blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.415
- Πόντοι
- 26.096
Ευκολα αλλάζω τα φιλιά με το γλύψιμο αν θες...Την καλημέρα και τα φιλιά μου στ αγόρια μου..!
Ερωτεύτηκα.....Την καλημέρα και τα φιλιά μου στ αγόρια μου..!
Μία φωτογραφία...χίλιες λέξεις!Καλημέρα με καυλες!!
...σε περιμένω ...σύντομα!Ευκολα αλλάζω τα φιλιά με το γλύψιμο αν θες...
...εγω το έχω πάθει καιρο τώρα with you...!!Ερωτεύτηκα.....
..φαντάσου στην πράξη μωρο...!!Μία φωτογραφία...χίλιες λέξεις!
Μυρίστηκες κωλαρακι κι ήρθες ε;;χαχαχα!!
Εγώ για το μανικιούρ πάτησα φατσούλα..Μυρίστηκες κωλαρακι κι ήρθες ε;;χαχαχα!!
Ξέρεις τι μου θυμίζει μόλις σκάσει φωτο κωλι,τσουπ κι εσύ;!Τον ανιχνευτη μετάλλων ,μονο που εσύ έχεις για κωλαρακια χαχαχαχαχα!Εγώ για το μανικιούρ πάτησα φατσούλα..
Ξέρεις τι μου θυμίζει μόλις σκάσει φωτο κωλι,τσουπ κι εσύ;!Τον ανιχνευτη μετάλλων ,μονο που εσύ έχεις για κωλαρακια χαχαχαχαχα!
Φατσααααα!!
Καύλα είσαι
καύλα ατελείωτη
Να σου βάλω γιατί την περασμένη φορά που ζήτησες ξεχάστηκα!Καύλα είσαι
Για να δούμε και καυλο πατουσακια
Αχχχ εσυ...αχχχ!!!καύλα ατελείωτη
θέλω να σου κάνω μια φωτογραφισούλα μια μέρα εκείΝα σου βάλω γιατί την περασμένη φορά που ζήτησες ξεχάστηκα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αχχχ εσυ...αχχχ!!!
Ότι θες baby..!!!θέλω να σου κάνω μια φωτογραφισούλα μια μέρα εκεί
Καταλάβαμε....άμα δούμε κάποιον να μπουσουλαει Κατεχάκη, δεν είναι για τις μέρες που έρχονται και ούτε τάμα έχει...έφυγε από τη ΤζοΌτι θες baby..!!!
Παω τωρα περιμένω ένα αγοράκι ακόμη!!
Αν και μ ελαφρα ταχυκαρδία,ορθιος έφυγε από το Μάντισον...κομπλε χαχαχαχα!!Καταλάβαμε....άμα δούμε κάποιον να μπουσουλαει Κατεχάκη, δεν είναι για τις μέρες που έρχονται και ούτε τάμα έχει...έφυγε από τη Τζο
Κωλαράκι περιποιημένο!!!Να βάλεις την γλώσσα σου στην κωλοτρυπιδα και να γλύφεις σαν να μην υπάρχει αύριο!!!!
Όντος το προσέχω πολύ ,και γενικά είμαι αυστηρή σε θέματα υγιεινής/ καθαριότητας.Κωλαράκι περιποιημένο!!!Να βάλεις την γλώσσα σου στην κωλοτρυπιδα και να γλύφεις σαν να μην υπάρχει αύριο!!!!