Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.675
- Πόντοι
- 29.667
Τώρα που λέτε για ανσασερ, ποτέ δεν το έχουμε κάνει στο ανσασερ.Ωραίες είναι μωρο ε;;μου το λενε πολλά αγορια!!
Τι λες;;;
Τώρα που λέτε για ανσασερ, ποτέ δεν το έχουμε κάνει στο ανσασερ.Ωραίες είναι μωρο ε;;μου το λενε πολλά αγορια!!
..εύκολο,την επόμενη φορά.. ξεβρακωτη απο μεσα μ ενα κοντό φόρεμα ..πανω κάτω στους ορόφους..Τώρα που λέτε για ανσασερ, ποτέ δεν το έχουμε κάνει στο ανσασερ.
Τι λες;;;
Γουστάρω!!!..εύκολο,την επόμενη φορά.. ξεβρακωτη απο μεσα μ ενα κοντό φόρεμα ..πανω κάτω στους ορόφους..
Όπως και στο αμάξι έχω χρόνια να κάνω σεξ.Στις αρχες της πορνοκαριερας μου ..τι σεξ σ αμάξι έπεφτε.. τι εξω στην ύπαιθρο..τι σε ακάλυπτο στα ορθια..τι πιπες σ ασανσέρ..οκ υπήρχε
ο κίνδυνος να σε πάρουν ματι ,αλλα κι η απόλυτη καυλα,χύσιμο στα γρήγορα και μ ένταση!!
..Αυτές ήταν καυλο φάσεις,το πολύ οργανωμένο τυπου χοτελ & πρόγραμμα,δεν με τρελαίνει οσο οι φάσεις που ανέφερα πριν..
Κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο και διάθεση θα σας περιγράψω σκηνικά..σίγουρα πολλα παιδιά πελάτες μου απο εδω και χρόνια σταθεροι,θα τις θυμηθούν!!
..μαζι σου παω όπου θες άνδρα μου..!!!!Όπως και στο αμάξι έχω χρόνια να κάνω σεξ.
Γυναίκα είσαι ένα βραδάκι να πάμε στα Τουρκοβούνια και να γίνει μάχη...
Αυτά μου λες και με κάνεις αλοιφή!!!..μαζι σου παω όπου θες άνδρα μου..!!!!
Το ζηταγαν οι πελάτες ως φετίχ ή δραστηριοποιουσουν στην πιατσα ????Στις αρχες της πορνοκαριερας μου ..τι σεξ σ αμάξι έπεφτε.. τι εξω στην ύπαιθρο..τι σε ακάλυπτο στα ορθια..τι πιπες σ ασανσέρ..οκ υπήρχε
ο κίνδυνος να σε πάρουν ματι ,αλλα κι η απόλυτη καυλα,χύσιμο στα γρήγορα και μ ένταση!!
..Αυτές ήταν καυλο φάσεις,το πολύ οργανωμένο τυπου χοτελ & πρόγραμμα,δεν με τρελαίνει οσο οι φάσεις που ανέφερα πριν..
Κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο και διάθεση θα σας περιγράψω σκηνικά..σίγουρα πολλα παιδιά πελάτες μου απο εδω και χρόνια σταθεροι,θα τις θυμηθούν!!
Μμμμ...και τα 2 θα έλεγα!!Το ζηταγαν οι πελάτες ως φετίχ ή δραστηριοποιουσουν στην πιατσα ????
ε τοτε να το κοιταξουμε αυτο ...στο επομενο ραντεβου ετοιμασου για κινκυ καταστασεις!!!! χαχαΜμμμ...και τα 2 θα έλεγα!!
Αλλα μου αρέσει πολύ το πρόστυχο σεξ...!
ΚαλοοοοΚαλησπέρα boys!
Αγρότης;Καλησπέρα στ αγόρια μου!
Η φωτο είναι απο ενα όμορφο νεαρό από βόρεια Ελλάδα που ειδα σήμερα!
Κυνηγάει αντιλόπες!!Αγρότης;
Μελισσοκόμος;
Τον βλεπω να μετακομιζει στα νοτια!Καλησπέρα στ αγόρια μου!
Η φωτο είναι απο ενα όμορφο νεαρό από βόρεια Ελλάδα που ειδα σήμερα!
Κλείνω το ασανσέρ για μια ώραΣτις αρχες της πορνοκαριερας μου ..τι σεξ σ αμάξι έπεφτε.. τι εξω στην ύπαιθρο..τι σε ακάλυπτο στα ορθια..τι πιπες σ ασανσέρ..οκ υπήρχε
Πάντα έτοιμη!!!ε τοτε να το κοιταξουμε αυτο ...στο επομενο ραντεβου ετοιμασου για κινκυ καταστασεις!!!! χαχα
Μιλφο κυνηγός!!Καλοοοο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αγρότης;
Μελισσοκόμος;
...ευκολο!!Κλείνω το ασανσέρ για μια ώρα
Δεν θα με χαλούσε!Τον βλεπω να μετακομιζει στα νοτια!
...εμένα θελω να κυνηγάει το μωρό!Κυνηγάει αντιλόπες!!
Τα δες ; ερχονται εδω και μας παίρνουν τις γυναίκεςΤον βλεπω να μετακομιζει στα νοτια!
Θα σαι ο πιο happy του κτιριουΚλείνω το ασανσέρ για μια ώρα
...θα τον ταράξω στην πιπα!!Θα σαι ο πιο happy του κτιριου