kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.992
- Πόντοι
- 6.256
Καλο μηνα να έχουμε baby!
καλό μήνα, ανάφτρα
Επίσης καυλιαρη μου!καλό μήνα, ανάφτρα
Καλο μηνα.
τι να πρωτο γλυψεις επανω σου!! την υπεροχη τρυπουλα σου! τα Θεϊκα πατούσια σου! το γλυκυτατο γατακι σου!!
Ν αρχίζει και να τελειώνει με καυλες ο καθε μήνας μωρο!Καλο μηνα.
Καυλωσε κι ο Φλεβαρης και πηγε 29 φετος!
Να τα γλυψετε ολα ...μα όλα..τ απολαμβάνω στο φουλ!τι να πρωτο γλυψεις επανω σου!! την υπεροχη τρυπουλα σου! τα Θεϊκα πατούσια σου! το γλυκυτατο γατακι σου!!
pipa queen !!!!!!Μωρο..δεν ειμαι τόσο" λουσου".. μ αρέσουν λίγα και ποιοτικά κομμάτια ..στα ταξίδια όμως λεω ναι..και στις πιπες, αρα δεν θα είναι ανταποδωση,αλλα χαρα μου!!
εξαιρετικοίΣυνάντηση μ ενα παλιό μέλος,μου συστήθηκε σαν ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΣΚΕΒΙΤΣ ,επειδή δεν έχει προφίλ πια, μου είπε να παραθεσω φωτο μας και να γράψω ότι ευχαριστήθηκε απίστευτα πολύ το ραντεβού μας ,όπως κι εγώ εξάλλου!!
Ευχαριστώ πολυ αγορι,με τιμά οτι έγραψες!Η αλήθεια είναι, ότι δεν το παίζω κάτι που δεν είμαι ,οτι βλέπετε εδώ κι αυτό από κοντά θα δειτε (εμφάνιση & συμπεριφορά)το γράφουν όλοι εξάλλου!Καλησπέρα και καλό μήνα. Αγάπη δεν σε ξέρω. Σε παρακολουθώ εδώ και κάποιες χιλιάδες σελίδες . Δυστυχώς είμαι από Θεσσαλονίκη. Ένα σχω να πω. Μπράβο σ. Γυναικάρα με τα όλα της . Και από σώμα και από ψυχή
Λεο μου γλυκε..!!!pipa queen !!!!!!
..σαν πίνακας ζωγραφικής χεχεχε!!Ωραία ποζα ,οντος!εξαιρετικοί
και οι 2!
Γιατι οχι και καθε εβδομαδα;Ν αρχίζει και να τελειώνει με καυλες ο καθε μήνας μωρο!
Καλο μηνα καυλα
Αχ αυτές οι βυζάρες σου...ενα καυλιαρικο βραδυ σ όλους..
Σεξυ γκομενα η γυναίκα μου!!!Καλο βραδυ στ αγοράκια!
Καλο μηνα καυλιαρη!Καλο μηνα καυλα
Γειά σου καψούρα μου μεγάλη..Αχ αυτές οι βυζάρες σου.
Τι πιπιλισμα τις έχω ρίξει!!!
Εχω όμως και καυλιαρη άνδρα..Σεξυ γκομενα η γυναίκα μου!!!