kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.320
- Πόντοι
- 6.256
Το ασανσέρ της καυλας.. Κάθε όροφος και διαφορετική στάση. Έχουμε κανέναν ουρανοξύστη ρε παιδιά για να το χαρούμε περισσότερο;...θα τον ταράξω στην πιπα!!
Μπλοκο στη Μαλακασα τωρα!Τα δες ; ερχονται εδω και μας παίρνουν τις γυναίκες
Δεν υπάρχει …… Έχουμε το ίδιο κινεζικό ιδεόγραμμα tattooΚαλησπέρα στ αγόρια μου!
Η φωτο είναι απο ενα όμορφο νεαρό από βόρεια Ελλάδα που ειδα σήμερα!
Μωρο ..λίγοι καταλαβαίνουν ότι είναι ιδεόγραμμα κι όχι απλο γράμμα..με ρωτάνε,τι γράμμα είναι αυτό στα κινέζικα;!χαχαχαχα!!Τους λέω είναι ιδεόγραμμα-γνωμικό-Δεν υπάρχει …… Έχουμε το ίδιο κινεζικό ιδεόγραμμα tattoo
Μωρο ..λίγοι καταλαβαίνουν ότι είναι ιδεόγραμμα κι όχι απλο γράμμα..με ρωτάνε,τι γράμμα είναι αυτό στα κινέζικα;!χαχαχαχα!!Τους λέω είναι ιδεόγραμμα-γνωμικό-
(φράση
Χαχαχαχαχαχαχα…. Λογικό να υπάρχει η απορία . Θέλει να είσαι λίγο ψαγμενος και πραγματικά να σημαίνει κάτι όταν αποφασίζεις να σημαδεψεις το σώμα σου . Τουλάχιστον αυτη είναι η δίκη μου φιλοσοφία στο θέμα τατουάζΜωρο ..λίγοι καταλαβαίνουν ότι είναι ιδεόγραμμα κι όχι απλο γράμμα..με ρωτάνε,τι γράμμα είναι αυτό στα κινέζικα;!χαχαχαχα!!Τους λέω είναι ιδεόγραμμα-γνωμικό-
(φράση ολόκληρη)
ΚαλημέραΚαλημερούδια!
Όποτε θέλετε κύριε μου.. ευχαρίστως να σας τις προσφέρω!Καλημέρα
Ποδάρες για να πάθεις αφυδάτωση
Ποδαρες για πολυ χσιμο!!Καλημερούδια!
Για άρρωστο γλείψιμο .....Καλημερούδια!
ΚαλημέραΚαλημερούδια!
...εννοείται μωρο!!Ποδαρες για πολυ χσιμο!!
Ετσι baby!!Για άρρωστο γλείψιμο .....
Καλημέρα αγορι!Καλημέρα
ποδαρες για ατελειωτο γλυψιμο!!Καλημερούδια!
Πάντα διαθέσιμες!!ποδαρες για ατελειωτο γλυψιμο!!
Μαρμαροκολωνες δωρικου ρυθμου..Καλημερούδια!
Αχ εσυ ..λατρεμένε!!Μαρμαροκολωνες δωρικου ρυθμου..
Όταν έρθεις στην συμπρωτεύουσα ίσως συναντούν οι δρόμοι μαςΌποτε θέλετε κύριε μου.. ευχαρίστως να σας τις προσφέρω!