gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.287
- Πόντοι
- 2.256
Υγεία, ευτυχία και τύχη αγαπημένη μου!!!
Καλε μου φίλε..πελάτη..(αλλα και πολλά άλλα" εισαι "για μένα ) σου εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά,με υγεία για σένα πρωτίστως,κι όσους αγαπάς!Υγεία, ευτυχία και τύχη αγαπημένη μου!!!
Με άλλη τεχνική: Όσο πιο..."βαθιά", τόσο πιο καλά!...να βαράνε τους μαθαίνω,αλλα μ αλλη τεχνική!
Χριστός Ανέστη, κούκλα μου!!! Να 'σαι πάντα καλά, να μας καυλώνεις και να μας έχεις πάντα..."ψηλά"!Με άλλη τεχνική: Όσο πιο..."βαθιά", τόσο πιο καλά!
Χρόνια πολλά αγορακι μου!!!Χριστός Ανέστη, κούκλα μου!!! Να 'σαι πάντα καλά, να μας καυλώνεις και να μας έχεις πάντα..."ψηλά"!
Πως τα πέρασες;Χρόνια πολλά αγορακι μου!!!
..ήρεμα και ξεκούραστα!Πως τα πέρασες;
Καλημερα ... τωρα περιεμενες να διαβασο τη γραφεις στην αναρατιση ή να βλεπω την κολαρα σουΚαλημέρα αγόρια μου!
Να πω κάτι που συμβαίνει συχνά.. κάποιοι τηλεφωνείτε μερες /μερα πριν,λέτε για ραντεβού οκ το κρατώ στο μυαλό μου ,αλλά αν δεν επιβεβαιωθεί την ίδια μέρα σχετικά νωρίς το πρωί,εγω δεν μπορώ να μυρισω τα νύχια μου αν θα ισχύει η οχι ,ουτε στο παρά 5 να με παίρνετε να λέτε τώρα το θέλω,εννοείται ότι θα κλειστεί άλλο πιο σίγουρο αν δεν έχω το τελικό οκ απο εσάς στο χρονικό όριο που πρέπει!
Το ξέρετε ότι η ζήτηση είναι μεγάλη εξάλλου,κενα ραντεβού δεν μου μένουν ποτε.
Αυτό ισχύει για καινούρια άτομα,με σταθερούς η συννενόηση ειναι άψογη.
Εξηγούμαι για να μην παρεξηγουμαι καθότι είμαι τυπικοτατη στα πάντα.
Τα φιλια μου!
Επιτέλους ένας ωραίος δομημένοςΚαλημέρα αγόρια μου!
Να πω κάτι που συμβαίνει συχνά.. κάποιοι τηλεφωνείτε μερες /μερα πριν,λέτε για ραντεβού οκ το κρατώ στο μυαλό μου ,αλλά αν δεν επιβεβαιωθεί την ίδια μέρα σχετικά νωρίς το πρωί,εγω δεν μπορώ να μυρισω τα νύχια μου αν θα ισχύει η οχι ,ουτε στο παρά 5 να με παίρνετε να λέτε τώρα το θέλω,εννοείται ότι θα κλειστεί άλλο πιο σίγουρο αν δεν έχω το τελικό οκ απο εσάς στο χρονικό όριο που πρέπει!
Το ξέρετε ότι η ζήτηση είναι μεγάλη εξάλλου,κενα ραντεβού δεν μου μένουν ποτε.
Αυτό ισχύει για καινούρια άτομα,με σταθερούς η συννενόηση ειναι άψογη.
Εξηγούμαι για να μην παρεξηγουμαι καθότι είμαι τυπικοτατη στα πάντα.
Τα φιλια μου!
Εγω καλά τα γράφω και τα λεω..σπαθί και τιμια σε ολα μου..αλλα κάποια αγοράκια σκέφτονται μόνο με το κάτω κεφάλι και καλά κάνουν,αλλα που και που να υπάρχει σύνδεση και με το πάνω χαχαχαχα!Επιτέλους ένας ωραίος δομημένοςκωλοςλόγος..
