gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.642
- Πόντοι
- 4.696
ρε τι μου θυμιζει ? ρε τι μου θυμιζει ? που θα πει θα το θυμηθω χαχαχα..άρχισαν οι καυλες γμτ..
ρε τι μου θυμιζει ? ρε τι μου θυμιζει ? που θα πει θα το θυμηθω χαχαχα..άρχισαν οι καυλες γμτ..
..ρε τι μου θυμιζει ? ρε τι μου θυμιζει ? που θα πει θα το θυμηθω χαχαχα
τον αγαπω γι αυτο του φερομαι λιγο αυστηρα χαχααα..
Πόσες φορές το έχεις τιμωρήσει;!χαχαχαχα!!
Και πολύ άντεξες!!!!..άρχισαν οι καυλες γμτ..
Γ@ΜΗΣΕ ΤΑ...!!!Και πολύ άντεξες!!!!
Ούτε ένα μικρό ladie's finger δεν πήρες μαζί ;;;;Γ@ΜΗΣΕ ΤΑ...!!!
Οχι..αποχη αρχικά για το σώμα,μετα να" ξεφύγει "το μυαλό σε άλλες εικόνες..Ούτε ένα μικρό ladie's finger δεν πήρες μαζί ;;;;
Ρε τονΟχι..αποχη αρχικά για το σώμα,μετα να" ξεφύγει "το μυαλό σε άλλες εικόνες..
Με το που γυρνώ όμως.. εχω ηδη κλείσει ...χαχαχαχα!!
Οχι..αποχη αρχικά για το σώμα,μετα να" ξεφύγει "το μυαλό σε άλλες εικόνες..
Με το που γυρνώ όμως.. εχω ηδη κλείσει ...χαχαχα Γυρίζοντας έχεις κλίσει σαν γυναίκα η κάποιες πόρτες
Και οι δικές μας μωρό......άρχισαν οι καυλες γμτ..
Ετσι σας θέλω!!!Και οι δικές μας μωρό....
Δαχτυλιδι αγόρασες;Τζο μου δεν μπορείς να καταλάβεις ποσο σεξυ είσαι όταν είσαι λιτή κι απέριττη. Αυτό σε ξεχωρίζει από πολλές. Η φυσική ομορφιά σου. Λατρεύω το πρόσωπο σου
....στολίδι είμαι μόνη μου ,δεν θέλω μπιχλιμπίδια καλέ..!Δαχτυλιδι αγόρασες;
Στολιδι απο διαμαντι κανονικο και οχι ψευτοζιρκονια οπως καποιας αλλες φορουν ριβιερες απο γυαλακια - στρας !!!!!....στολίδι είμαι μόνη μου ,δεν θέλω μπιχλιμπίδια καλέ..!
Ρε τι μου θυμίζει... Τι μου θυμίζει;;;..άρχισαν οι καυλες γμτ..
Ο Λαλαούνης ισως εχει αλλη άποψη....στολίδι είμαι μόνη μου ,δεν θέλω μπιχλιμπίδια καλέ..!
Και εμάς γιατί δεν μας αφήνεις να ξεφύγουμε σ άλλες εικόνες άπονηΟχι..αποχη αρχικά για το σώμα,μετα να" ξεφύγει "το μυαλό σε άλλες εικόνες..
Με το που γυρνώ όμως.. εχω ηδη κλείσει ...χαχαχαχα!!
Μωρο μου εσυ...!!Στολιδι απο διαμαντι κανονικο και οχι ψευτοζιρκονια οπως καποιας αλλες φορουν ριβιερες απο γυαλακια - στρας !!!!!
...όλοι σχεδόν τον ξέρετε καλά χαχαχαχα!!Ρε τι μου θυμίζει... Τι μου θυμίζει;;;
Ποτε ειχαν τελειωσει;..άρχισαν οι καυλες γμτ..
Ποτέ...!χαχαχα!!Ποτε ειχαν τελειωσει;