kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.968
- Πόντοι
- 6.256
Της εχω πει να σκουπιζει συχνοτερα να μη μαζευονται σκουπιδια πολλα.Τα κα(ω)λοπαιδα δικαστηκαν. Αιωνια τους η μνημη
Της εχω πει να σκουπιζει συχνοτερα να μη μαζευονται σκουπιδια πολλα.Τα κα(ω)λοπαιδα δικαστηκαν. Αιωνια τους η μνημη
Μην ασχολεισαι μανα μουΑπο το Ερωτοδικειο,το θυμάσαι;!χαχεχεχε!!
Λοιπόν μια που είμαστε μια όμορφη ατμόσφαιρα να βαλω ένα τραγούδι με νόημα..
Αντε νάνι τωρα, θελω ν ακουσω κουλη στη βουλή, ελεος δηλαδη,Απο το Ερωτοδικειο,το θυμάσαι;!χαχεχεχε!!
Λοιπόν μια που είμαστε μια όμορφη ατμόσφαιρα να βαλω ένα τραγούδι με νόημα..και να παω να φάω επιτέλους!!
Ερχεται και αφρικανικη σκονη και δεν προλαβαινειΤης εχω πει να σκουπιζει συχνοτερα να μη μαζευονται σκουπιδια πολλα
...ασχολούμαι μονο μ όμορφα αγορια και δυνατά γ @μησια!!Μην ασχολεισαι μανα μου
με καθε πικραμενο
και της ζωης το νοημα
του παει πια χαμενο..
Αμα εχεις σοβαρες ασχολιες,φαινεται απο το πως ανθιζουν ολα στα χερια σου....ασχολούμαι μονο μ όμορφα αγορια και δυνατά γ @μησια!!
Μάλλον η Jo θα σε ξεσκιζε, θα σε ξεζουμιζε. Αυτό είναι που την κάνει να διαφέρει από τις υπόλοιπες. Εξάλλου το έχει δηλώσει πολλάκις πως κάνει ραντεβού όταν έχει καυλες. Ευτυχώς για εμάς είναι αχόρταγη.... Μόλις φεύγεις από το ραντεβού θέλεις να ξαναγυρίσεις. Κι έχω 10 μέρες που βρέθηκα μαζί της. Και δεν πρόλαβα την προσφορά καθώς λείπω εκτός...Αγαπητή μου Jo θα τα πούμε από εβδομάδα σίγουρα. Καλά να περνάς.Να ήμουν τώρα δίπλα σου μωρό μου να σε ξέσκιζα
....αχ αγαπημένο αγορι/πελάτης/φίλος...!Πάντα ευγενικός πάντα κύριος...γι αυτό κι έχουμε διάρκεια στον χρόνο!Μάλλον η Jo θα σε ξεσκιζε, θα σε ξεζουμιζε. Αυτό είναι που την κάνει να διαφέρει από τις υπόλοιπες. Εξάλλου το έχει δηλώσει πολλάκις πως κάνει ραντεβού όταν έχει καυλες. Ευτυχώς για εμάς είναι αχόρταγη.... Μόλις φεύγεις από το ραντεβού θέλεις να ξαναγυρίσεις. Κι έχω 10 μέρες που βρέθηκα μαζί της. Και δεν πρόλαβα την προσφορά καθώς λείπω εκτός...Αγαπητή μου Jo θα τα πούμε από εβδομάδα σίγουρα. Καλά να περνάς.
Καλά και το δικό μας δώρο είσαι εσύ που ομορφαινεις τις στιγμές μας. Σε φιλώ με την σειρά μου κι εγώ....όπου θες....αχ αγαπημένο αγορι/πελάτης/φίλος...!Πάντα ευγενικός πάντα κύριος...γι αυτό κι έχουμε διάρκεια στον χρόνο!
Εμένα το δωρο μου πάντως είστε εσείς..οι αγαπημένοι πελάτες μου χρόνια!!
Σε φιλώ γλυκά μωρο!!
Υπέροχη!Τέρμα το διαλλειμα κεφάλια μέσα παλι..!!
Φιλακια!
Αχ εσυ..αχ.. τα φιλιά μου αγαπημένο αγορι!Υπέροχη!
Γεια σου, σέξι Ιωάννα! Θα βρίσκομαι Ελλάδα σε λίγες εβδομάδες και θέλω οπωσδήποτε να σε συναντήσω. Πόσες ημέρες νωρίτερα μπορούμε να κανονίσουμε ραντεβού και το πιο σημαντικό πόσες ώρες μπορεί να σε κλείσει κάποιος? Ευχαριστώ.
καυλο ΤΖΟ εχεις φαει ολα τα αρνακια γαλακτος λεμε,ξεκουρασου λιγακι...Τέρμα το διαλλειμα κεφάλια μέσα παλι..!!
Φιλακια!
....κοκαλάκι δεν άφησα καυλιαρη..χαχαχαχαχα!!καυλο ΤΖΟ εχεις φαει ολα τα αρνακια γαλακτος λεμε,ξεκουρασου λιγακι...
Γλυψιμο στις γαμπεςΚαλημέρα με λίγη τσαχπινιά στην φουστα...!
Καυλιαρικο μου κάνει...κι εχω και ψηλά πόδια αρα απόλαυση θα είναι!Γλυψιμο στις γαμπες
Σαν τον ταύρο ανάβω όταν κουνάς έτσι την φουστίτσα σουΚαλημέρα με λίγη τσαχπινιά στην φουστα...!
...σε θέλω άγριο ταυρομάχο!!!Σαν τον ταύρο ανάβω όταν κουνάς έτσι την φουστίτσα σου