Trifonbakatsoulias
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 36
- Like
- 13.592
- Πόντοι
- 5.896
Πιπα κωλο εμπλοκη!Καληνύχτα με καύλες....
Προβολή συνημμένου 1152233
Πιπα κωλο εμπλοκη!Καληνύχτα με καύλες....
Αχ ρε καυλαΚαληνύχτα με καύλες....
...γνωστό ότι γουστάρω και αντέχω δυνατές φάσεις..Πιπα κωλο εμπλοκη!
Ελπίζω εκτός τις δυνατές φάσεις να γουστάρεις και γούτσου γούτσου γτ είμαι στα πρόθυρα να σε ερωτευτώ.....γνωστό ότι γουστάρω και αντέχω δυνατές φάσεις..
...ωχ.. δεν τα πάω καλά μ αυτά..εχεις δει το έργο" η νύφη το σκάσε"?!Κάπως έτσι ειμαι κι εγώ χαχαχχαχχαχα!Ελπίζω εκτός τις δυνατές φάσεις να γουστάρεις και γούτσου γούτσου γτ είμαι στα πρόθυρα να σε ερωτευτώ..
Πρωτα στα τεσσερα με κωλογαμησι και μετα γουτσου γουτσου...ωχ.. δεν τα πάω καλά μ αυτά..εχεις δει το έργο η νύφη το σκάσει?!Κάπως έτσι χαχαχχαχχαχα!
Αυτό εξυπακούεταιΠρωτα στα τεσσερα με κωλογαμησι και μετα γουτσου γουτσου
Τι κάνεις εκεί ευλογημένη;Καληνύχτα με καύλες....
![]()
Τριο..με 2 καυλιαριδες.Βρε jo
Τι κάνεις εκεί ευλογημένη;
Τσόντα γύρισε πάλι...Καληνύχτα με καύλες....
![]()
Κανονική...Τσόντα γύρισε πάλι...![]()
...πάντα!!Τσόντα γύρισε πάλι...![]()
Καλημέρα αγάπη!Καλημέρα και καλή εβδομάδα κουμπαρούλα μου ...
![]()
Άσε και κάτι για την πρώτη νύχτα γάμου ντεεεε....πάντα!!
...ως συνήθως κάποιες συγκεκριμένες ημέρες...εχω ηδη προγραμματισμένα Μ.Τεταρτη,μετα τέλος φυσικάΆσε και κάτι για την πρώτη νύχτα γάμου ντεεεε.
Καλή Μ. Εβδομάδα.
Θα δωσεις εορταστικό ωράριο να ξέρουμε τι μας γινεται;
Μ Παρασκευη στις 21:00 εχεις κενό;...ως συνήθως κάποιες συγκεκριμένες ημέρες...εχω ηδη προγραμματισμένα
τωρα συγνωμη αλλα και να θελουμε να αγιάσουμε δεν μας αφηνεις...... ποπο εισαι τρομερη ...Καλη Μεγάλη Εβδομάδα.
![]()
Σ ευχαριστώ πολύ αγόρι!!τωρα συγνωμη αλλα και να θελουμε να αγιάσουμε δεν μας αφηνεις...... ποπο εισαι τρομερη ...
Το μυαλο κανει τρελες σκεψεις για εσενα <3
Μια χαρα στελλιο. Μαυρα φοράειτωρα συγνωμη αλλα και να θελουμε να αγιάσουμε δεν μας αφηνεις...... ποπο εισαι τρομερη ...
Το μυαλο κανει τρελες σκεψεις για εσενα <3