kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.968
- Πόντοι
- 6.256
Εγω θα την παω εδωΕκει θα σε παω βαρκαδα
Εγω θα την παω εδωΕκει θα σε παω βαρκαδα
Θα βαλει καπελο και στο λουτσο του!...ξέρεις ποιον μου θυμισες;;τον οβελιξ με τον ζωμο που έκανε μεταμφιέσεις για να πινει συνέχεια χαχαχαχα!!
Εμείς βρισκόμαστε συχνά.. και περνάμε σούπερ.. αυτο κι εαν έχει αξία!!
Γνωρίζω τοσο καλα το λουτσο σου που θα σ αναγνώριζα παντού!!χαχαχαχαχα!!!
Αν και ήμουν πρόσφατα εκει ..πάντα το σκέφτομαι με νοσταλγία και πάντα μου λείπει.. όπως και κάποια άτομα εκει baby..Εγω θα σε παω εδω
Χαχαχαχαχα μόλις τον πιάσω μωρο θα τον καταλάβω αμέσως!!!Θα βαλει καπελο και στο λουτσο του!
Θα ζητησει να φορας γαντια.Αν και ήμουν πρόσφατα εκει ..πάντα το σκέφτομαι με νοσταλγία και πάντα μου λείπει.. όπως και κάποια άτομα εκει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχαχαχαχα μόλις τον πιάσω μωρο θα τον καταλάβω αμέσως!!!
Ενα κεφαλι θα μπει σιγουρα μεσα!Τέρμα το διαλλειμα κεφάλια μέσα παλι..!!
Φιλακια!
Ωραια χιλς, και οχι μόνο.Τέρμα το διαλλειμα κεφάλια μέσα παλι..!!
Φιλακια!
Χμ..όταν μπω ξανα,θα μου πεις και τι άλλο σ αρεσε ...Ωραια χιλς, και οχι μόνο.
..αλλα 2 σίγουρα ακόμη χαχαχα φιλάκια!Ενα κεφαλι θα μπει σιγουρα μεσα!
Δε θα σου πωΧμ..όταν μπω ξανα,θα μου πεις και τι άλλο σ αρεσε ...
Στα red lights κλειδωμενηΣτα red lights?
Λονδινο παει και μονη της , εχει και κονεΕγω θα την παω εδω
Ειναι για βιτρίνα η άτιμη, το χει.Στα red lights κλειδωμενη
Κοριτσαρα ειδα με μεγαλη προσοχη τη φωτο και ξερεις τι παρατηρησα????Τέρμα το διαλλειμα κεφάλια μέσα παλι..!!
Φιλακια!
Διάβασα τις τελευταίες 15 σελίδες κ εντυπωσιάστηκα ,μπραβο ρε Τζο εχεις καταφέρει όλον αυτοντον απαιτητικό λαό του bou να σε προσκυνά τα σέβη μου!
Εγω παλι θα έλεγα ότι με παραδέχτηκαν λογω του οτι ειμαι ξεκαθαρη ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ,αρα όταν θα μ επιλέξουν περνάνε καλά μαζί μου γιατί ξέρουν τι θα δουν και τι θα εισπράξουν..επισης,αν διαβάσεις και τις πρώτες 15 σελίδες τι πόλεμο έφαγα και πως κατάφερα μόνη να φτάσω εδω που έφτασα(μπορούσα άνετα να κάνω αναφορά να σβηστούν οι πρώτες σελίδες,αλλά θέλω να βλέπουν όλοι τα "κα(ω)λοπαιδα" εδω μεσα και πως φαγανε τα μούτρα τους μετά..),οντος είναι κατόρθωμα για τον κόσμο του bou,φυσικα που και που "πετάγεται "και κάνα σκουπίδι στο νημα αλλα δεν παραμένει για πολύ ..κι επίσης δεν μ αγγίζει τίποτα πια ..το στορι μου το γραψα κι εγώ ,δεν σβήνει,θα μείνει!
Τα φιλια μου αγορι!
Φυσικά..!!χεχεχεχε!!Λονδινο παει και μονη της , εχει και κονε
Κουκλα βιτρίνας..ενα πραμα;!Ειναι για βιτρίνα η άτιμη, το χει.
..όντος το μάρμαρο αυτό είναι παλιό συντηρημένο άριστα κ πανέμορφο..!Κοριτσαρα ειδα με μεγαλη προσοχη τη φωτο και ξερεις τι παρατηρησα????
Ωραιο μαρμαρο εχεις στο πατωμα!!!!!
(Αυτα για το κορμι σου)
Όταν λείπω εγω να βγάζετε τα σκουπίδια έξω παρακαλώ αγόρια μου,γιατί όπως γράφουν όλοι η Τζο είναι άρρωστη με την καθαριότητα ..!!
Οχι σκουπιδια για να μπορουμε να χαιρομαστε το νημα σου
Τα κα(ω)λοπαιδα δικαστηκαν. Αιωνια τους η μνημηΕγω παλι θα έλεγα ότι με παραδέχτηκαν λογω του οτι ειμαι ξεκαθαρη ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ,αρα όταν θα μ επιλέξουν περνάνε καλά μαζί μου γιατί ξέρουν τι θα δουν και τι θα εισπράξουν..επισης,αν διαβάσεις και τις πρώτες 15 σελίδες τι πόλεμο έφαγα και πως κατάφερα μόνη να φτάσω εδω που έφτασα(μπορούσα άνετα να κάνω αναφορά να σβηστούν οι πρώτες σελίδες,αλλά θέλω να βλέπουν όλοι τα "κα(ω)λοπαιδα" και πως φαγανε τα μούτρα τους μετά..),οντος είναι κατόρθωμα για τον κόσμο του bou,φυσικα που και που "πετάγεται "και κάνα σκουπίδι στο νημα αλλα δεν παραμένει για πολύ . επίσης δεν μ αγγίζει τίποτα πια,το στορι μου το γραψα κι εγώ ,δεν σβήνει & θα παραμείνει!
* Η πλειοψηφία των αγοριών ,είναι αστέρια και το λέω εγγυημένα, γιατι τα έχω δει όλα σχεδόν!
Απο το Ερωτοδικειο,το θυμάσαι;!χαχεχεχε!!Τα κα(ω)λοπαιδα δικαστηκαν. Αιωνια τους η μνημη