Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.778
Κάτσε να βάλω την μαύρη περούκα ρε συ!!Αντζυ εσυ;
Κάτσε να βάλω την μαύρη περούκα ρε συ!!Αντζυ εσυ;
Γλυκο μου αγόρι...σε φιλω παντου,όπως τότε...!!Τζοάννα υπέροχη καλησπέρα και πάντα με πολλά φιλιά
Χαίρομαι που σας αρέσει ότι ανεβάζω baby!Μας έστειλες..τρομερό.
Μισο να πατησω ηχογραφηση!Κάτσε να βάλω την μαύρη περούκα ρε συ!!
Χαίρομαι να σας καυλώνω...Αυτός είναι ο σκοπός!καλό βράδυ αγόρι!Μόνο καυλιάρικο θα είναι με αυτά που ανεβάζεις. Καλό βράδυ κούκλα!!!
Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ κάγκελο η ρόγα......ενα καυλιαρικο βραδυ σ όλους..
..και απο φυσικότατο στήθος.. είδος προς εξαφάνιση οπως λενε οι πελάτες μου χαχαχαχα!!!Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ κάγκελο η ρόγα....
Σαν το φυσικο τίποτα.... για πιπίλισμα....!!!..και απο φυσικότατο στήθος.. είδος προς εξαφάνιση οπως λενε οι πελάτες μου χαχαχαχα!!!
Σαν τα χιονια..αγορι..ελπίζω να σε βρίσκω καλά..Εμεις γερναμε και η Τζο εχει κανει συμφωνια με τον διαβολο...
φιλιά χρειάζεται εκεί τώρα και τη γλώσσα να πιέζει να μπει όσο πιο μέσα πάει...Με την δουλειά που έχω σήμερα, ξεχάστηκα!!
Ζητώ συγνώμη..ορίστε λατρεία..
* φωτο μετα απο απολαυστικό αναλ
Ετσι ακριβώς.. !!!φιλιά χρειάζεται εκεί τώρα και τη γλώσσα να πιέζει να μπει όσο πιο μέσα πάει...
Για γλύψιμο τρελό αυτές οι ρωγες....ενα καυλιαρικο βραδυ σ όλους..
Σας ευχαριστώ!Τις έχετε γευτεί ουκ ολίγες φορές κύριε μου...Για γλύψιμο τρελό αυτές οι ρωγες..
τι καυλα τρελή είσαι, μωρό!!Να σας βάλω ένα νεο βιντεάκι ,με αναλ,που ακούγεται η φωνή μου (ελάχιστα την εχω αλλοιώσει..)
Το ζω το γαμησι μωρο..δεν ειμαι στο αθόρυβο χαχαχα!!τι καυλα τρελή είσαι, μωρό!!
Καληνυχτα φαντασιωση!Καλο βραδυ στ αγοράκια!
Που έχεις ικανοποιήσει....!!Καληνυχτα φαντασιωση!