Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.526
Καλό απόγευμα, την κάνω για κέντρο(London) σε λίγο!
Όμορφο πρόσωπο και ωραία φίνα μαλλιά!!Μια καληνύχτα διαφορετική απ ότι συνηθίζω..με μια Τζο λιτή κι απέριττη ,ειδικά όταν είμαι σε φάση διακοπών..
..φυσικοτατη σε ολα αγαπη..κυριολεκτικά..!!Όμορφο πρόσωπο και ωραία φίνα μαλλιά!!
Καλό απόγευμα, την κάνω για κέντρο(London) σε λίγο!
...πλέον κάθε χρόνο θα την κοπανάω baby..σε διάφορους προορισμούς!!
παρε και εμενα μαζι σου χαχχαχα...πλέον κάθε χρόνο θα την κοπανάω baby..σε διάφορους προορισμούς!!
Εύκολα σε παίρνω ρε boy!!παρε και εμενα μαζι σου χαχχαχα
Για πρόσεχε μην σε ερωτευτεί κανένας εκεί και σε δελεάσει με τίποτα Harrod's σπίτια στο Notting Hill και τέτοιες μαλακίες.Οι μνηστήρες σου σε περιμένουν να γυρίσεις για να τους βάλεις σε δοκιμασία να διαλέξεις μετά τον καλύτερο.Καλό απόγευμα, την κάνω για κέντρο(London) σε λίγο!
Να περνάς Καλά!!Καλό απόγευμα, την κάνω για κέντρο(London) σε λίγο!
Στα λογια μου ερχεσαι!Ποτέ...!χαχαχα!!
Αυριο θα πάω εκεί, με τους μεταλλαδες χαχαχαχα !!Camden town να πας
Για πρόσεχε μην σε ερωτευτεί κανένας εκεί και σε δελεάσει με τίποτα Harrod's σπίτια στο Notting Hill και τέτοιες μαλακίες.Οι μνηστήρες σου σε περιμένουν να γυρίσεις για να τους βάλεις σε δοκιμασία να διαλέξεις μετά τον καλύτερο.
Να σαι καλά αγορι!Να περνάς Καλά!!
..οι αρκετοί ευχαριστημένοι πελάτες, πηγάζουν απο τ οτι εχω μπει με την αλήθεια μου,δεν κρύβω ΤΠΤ και προσπαθώ να είμαι στις υπηρεσίες μου σωστότατη!Με έχετε φτιάξει μάγκες και ανυπομονώ να πάρω σειρά.
Αξίζει πολλά!!
Οιοδήποτε θελήσεις, απο το Σάββατο και μετα πού θα είμαι Ελλάδα, επικοινωνησε μαζι μου να τα πούμε!Καλησπέρα διαβάζω και ανυπομονώ να την γνωρίσω. Ποιος μπορεί να στείλει σε πμ πώς την βρίσκουμε? Θα εκτιμούσα μία κατεύθυνση
Καλησπέρα γλυκό μου αγόρι...ξεκούραση στο φουλ.. οτι έπρεπε μετα σπο αρκετο καιρο!Καλησπέρα στην όμορφη οικοδέσποινα. Να περνάς καλά και να μας γυρίσεις ανανεωμένη