Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 175.499
Κάτσε να βάλω την μαύρη περούκα ρε συ!!Αντζυ εσυ;![]()
Κάτσε να βάλω την μαύρη περούκα ρε συ!!Αντζυ εσυ;![]()
Γλυκο μου αγόρι...σε φιλω παντου,όπως τότε...!!Τζοάννα υπέροχη καλησπέρα και πάντα με πολλά φιλιά![]()
Χαίρομαι που σας αρέσει ότι ανεβάζω baby!Μας έστειλες..τρομερό.
Μισο να πατησω ηχογραφηση!Κάτσε να βάλω την μαύρη περούκα ρε συ!!
Χαίρομαι να σας καυλώνω...Αυτός είναι ο σκοπός!καλό βράδυ αγόρι!Μόνο καυλιάρικο θα είναι με αυτά που ανεβάζεις. Καλό βράδυ κούκλα!!!
Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ κάγκελο η ρόγα......ενα καυλιαρικο βραδυ σ όλους..
![]()
..και απο φυσικότατο στήθος.. είδος προς εξαφάνιση οπως λενε οι πελάτες μου χαχαχαχα!!!Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ κάγκελο η ρόγα....
Σαν το φυσικο τίποτα.... για πιπίλισμα....!!!..και απο φυσικότατο στήθος.. είδος προς εξαφάνιση οπως λενε οι πελάτες μου χαχαχαχα!!!
Σαν τα χιονια..αγορι..ελπίζω να σε βρίσκω καλά..Εμεις γερναμεκαι η Τζο εχει κανει συμφωνια με τον διαβολο...
![]()
φιλιά χρειάζεται εκεί τώρα και τη γλώσσα να πιέζει να μπει όσο πιο μέσα πάει...Με την δουλειά που έχω σήμερα, ξεχάστηκα!!
Ζητώ συγνώμη..ορίστε λατρεία..
* φωτο μετα απο απολαυστικό αναλ
![]()
Ετσι ακριβώς.. !!!φιλιά χρειάζεται εκεί τώρα και τη γλώσσα να πιέζει να μπει όσο πιο μέσα πάει...
Για γλύψιμο τρελό αυτές οι ρωγες....ενα καυλιαρικο βραδυ σ όλους..
![]()
Σας ευχαριστώ!Τις έχετε γευτεί ουκ ολίγες φορές κύριε μου...Για γλύψιμο τρελό αυτές οι ρωγες..
τι καυλα τρελή είσαι, μωρό!!Να σας βάλω ένα νεο βιντεάκι ,με αναλ,που ακούγεται η φωνή μου (ελάχιστα την εχω αλλοιώσει..)
Το ζω το γαμησι μωρο..δεν ειμαι στο αθόρυβο χαχαχα!!τι καυλα τρελή είσαι, μωρό!!
Καληνυχτα φαντασιωση!Καλο βραδυ στ αγοράκια!
![]()
Που έχεις ικανοποιήσει....!!Καληνυχτα φαντασιωση!