Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 180.492
...σε πεθυμησα...καλο βραδυΕγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να το τραβήξουμε όλο μωρό μου,ένα 2 Ώρο γεμάτο σεξ και καύλα θα είναι
ομορφιά μου!!
...σε πεθυμησα...καλο βραδυΕγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να το τραβήξουμε όλο μωρό μου,ένα 2 Ώρο γεμάτο σεξ και καύλα θα είναι
Καλό βράδυ και καλή ξεκούραση μωρό μου...σε πεθυμησα...καλο βραδυ
ομορφιά μου!!
Έρωτας με την πρώτη ματιάΑγορια μου,επειδή είχα αρκετή δουλειά,και θα έχω γενικά όλη την εβδομάδα απ οτι βλέπω,το δωρο που θελω να σας κάνω θα το οργανώσω μες στο Σαββατοκύριακο με ηρεμία.
Τώρα θα σας βάλω ένα από τα γνωστά καλά μου βιντεάκια(νομίζω ότι δεν σας είχα βάλει το χυσιμο στο τέλος),και θα σας καληνυχτίσω!!
....εισαι λάτρης του κώλου μου κι όχι μόνο μωρό..το ξέρω!!Έρωτας με την πρώτη ματιά
Είναι μοναδικό κομμάτι αυτός ο πάτος....εισαι λάτρης του κώλου μου κι όχι μόνο μωρό..το ξέρω!!
Καύλα τα δάχτυλακια σουΑγορια μου,επειδή είχα αρκετή δουλειά,και θα έχω γενικά όλη την εβδομάδα απ οτι βλέπω,το δωρο που θελω να σας κάνω θα το οργανώσω μες στο Σαββατοκύριακο με ηρεμία.
Τώρα θα σας βάλω ένα από τα γνωστά καλά μου βιντεάκια(νομίζω ότι δεν σας είχα βάλει το χυσιμο στο τέλος),και θα σας καληνυχτίσω!!
Και διαθέσιμα για παιχνίδια!!!Καύλα τα δάχτυλακια σου
Όλο το βράδυ δεν φτάνει για να σε χορτάσωΑγορια μου,επειδή είχα αρκετή δουλειά,και θα έχω γενικά όλη την εβδομάδα απ οτι βλέπω,το δωρο που θελω να σας κάνω θα το οργανώσω μες στο Σαββατοκύριακο με ηρεμία.
...τότε θα κλείσουμε weekend μωρο!!Όλο το βράδυ δεν φτάνει για να σε χορτάσω
Έτσι Τζοάννα μου, μόνο εσύ εγώ και το κρεβάτι. Θα μου μαγειρέψεις;...τότε θα κλείσουμε weekend μωρο!!
Ποπ κορν ;Εγω αναψα τσιγαρο
Εισαι έτοιμη για ασανσεράτο ε;Την καλημέρα μου στ αγόρια μου!
Θα παρακαλέσω τους χαζουλιδες -κλώνους που κυκλοφορούν στο σαιτ, να μην μας ενοχλούν με τις βλακειες τους,δεν τους δίνει κάνεις σημασία εξάλλου .
Τι να κάνουμε,μερικές δεν κλείνουμε μπούτι χρόνια και χρόνια,είμαστε σταθερή αξία,μην ζηλεύετε..
Φιλάκια!
![]()
Έτσι είσαι βουτηγμένη μέσα στην καύλα..Την καλημέρα μου στ αγόρια μου!
Θα παρακαλέσω τους χαζουλιδες -κλώνους που κυκλοφορούν στο σαιτ, να μην μας ενοχλούν με τις βλακειες τους,δεν τους δίνει κάνεις σημασία εξάλλου .
Τι να κάνουμε,μερικές δεν κλείνουμε μπούτι χρόνια και χρόνια,είμαστε σταθερή αξία,μην ζηλεύετε..
Φιλάκια!
![]()
Πάντα έτοιμη σε λιγο θα κλείνω εκεί ραντεβού χαχαχα!!!Ποπ κορν ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εισαι έτοιμη για ασανσεράτο ε;
Την επόμενη φορά μωρο να σου ντυθώ ετσι...!!!Έτσι είσαι βουτηγμένη μέσα στην καύλα..
Λοιπον αγόρια μου σκεφτείτε μες στην μερα τι δώρο θέλετε για τις 2,500 σελίδες να σας κάνω,ένα free fuck(χωρις πληρωμή δλδ) η έκπτωση στην ώρα για κάποιες λίγες μερες;
Εγω τείνω στην έκπτωση ,για να επωφεληθείτε περισσότεροι κι όχι ένας.
Το δωρο θ αφορά ηδη σταθερούς πελάτες(θα δω και για τους νέους κάποια άλλη στιγμή)
Την τελευταία φορά δεν ήθελα να βγω απο τη κωλαρα της συναγωνιστές! Η Jo εχυσε πρωτη αφού την καρφωνα δυνατά και εγώ μετά από λίγο πολύ δυνατά! Είχα να χυσω με τόση καυλα πολύ καιρό!Να δώσω την καλημέρα μου σε όλους,για να ξεκινήσει η μέρα μας καυλιαρικα...!
![]()
Το free θα είναι ένα όμως εγω θελω να δωσω στους σταθερούς κατι παραπάνωΚαλημέρα baby, καλύτερα θα είναι για τους νέους έκπτωση και για εμάς τους σταθερούς free fuck!
Ότι πει η κυρία δασκάλα!Το free θα είναι ένα όμως εγω θελω να δωσω στους σταθερούς κατι παραπάνω
Τεσπα θα το ανακοινώσω το weekend γιατί ολη τη βδομάδα έχω δουλειά μωρο
....κάθε φορά και πιο έντονη μεταξύ μας...αχ ,με τέτοιο κουκλι παρτενέρ(εσένα)πως να κρατηθώ;!!Την τελευταία φορά δεν ήθελα να βγω απο τη κωλαρα της συναγωνιστές! Η Jo εχυσε πρωτη αφού την καρφωνα δυνατά και εγώ μετά από λίγο πολύ δυνατά! Είχα να χυσω με τόση καυλα πολύ καιρό!