Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 164.461
Πήρα την ποζα λάθος έχει τελειωμα καθρέπτη κάτω χαχαχχαχχαχχα!!Γιατί έκοψες τα ποδαρακια;;;
Πήρα την ποζα λάθος έχει τελειωμα καθρέπτη κάτω χαχαχχαχχαχχα!!Γιατί έκοψες τα ποδαρακια;;;
Κοριτσαρα εσυ εισαι σταθερη στον ερωτα ΓΕΝΙΚΩΣ,ασε τωρα τις λογοτεχνικες εκφρασεις!!!!Δεν μπορώ να μην μπαίνω καθόλου,έστω από σεβασμό σε σας που με στηρίζετε χρόνια (κάποια αγόρια στεναχωρηθηκαν,το ξέρω..)
..τέλος πάντων,καλό υπόλοιπο ημέρας,πισω στον αγώνα παλι,παραμένω σταθερά μάχιμη στον αγοραιο έρωτα!
Κανένα πρόβλημα είμαι προοδευτικός τύποςΑχ εσυ..αδυναμία πας να γίνεις..ευτυχώς που με την αλλη αδυναμία μου δεν θα έχουμε πρόβλημα χαχαχαχα!!!
Εδώ έχουμε αδυναμίες αγαπητέ τί νά κάνουμε.Παντού μπάλα παίζετε ρε γαμιόλες ...
μη βριζεις μανΠαντού μπάλα παίζετε ρε γαμιόλες ...
Πρεπει να απολυμαινεις συχνα το νημα γιατι μαζευονται παρασιταΕίδες baby,αυτό ακριβώς έγραψα νωρίτερα ...κι αλωνίζουν ανενόχλητα..
Πρεπει να απολυμαινεις συχνα το νημα γιατι μαζευονται παρασιτα
Σφαγή θα γίνει...επισης όταν καθαρίσει λιγο το σαιτ απο κλωνάρια, τοτε πιστεύω οι κυρίες που δεν πολυμπαινουν (πολυμπαινουμε )θα είναι(είμαστε)πιο ζεστες..δεν γίνεται να κάνεις πχ αναφορά για κάτι σοβαρό 5 φορες και η διεύθυνση να σε γραφει..σορυ αλλα κι εγώ εφόσον έμπαινα για την καυλαντα ,κι όχι για διαφημιση μου πλέον (που να διαχειριστώ και τόσο όγκο ζήτησης ραντεβού μ εξτρα διαφήμιση...!!),δεν χρειάζεται να ταΐζω ακροαματικοτητα όταν αδιαφορούν κάποιοι(υψηλό βαθμοί)
Φιλακια baby & φυσικά σ ολα τ αγόρια μου(ξέρετε ότι σας "αγαπω" αυτο δεν αλλάζει)
....ε τότε να σας απολαυσω και τους 2 μαζί,αδυναμία μου νούμερο ένα...χαχαχα!!!Κανένα πρόβλημα είμαι προοδευτικός τύπος
Εξάλλου ό @petergsp είναι αγαπητός καλός φίλος.
Την καλησπέρα και την αγάπη μου στ αγόρια μου!
Ευχαριστώ baby μου...
Καλημέρα κουκλε μου,επίσης!Καλημέρα και από εδώ κουμπαρούλα μου ...Μια όμορφη μέρα να είχες σήμερα...
Καλημέρα όλη μέρα αγόρι!Καλημερα φλογερη μας