για μένα!
Κουίζ πόσα αστερολουλουδα βλέπεται στην φωτογραφία???Να βάλω μια φρέσκια & πάω να ετοιμαστώ,φιλάκια!
Ευχαριστώ αγορακι μου!!Χρόνια πολλά γυναικάρα!!! Να είσαι πάντα χαρούμενη
Αστέρι μου εσυ!!Χρόνια πολλά!!καλησπερα κουκλα και αστερι μου, χρονια πολλα....
....πάντα εύστοχα τα σχόλια σου αγάπη!Γαμησι που σε τρελαίνει και πιπα για σεμινάριο
....πάντα εύστοχα τα σχόλια σου αγάπη!Γαμησι που σε τρελαίνει και πιπα για σεμινάριο
...ετσι μετράω εγω τους λουτσους όταν είναι να τους φάω.. μπας και μου ξεφύγει κανένας χεχεχε!!Κουίζ πόσα αστερολουλουδα βλέπεται στην φωτογραφία???