Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 171.270
Εγω σου έχω αδυναμία ολόκληρο και στο δείχνω κάθε φορά!Και μπουτάρες αλλά και βυζάρα, βέβαια εμένα το μάτι μου κόλλησε στο βυζι, αδυναμίες είναι αυτές!!!
Εγω σου έχω αδυναμία ολόκληρο και στο δείχνω κάθε φορά!Και μπουτάρες αλλά και βυζάρα, βέβαια εμένα το μάτι μου κόλλησε στο βυζι, αδυναμίες είναι αυτές!!!
Παράπονο δεν έχω, στα όπα όπα με έχεις!!!Εγω σου έχω αδυναμία ολόκληρο και στο δείχνω κάθε φορά!
WOW....StunningRise and Shine!
Thanks baby!WOW....Stunning
Άλλο ένα επαναληπτικό με την γυναικάρα jo.Η γυναίκα δεν παίζεται και περνάς τέλεια.Βρίσκεται αγκαλιά με τον π@@@@@ο και δεν σταματά ούτε σε "ανηφόρα" ούτε σε "κατηφόρα".Thanks baby!
Άλλο ένα επαναληπτικό με την γυναικάρα jo.Η γυναίκα δεν παίζεται και περνάς τέλεια.Βρίσκεται αγκαλιά με τον π@@@@@ο και δεν σταματά ούτε σε "ανηφόρα" ούτε σε "κατηφόρα".
Εξάλλου έχουν γραφτεί τόσα πολλά και απο τους "συναγωνιστές"
Να είσαι πάντα καλά για να περνάμε και εμείς όμορφα.
η έδρα σου παραμένει τρελή καύλα [Η «έδρα» ως όρος έχει πολλές σημασίες, μία από τις οποίες αφορά και την περιοχή του πρωκτού: έδρα: ο πρωκτός.]Καλησπέρα στα αγόρια μου!
Να ενημερώσω ότι η έδρα μου παραμένει madison hotel,αν ποτέ αλλάξει κάτι θα σας το πω !
....αχ..ολο το μπου σχεδόν εχει ερθει κι έχει απολαύσει την "έδρα μου " μωρο χαχαχαχχαχα!!!η έδρα σου παραμένει τρελή καύλα [Η «έδρα» ως όρος έχει πολλές σημασίες, μία από τις οποίες αφορά και την περιοχή του πρωκτού: έδρα: ο πρωκτός.]
την έδρα σου στη έδρα σου....αχ..ολο το μπου σχεδόν εχει ερθει κι έχει απολαύσει την "έδρα μου " μωρο χαχαχαχχαχα!!!
ΕρώτησηΚαλησπέρα στα αγόρια μου!
Να ενημερώσω ότι η έδρα μου παραμένει madison hotel,αν ποτέ αλλάξει κάτι θα σας το πω !
Δεν είναι διαθέσιμος, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και αφορά σταθερούς αγορι.Ερώτηση
Δικό σου χώρο που αναφέρεις;
Εκτός από το χοτελ;
Ηρθαν οι αγροτες με τα τρακτερ;Συγνώμη στα παιδιά που τηλ σήμερα και δεν μπορώ να εξυπηρετησω,εχω κλείσει όλα τα ραντεβού μου απο εχθές για σήμερα..δεν υπάρχει διαθεσιμότητα!
Αύριο πάλι!
Α δεν ξέρω χαχαχαχα!!Ηρθαν οι αγροτες με τα τρακτερ;
Ξεκινησανε απο χτες!..το θέμα είναι ότι είμαι κλεισμενη μέχρι 9 βράδυ ,απορω πως καταφέρνουν με την κίνηση κι έρχονται σχεδόν στην ώρα τους τ αγόρια σήμερα.. τίποτα δεν τους πτοεί !!
ΟκΔεν είναι διαθέσιμος, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και αφορά σταθερούς αγορι.
Εχεις βυζάρες και μπουταρες και δεν πηρα χαμπάρι;Εγω σου έχω αδυναμία ολόκληρο και στο δείχνω κάθε φορά!
Καβλιαααρα μου εσυ μας αναστατωνεις καθε μερααα!!Καλησπέρα στα αγόρια μου!