ΕρώτησηΚαλησπέρα στα αγόρια μου!
Να ενημερώσω ότι η έδρα μου παραμένει madison hotel,αν ποτέ αλλάξει κάτι θα σας το πω !
![]()
![]()
Δικό σου χώρο που αναφέρεις;
Εκτός από το χοτελ;
ΕρώτησηΚαλησπέρα στα αγόρια μου!
Να ενημερώσω ότι η έδρα μου παραμένει madison hotel,αν ποτέ αλλάξει κάτι θα σας το πω !
![]()
![]()
Δεν είναι διαθέσιμος, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και αφορά σταθερούς αγορι.Ερώτηση
Δικό σου χώρο που αναφέρεις;
Εκτός από το χοτελ;
Ηρθαν οι αγροτες με τα τρακτερ;Συγνώμη στα παιδιά που τηλ σήμερα και δεν μπορώ να εξυπηρετησω,εχω κλείσει όλα τα ραντεβού μου απο εχθές για σήμερα..δεν υπάρχει διαθεσιμότητα!
Αύριο πάλι!
![]()
Α δεν ξέρω χαχαχαχα!!Ηρθαν οι αγροτες με τα τρακτερ;
![]()
Ξεκινησανε απο χτες!..το θέμα είναι ότι είμαι κλεισμενη μέχρι 9 βράδυ ,απορω πως καταφέρνουν με την κίνηση κι έρχονται σχεδόν στην ώρα τους τ αγόρια σήμερα.. τίποτα δεν τους πτοεί !!
ΟκΔεν είναι διαθέσιμος, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και αφορά σταθερούς αγορι.
Εχεις βυζάρες και μπουταρες και δεν πηρα χαμπάρι;Εγω σου έχω αδυναμία ολόκληρο και στο δείχνω κάθε φορά!
Καβλιαααρα μου εσυ μας αναστατωνεις καθε μερααα!!Καλησπέρα στα αγόρια μου!
![]()
![]()
Νέος στο νήμα. Μπορώ να σου τηλεφώνησα όλη μέρα η κάποιες συγκεκριμένες ώρες.Καλησπέρα στα αγόρια μου!
![]()
![]()
Αχ αυτός ο κωλος κι αυτές οι πατούσες...Καλησπέρα στα αγόρια μου!
![]()
![]()
Και από μπροστά και από πίσω η καυλα μένει ίδιαΚαλησπέρα στα αγόρια μου!
![]()
![]()
Βυζάρες, μουναρα ,κωλαρα μπουταρες..ολα τα έχω σε σχέση με τις κοντές που προτιμάς χεχεχε!!Εχεις βυζάρες και μπουταρες και δεν πηρα χαμπάρι;
Χαίρομαι μωρο!!Καβλιαααρα μου εσυ μας αναστατωνεις καθε μερααα!!
..διαθέσιμα για πολλά παιχνίδια!!Αχ αυτός ο κωλος κι αυτές οι πατούσες...
Σταθερή καυλα baby!!Και από μπροστά και από πίσω η καυλα μένει ίδια
Καλώς ήρθες αγόρι!!Νέος στο νήμα. Μπορώ να σου τηλεφώνησα όλη μέρα η κάποιες συγκεκριμένες ώρες.
Ευχαριστώ..
Αυτη ειναι σταση.Καλησπέρα στα αγόρια μου!
![]()
![]()
Α, ωραίες πόζες όντος!!Αυτη ειναι σταση.
Good morning baby!!good morning