kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.241
- Πόντοι
- 6.256
Το ασανσέρ της καυλας.. Κάθε όροφος και διαφορετική στάση. Έχουμε κανέναν ουρανοξύστη ρε παιδιά για να το χαρούμε περισσότερο;...θα τον ταράξω στην πιπα!!
Μπλοκο στη Μαλακασα τωρα!Τα δες ; ερχονται εδω και μας παίρνουν τις γυναίκες
Δεν υπάρχει …… Έχουμε το ίδιο κινεζικό ιδεόγραμμα tattooΚαλησπέρα στ αγόρια μου!
Η φωτο είναι απο ενα όμορφο νεαρό από βόρεια Ελλάδα που ειδα σήμερα!
![]()
Μωρο ..λίγοι καταλαβαίνουν ότι είναι ιδεόγραμμα κι όχι απλο γράμμα..με ρωτάνε,τι γράμμα είναι αυτό στα κινέζικα;!χαχαχαχα!!Τους λέω είναι ιδεόγραμμα-γνωμικό-Δεν υπάρχει …… Έχουμε το ίδιο κινεζικό ιδεόγραμμα tattoo
Μωρο ..λίγοι καταλαβαίνουν ότι είναι ιδεόγραμμα κι όχι απλο γράμμα..με ρωτάνε,τι γράμμα είναι αυτό στα κινέζικα;!χαχαχαχα!!Τους λέω είναι ιδεόγραμμα-γνωμικό-
(φράση
Χαχαχαχαχαχαχα…. Λογικό να υπάρχει η απορία . Θέλει να είσαι λίγο ψαγμενος και πραγματικά να σημαίνει κάτι όταν αποφασίζεις να σημαδεψεις το σώμα σου . Τουλάχιστον αυτη είναι η δίκη μου φιλοσοφία στο θέμα τατουάζΜωρο ..λίγοι καταλαβαίνουν ότι είναι ιδεόγραμμα κι όχι απλο γράμμα..με ρωτάνε,τι γράμμα είναι αυτό στα κινέζικα;!χαχαχαχα!!Τους λέω είναι ιδεόγραμμα-γνωμικό-
(φράση ολόκληρη)
ΚαλημέραΚαλημερούδια!
![]()
Όποτε θέλετε κύριε μου.. ευχαρίστως να σας τις προσφέρω!Καλημέρα
Ποδάρες για να πάθεις αφυδάτωση
Ποδαρες για πολυ χσιμο!!Καλημερούδια!
![]()
Για άρρωστο γλείψιμο .....Καλημερούδια!
![]()
ΚαλημέραΚαλημερούδια!
![]()
...εννοείται μωρο!!Ποδαρες για πολυ χσιμο!!
Ετσι baby!!Για άρρωστο γλείψιμο .....
Καλημέρα αγορι!Καλημέρα![]()
ποδαρες για ατελειωτο γλυψιμο!!Καλημερούδια!
![]()
Πάντα διαθέσιμες!!ποδαρες για ατελειωτο γλυψιμο!!
Αχ εσυ ..λατρεμένε!!Μαρμαροκολωνες δωρικου ρυθμου..![]()
Όταν έρθεις στην συμπρωτεύουσα ίσως συναντούν οι δρόμοι μαςΌποτε θέλετε κύριε μου.. ευχαρίστως να σας τις προσφέρω!