Διαγραμμένο μέλος 222301
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.233
- Πόντοι
- 2.836
Κωλαρακι???Καλημέρα baby!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι έπαθες καλε;;
Κωλαρακι???Καλημέρα baby!
Τι έπαθες καλε;;
Σε λίγο ειμαι εξω βόλτα!!!!Κωλαρακι???
Σε συγχωρώ...να περάσεις όμορφα...Σε λίγο ειμαι εξω βόλτα!!!!
Δεν μας αφήνεις ποτέ με παράπονο ρε Jo. Μας έχεις κακομάθει.Σε λίγο ειμαι εξω βόλτα!!!!
Οντος. ..και ρεπο που μου δινω σας λειπω αν δεν μπω νημα..Δεν μας αφήνεις ποτέ με παράπονο ρε Jo. Μας έχεις κακομάθει.
Τον έχουμε λατρέψει αυτόν τον κωλοΟντος. ..και ρεπο που μου δινω σας λειπω αν δεν μπω νημα..
Αντε ,βάζω κωλαράκι αφου το έταξα το πρωί και συνεχίζω την μέρα μου.. ψώνια πριν,καφέ & φαι τωρα!
Οντος. ..και ρεπο που μου δινω σας λειπω αν δεν μπω νημα..
Αντε ,βάζω κωλαράκι αφου το έταξα το πρωί και συνεχίζω την μέρα μου.. ψώνια πριν,καφέ & φαι τωρα!
Που είσαι αστέρι μου εσυ;!Προβλέπεται μάχη Βορείων και Νοτίων για τα μάτια της Τζο. Οι Θεσσαλονικείς θα κατέβουν με τα πέη προτεταμένα για να αντιμετωπίσουν τους Αθηναίους σε μια νέα μάχη της Χαιρώνειας, ωσάν άλλες μακεδονικές φάλαγγες, με τις σάρισες προτεταμένες!
και φοβερή κορμάρα και πολυ προσεγμένη και περιποιημένη!!!Δεν είπα καλημέρα γιατί δεν πρόλαβα σήμερα αγόρια μου λογω υπερβολικής δουλειάς,αλλά θα σας πω καληνύχτα..!
Να σαι καλά ματια μου.. !!και φοβερή κορμάρα και πολυ προσεγμένη και περιποιημένη!!!
Ανυπομονώ να γλυψω αυτό τη τρυπα
Φαντασίωση; Όνειρο; Ελπίζω κάποια στιγμή να ανταμωθούν τα κορμιά μας για να αναστενάξουν οι...σουμιέδες!...σε περιμένω ...σύντομα!
...εγω το έχω πάθει καιρο τώρα with you...!!
..φαντάσου στην πράξη μωρο...!!
poso se thelw manari mouΔεν είπα καλημέρα γιατί δεν πρόλαβα σήμερα αγόρια μου λογω υπερβολικής δουλειάς,αλλά θα σας πω καληνύχτα..!
...όταν μας δοθεί η ευκαιρία αγόρι..Ανυπομονώ να γλυψω αυτό τη τρυπα
...νομιζω σύντομα baby..!Φαντασίωση; Όνειρο; Ελπίζω κάποια στιγμή να ανταμωθούν τα κορμιά μας για να αναστενάξουν οι...σουμιέδες!
...αχόρταγος εισαι καυλιαρη μου...!poso se thelw manari mou
Πιπα κωλο εμπλοκη!Καληνύχτα με καύλες....
Προβολή συνημμένου 1152233
Αχ ρε καυλαΚαληνύχτα με καύλες....
Προβολή συνημμένου 1152233
...γνωστό ότι γουστάρω και αντέχω δυνατές φάσεις..Πιπα κωλο εμπλοκη!
Ελπίζω εκτός τις δυνατές φάσεις να γουστάρεις και γούτσου γούτσου γτ είμαι στα πρόθυρα να σε ερωτευτώ.....γνωστό ότι γουστάρω και αντέχω δυνατές φάσεις..