Sexy Jo
Εξετάσεις κάνεις ποτέ ή μπα;
Για πες μας το "μπα "που κολλούσε χθες ,γιατί ήμουν ψόφια για ν ασχοληθώ ιδιαίτερα, περαν του να σου απάντησω(κι αξία σου έδωσα),αλλά ν αφήνω και τον κάθε ανόητο να πετα οτι μαλακία του κατσει οχι..όταν κάποιος θέλει να ρωτήσει, ρωτα απλα(πάντα απαντώ σ οτιδήποτε ,ειμαι ανοιχτό βιβλιο)το μπα δηλώνει κατι περίεργο..σωστα; Που ξέρεις εσυ ΡΕ την ζωή της καθε κυρίας και τι κάνει η δεν κάνει κι έρχεσαι και πετάς την κοτσάνα σου;Η σε βαλε κανεις (καμία που χτυπά μύγες);
Το ιδιο έχεις κάνει Μυρτώ,Άννα πιπινακι,Νικολ ,Μαρία Μολδαβη κλπ, (ας ψάξουν τα ποστ σου να βρουν τι έχεις γράψει)
Πολυ πιθανό να" σε πετάνε "σε νηματα δημοφιλή ,όπως είδες ομως σε γράψαν κανονικά όλα τα παιδιά που μπαίνουν κι είναι πελάτες μου, και ξέρεις γιατί;!Εχω δώσει εξετάσεις εδω και χρόνια ποια είμαι και μ εμπιστευονται με κλειστά μάτια (τραβα διάβασε 700 κριτικές τι γράφουν για μένα)
Πραγματικά ΝΑ μπορούσα να γράψω βιβλίο,πόσοι το παίζετε καθαρουληδες και προσεκτικοί κι είστε βόμβα υγειονομική(Η κανονική δουλειά μου αφορά εν μέρη την υγεια,αρα ξέρω πολλά...)
=======
Γραφε μόνος σου ,σε βάζω αγνόηση ,κι εχω κάνει αναφορά προφιλ σου να δούμε αν εισαι" παιδι "κάποιου η απο μόνος σου πετάς μαλακιες ,αν κι απ οτι ειδα και μου είπαν,σ έχουν και τα παιδιά στο σαιτ για σφαλιάρες..