Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.255
Ειμαι ξανθιά δεν ξέρω.. χεχεχεχεχε!!!Πες μου πως λένε την βασιλόπιτα στην Θεσσαλονίκη
Ειμαι ξανθιά δεν ξέρω.. χεχεχεχεχε!!!Πες μου πως λένε την βασιλόπιτα στην Θεσσαλονίκη
Μπουγάτσα με φλουρίΕιμαι ξανθιά δεν ξέρω.. χεχεχεχεχε!!!
Η χαρά μου να σας κρατώ καυλωμενους...!!Μπουγάτσα με φλουρί
Ευχαριστούμε και για το μούνοκωλαρακι που μας κέρασες ακριβώς από πάνω
Πάντα Γκαύλα
Χαρά μας να ξεκαυλώνουμε πάνω σου!Η χαρά μου να σας κρατώ καυλωμενους...!!
Αχ , να το και τ αλλο τ ομορφοπαιδο!!!Χαρά μας να ξεκαυλώνουμε πάνω σου!
Ξέχασες τον πίτα γύρο, και πίτα σουβλάκι αδελφέΜην πας εκεί κούκλα μου θα σε τρελάνουν αυτοί .
Μπουγάτσες με κιμά θα σε λένε , κασέρια , σάντουιτς με αλοιφές και άλλα τέτοια περίεργα
Καλημέρα στη Σαλόνικα
joanna σε γουσταρω για να σε κανω δωρο στα γενεθλια μου που πλησιαζουνΓεια σου και σένα αγορι!
Όποιος μπει εκεί ξεχνάει και το όνομα του. Δεν είναι μουνι αλλά η χώρα των λωτοφάγωνΝα δώσω την καλημέρα μου σε όλους,για να ξεκινήσει η μέρα μας καυλιαρικα...!
Για δώρο μπορείς να μας κάνειςΑντε,παω να συνεχίσω τη χαλαρώση μου,αύριο μαζί πάλι για τρελό σεξακι!
(Θα σκεφτώ κ το δωρο )
Αμε....γιατι οχι αγορακι μου;;;joanna σε γουσταρω για να σε κανω δωρο στα γενεθλια μου που πλησιαζουν
Αχ εσυ...κουκλι!!Όποιος μπει εκεί ξεχνάει και το όνομα του. Δεν είναι μουνι αλλά η χώρα των λωτοφάγων
Πωπω θα βρέχει λουτσους χαχαχαχα!!Για δώρο μπορείς να μας κάνεις
Στον Πρίαμο και να έρθουνε καμία 20-30 άτομα
Θα είναι τέλειο για όλους μαςΠωπω θα βρέχει λουτσους χαχαχαχα!!
Κραυγουλα = χυνννννννννννννΑγορια μου,επειδή είχα αρκετή δουλειά,και θα έχω γενικά όλη την εβδομάδα απ οτι βλέπω,το δωρο που θελω να σας κάνω θα το οργανώσω μες στο Σαββατοκύριακο με ηρεμία.
Τώρα θα σας βάλω ένα από τα γνωστά καλά μου βιντεάκια(νομίζω ότι δεν σας είχα βάλει το χυσιμο στο τέλος),και θα σας καληνυχτίσω!!
Είχα βάλει το βίντεο ξανά αλλα νομίζω όχι το τελος του όπως τώρα..κάτι έψαχνα κ το βρήκα,είναι καυλιαρικο όντος!Κραυγουλα = χυννννννννννννν
Εύγε για την αντοχή ...θελη κοτσια αυτή η στάση στο πρωκτικό που ο παρτενέρ είναι σε όρθια στάση ποδιών η αίσθηση διείσδυσης είναι φοβερή .....αχχχχχχχ ρε Τζο τα χιλιόμετρα δεν είναι λίγα που έλεγε ο συγχωρεμενος Καρράς αλλά πολλά.....Είχα βάλει το βίντεο ξανά αλλα νομίζω όχι το τελος του όπως τώρα..κάτι έψαχνα κ το βρήκα,είναι καυλιαρικο όντος!
Εγω αναψα τσιγαροΕίχα βάλει το βίντεο ξανά αλλα νομίζω όχι το τελος του όπως τώρα..κάτι έψαχνα κ το βρήκα,είναι καυλιαρικο όντος!
Να σου πω ρε baby..μου αρέσει τόσο πολύ το σεξ που οταν εχω καυλες ειτε γαμιέμαι μέσω ραντεβού ,ειτε σε προσωπικό επίπεδο,το απολαμβάνω στο φουλ..!!Άσε που εχω τρελές αντοχές..Εύγε για την αντοχή ...θελη κοτσια αυτή η στάση στο πρωκτικό που ο παρτενέρ είναι σε όρθια στάση ποδιών η αίσθηση διείσδυσης είναι φοβερή .....αχχχχχχχ ρε Τζο τα χιλιόμετρα δεν είναι λίγα που έλεγε ο συγχωρεμενος Καρράς αλλά πολλά.....