Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 175.751
Αχ εσυ..αχ.. τα φιλιά μου αγαπημένο αγορι!Υπέροχη!
Αχ εσυ..αχ.. τα φιλιά μου αγαπημένο αγορι!Υπέροχη!
Γεια σου, σέξι Ιωάννα! Θα βρίσκομαι Ελλάδα σε λίγες εβδομάδες και θέλω οπωσδήποτε να σε συναντήσω. Πόσες ημέρες νωρίτερα μπορούμε να κανονίσουμε ραντεβού και το πιο σημαντικό πόσες ώρες μπορεί να σε κλείσει κάποιος? Ευχαριστώ.
καυλο ΤΖΟ εχεις φαει ολα τα αρνακια γαλακτος λεμε,ξεκουρασου λιγακι...Τέρμα το διαλλειμα κεφάλια μέσα παλι..!!
Φιλακια!
![]()
....κοκαλάκι δεν άφησα καυλιαρη..χαχαχαχαχα!!καυλο ΤΖΟ εχεις φαει ολα τα αρνακια γαλακτος λεμε,ξεκουρασου λιγακι...
Γλυψιμο στις γαμπεςΚαλημέρα με λίγη τσαχπινιά στην φουστα...!
![]()
Καυλιαρικο μου κάνει...κι εχω και ψηλά πόδια αρα απόλαυση θα είναι!Γλυψιμο στις γαμπες![]()
Σαν τον ταύρο ανάβω όταν κουνάς έτσι την φουστίτσα σουΚαλημέρα με λίγη τσαχπινιά στην φουστα...!
![]()
...σε θέλω άγριο ταυρομάχο!!!Σαν τον ταύρο ανάβω όταν κουνάς έτσι την φουστίτσα σου
Τζοάνα κάνε όπως το θέλεις εσύ. Σε κάθε δουλειά όλοι πάμε για την αύξηση. Δεν θα σε παρεξηγήσει κανείς. Όταν αφορά την δουλειά σου μην το σκέφτεσαι ότι είναι αυτό και τέλος. Αν είχες δώσει για παράδειγμα λόγο κάποτε να έχεις την τιμή στα 50 ευρώ θα συνέχιζες για πάντα έτσι; Η αλήθεια βέβαια είναι ότι κάθε τιμή θα είναι λίγη για τον χρόνο με τέτοια γυναικάρα.Σήμερα το πρωί που βρέθηκα μ έναν νεαρό,μου έθεσε την εξής ερώτηση.. γιατι Τζο με τέτοια εμφάνιση και άψογες παροχές το έχεις μόνο 80..;!
Πολλοί με ρωτούν κι απορούν, σε σημείο να προβληματίζομαι και να λέω μεσα μου μήπως με τόσο κόσμο που με αποζητά συνέχεια, τόσα ραντεβού,κι εκατοντάδες θετικές κριτικές ν ανεβάσω για θέμα prestige κι εγώ το αναλ έστω;!Όλες το κάνουν!
Μετα όμως σκέφτομαι ότι σας έδωσα τον λόγο μου οτι δεν θα το κάνω μέχρι ν αποχωρήσω..κι επειδή πολλοί ανθρωποι γενικως ,έχουν τσακωθεί με την μπεσα,εγω θα την έχω μέχρι το τέλος ..!
Απλα ήθελα να το γράψω γιατί όντος πολλοί απορούν ,ειδικά όταν με συναντούν..!
Δεν πειράζει δεν έχω ανάγκη ,Τζοάνα κάνε όπως το θέλεις εσύ. Σε κάθε δουλειά όλοι πάμε για την αύξηση. Δεν θα σε παρεξηγήσει κανείς. Όταν αφορά την δουλειά σου μην το σκέφτεσαι ότι είναι αυτό και τέλος. Αν είχες δώσει για παράδειγμα λόγο κάποτε να έχεις την τιμή στα 50 ευρώ θα συνέχιζες για πάντα έτσι; Η αλήθεια βέβαια είναι ότι κάθε τιμή θα είναι λίγη για τον χρόνο με τέτοια γυναικάρα.
Φιλιά πολλά και παντού μωρό μουΔεν πειράζει δεν έχω ανάγκη ,
Να περνάμε όμορφα όλοι θελω!
Γυναίκα για φίλημα είσαι... (μετά το γλύψιμο)Καλημέρα με λίγη τσαχπινιά στην φουστα...!
![]()
Σήμερα το πρωί που βρέθηκα μ έναν νεαρό,μου έθεσε την εξής ερώτηση.. γιατι Τζο με τέτοια εμφάνιση και άψογες παροχές το έχεις μόνο 80..;!
Πολλοί με ρωτούν κι απορούν, σε σημείο να προβληματίζομαι και να λέω μεσα μου μήπως με τόσο κόσμο που με αποζητά συνέχεια, τόσα ραντεβού,κι εκατοντάδες θετικές κριτικές ν ανεβάσω για θέμα prestige κι εγώ το αναλ έστω;!Όλες το κάνουν!
Μετα όμως σκέφτομαι ότι σας έδωσα τον λόγο μου οτι δεν θα το κάνω μέχρι ν αποχωρήσω..κι επειδή πολλοί ανθρωποι (γενικως, οχι εδω μόνο)εχουν τσακωθεί με την μπεσα,εγω θα την έχω μέχρι το τέλος .
Απλα ήθελα να το γράψω γιατί όντος πολλοί απορούν ,ειδικά όταν με συναντούν..!!
Σε περιμένω ομορφουλικο μου!!Γυναίκα για φίλημα είσαι... (μετά το γλύψιμο)
Jo έχω τρελαθεί με αυτά που διαβάζω και εχεις την προσοχή μου ετοιμάζομαι, σηνερα το βραδυ ελπίζω να έχεις κενο
Ξέρω πολύ καλά ότι εισαι σοβαρός κσι μετρημένος(περαν σεξ που περνάμε σούπερ πάντα),με τιμά οτι έγραψες.. απλα επειδή με ρωτανε μ απορία,ήθελα να ξεκαθαρίσω ,κουκλι μου εσυ!!Πόσες φορές έχω πει μπροστά , και πίσω σου..., ότι είσαι ΝΤΟΜΠΡΑ ΜΑΓΚΑΚΙ & ΘΕΑΡΑ!!
Το λέω άλλη μία, λοιπόν και δε βαριέμαι!
1,000,000 Respect από μένα γυναικάρα μου!![]()