...κι εγω ειμαι θελω να πιστεύω, μια καλη ανάμνηση για σας κι εσείς για μένα.. στο 90% στη πορεία μου,μόνο όμορφα εχω περάσει και περνώ!Καλημερα ... τωρα περιεμενες να διαβασο τη γραφεις στην αναρατιση ή να βλεπω την κολαρα σου
Εισαι για τρελα γουστααααααααααααα
Μουναρος ....
Δεν ξερω ποιος αντεχει περισοτερο εγω ή εσυ ??
Πιτευω εισαι η καλυτερη αναμνηση που μπορει να εχει καποιος
Θα συμφωνούσα μαζί σου αλλά φοράς βρακί ( σπαθί εξηγημενη και τίμια - αυτοί που σε γνωρίζουμε το ξέρουμε το τρίπτυχο..όλα τα άλλα Τζο μου σκυλογαμιολα ,είναι πρόβλημα των άλλων όχι δικό σου)επομένως στην πατούρα σου...)Εγω καλά τα γράφω και τα λεω..σπαθί και τιμια σε ολα μου..αλλα κάποια αγοράκια σκέφτονται μόνο με το κάτω κεφάλι και καλά κάνουν,αλλα που και που να υπάρχει σύνδεση και με το πάνω χαχαχαχα!
Μούτρο μου!!
...σωστά αλλά κοίτα που ακόμη και τώρα μετά από χρόνια,κάθομαι κι εξηγω τ αυτονόητα..μάλλον πρέπει να το σταματήσω αγαπη και να κοιτω μόνο το κωλαράκι μου χεχεχεχε!Θα συμφωνούσα μαζί σου αλλά φοράς βρακί ( σπαθί εξηγημενη και τίμια - αυτοί που σε γνωρίζουμε το ξέρουμε το τρίπτυχο..όλα τα άλλα Τζο μου σκυλογαμιολα ,είναι πρόβλημα των άλλων όχι δικό σου)επομένως στην πατούρα σου...)
Στα λόγια μου έρχεσαι...θαύμασε και εσύ τον κωλο σου μαζί μας......σωστά αλλά κοίτα που ακόμη και τώρα μετά από χρόνια,κάθομαι κι εξηγω τ αυτονόητα..μάλλον πρέπει να το σταματήσω αγαπη και να κοιτω μόνο το κωλαράκι μου χεχεχεχε!
για το κωλαρακι σου θα συμφωνησω !!! χααχα...σωστά αλλά κοίτα που ακόμη και τώρα μετά από χρόνια,κάθομαι κι εξηγω τ αυτονόητα..μάλλον πρέπει να το σταματήσω αγαπη και να κοιτω μόνο το κωλαράκι μου χεχεχεχε!
...το μόνο σίγουρο καυλιαρικο μου χαχαχαχα!!!για το κωλαρακι σου θα συμφωνησω !!! χααχα
Ο καθενας το κωλο του κοιταει.το δικο σου το κοιταμε ολοι.αυτη ειναι η διαφορα!...σωστά αλλά κοίτα που ακόμη και τώρα μετά από χρόνια,κάθομαι κι εξηγω τ αυτονόητα..μάλλον πρέπει να το σταματήσω αγαπη και να κοιτω μόνο το κωλαράκι μου χεχεχεχε!
...ε ναι ολοι τον κοιτούν εκτός από μένα ρε μωρο..γι αυτό θ αρχίσω να τον κανακευω χαχαχαχα!!Ο καθενας το κωλο του κοιταει.το δικο σου το κοιταμε ολοι.αυτη ειναι η διαφορα!
Εσυ το κανακευεις και μεις το θωπευουμε!...ε ναι ολοι τον κοιτούν εκτός από μένα ρε μωρο..γι αυτό θ αρχίσω να τον κανακευω χαχαχαχα!!
Αντε παω για δουλίτσα..μακια!