Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.274
Αντε,παω να συνεχίσω τη χαλαρώση μου,αύριο μαζί πάλι για τρελό σεξακι!
(Θα σκεφτώ κ το δωρο )
(Θα σκεφτώ κ το δωρο )
Εεε όσο νανε έχουμε και οι μικροί ανάγκες. Εύχομαι μόλις μπορέσω και βρεθούμε να περάσουμε και μαζί τόσο καλαΕ ναι ρε μωρο,ηταν ευκαιρία που βρήκε μιλφ πρόθυμη να δοκιμάσει τα πάντα( έτσι κι αλλιώς ειμαι δοτική στα ραντεβού μου)
Το ευχαριστήθηκε πολύ κι εγώ φυσικά..!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
....κι όσο παω χειροτερεύω baby χαχαχα!!!
Καλό βράδυ στην μεγαλύτερη αρχόντισσα. Η φωτογραφία αντανακλά απόλυτα την γοητεία σου.Καλό βράδυ στ αγοράκια μου...
ΔικασεςΕγω προτείνω να παραμείνεις σ αυτά που πραγματικα ξερεις κ σ αρέσουν..οι μιλφ είναι μια περίπτωση ιδιαίτερη..η τις γουστάρεις άρρωστα η αδιαφορείς,δεν έχει μέση κατάσταση...εγω απολαμβάνω να κάνω ραντεβού με αγόρια που τρελαίνονται για μιλφ,μου βγάζουν τρελο ποθο & παθος!
Σε φιλώ.. καλο βραδυ!
Καλό βράδυ στην μεγαλύτερη αρχόντισσα. Η φωτογραφία αντανακλά απόλυτα την γοητεία σου.
Και γιατί να φοβηθείς; Μια Γυναικάρα όνειρο είσαι που δεν της λείπει τίποταΠοτε δεν "φοβήθηκα "να δείξω αυτο που πραγματικά ειμαι..!!
Νσ εισαι καλα αγορι!
Baby.. ειμαι μιλφ, φυσική κι ακομπλεξάριστη..στοιχεία που τα έχω δείξει και δείχνω εδω,εξου και δεν υπάρχουν εκπλήξεις μαζί μου,αρα οποίος μου ζητα ραντεβού πρέπει να γουστάρει τα μιλφ και το στυλ μου(γι αυτό και περνάμε σούπερ όπως γράφουν όλοι)Δικασες
Δεν είχα και δεν έχω ανασφάλειες !Μεγαλώνω και τ απολαμβάνω..εχω κι ωριμότητα κι εμπειρία ,δυνατός συνδυασμός!Και γιατί να φοβηθείς; Μια Γυναικάρα όνειρο είσαι που δεν της λείπει τίποτα
Είσαι σαν το καλό κρασί Τζοάννα μου.Δεν είχα και δεν έχω ανασφάλειες !Μεγαλώνω και τ απολαμβάνω..εχω κι ωριμότητα κι εμπειρία στοιχεία ,δυνατός συνδυασμός!
Τι σεξυ γκομενα έχω παντρευτεί!!!...και να που ντύθηκα..χαχαχαχα !!
Φιλάκια να περάσετε όμορφα..
Και εγώ όμως, πόσο όμορφο & καυτό άνδρα απολαμβάνω εδω και χρόνια..εσενα..Τι σεξυ γκομενα έχω παντρευτεί!!!
Καλημέρα αγόρι.. έχω δωσει δώρα και σε άτομα που δεν μ είχαν δει αρχικα..προτεραιότητα όμως αυτή την φορά, θα δώσω στους πελάτες μου.Καλησπέρα Jo! Εμείς του νήματος που δεν μπορούμε να σε απολαύσουμε θα έχουμε και εμείς δωράκι για τα 2500; Καλά να περνάς ;)
...ενώ δεν το είχα στο μυαλό μου..πλέον υπάρχει κάπου στην άκρη!!!Τυπακι ωραίο, θα κανονίσεις καμμία βόλτα στην όμορφη πόλη μας? Οι μπουγατσες μας σε περιμένουν
Μην πας εκεί κούκλα μου θα σε τρελάνουν αυτοί ....ενώ δεν το είχα στο μυαλό μου..πλέον υπάρχει κάπου στην άκρη!!!
Όμορφα αγόρια και μπουγάτσες,τι αλλο να θελω!!
...άμα πάω και δεν με τρελάνουν θα τσατιστω η λυσσάρα χαχαχαχα!!!Μην πας εκεί κούκλα μου θα σε τρελάνουν αυτοί .
Μπουγάτσες με κιμά θα σε λένε , κασέρια , σάντουιτς με αλοιφές και άλλα τέτοια περίεργα
Καλημέρα στη Σαλόνικα
Πες μου πως λένε την βασιλόπιτα στην Θεσσαλονίκη...άμα πάω και δεν με τρελάνουν θα τσατιστω η λυσσάρα χαχαχαχα!!!
Καλημέρα άτακτο και καυλιαρικο αγόρι!!!