Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 175.799
....παρτουζα το 1 θα είναι χαχαχαχα!!!Πρωτο ραντεβου στο αεροδρομιο στο Sofitel![]()
....παρτουζα το 1 θα είναι χαχαχαχα!!!Πρωτο ραντεβου στο αεροδρομιο στο Sofitel![]()
Χαχαχαχαχα!!μπραβο ισε δασκαλα μαθε μασ ομορφα πραματα
εσι ισε φατσονι εμενα δε με εχεις δι ακομιΧαχαχαχαχα!!
Καληνύχτα ρε φατσονι !!
Και πάλι καυλα είσαι!!!Μια καληνύχτα διαφορετική απ ότι συνηθίζω..με μια Τζο λιτή κι απέριττη ,ειδικά όταν είμαι σε φάση διακοπών..
![]()
Ευχαριστώ...αληθινή είμαι στα πάντα ματάκια..Και πάλι καυλα είσαι!!!
Για αυτό και σε γουστάρουμε με τρελα γλυκιά Τζο!!!...αληθινή είμαι στα πάντα ματάκια..
Κοπελα μου γλυκια οτι και να κανεις οπως και να εμφανιζεσαι την ΦΙΝΕΤΣΑ σου δεν την χανεις ΠΟΤΕ !!! Με το καλο να μας ερθεις και να προσεχεις τον εαυτο σου ,εχεις πολλα ακομα να μας δωσεις , φιλια.Μια καληνύχτα διαφορετική απ ότι συνηθίζω..με μια Τζο λιτή κι απέριττη ,ειδικά όταν είμαι σε φάση διακοπών..
![]()
Και χθονια ( γήινη) είσαι ένα ερωτικό πλάσμαΜια καληνύχτα διαφορετική απ ότι συνηθίζω..με μια Τζο λιτή κι απέριττη ,ειδικά όταν είμαι σε φάση διακοπών..
![]()
Αγαπημένο μου αγορι και πάντα γλυκό!!!Κοπελα μου γλυκια οτι και να κανεις οπως και να εμφανιζεσαι την ΦΙΝΕΤΣΑ σου δεν την χανεις ΠΟΤΕ !!! Με το καλο να μας ερθεις και να προσεχεις τον εαυτο σου ,εχεις πολλα ακομα να μας δωσεις , φιλια.
..ευχαριστώ μωρό..μου άρεσε αυτό πολυ...Και χθονια ( γήινη) είσαι ένα ερωτικό πλάσμα
Πολύ καλό cafe για προδιαγραφές Λονδίνου ήμουνα και εγώ εκεί πριν 1 μήνα…Καλά να περνάς και καλή ξεκούρασηΚαλησπέρα στ αγοράκια & τα κοριτσάκια..!!
Να βάλω κατιτίς απο England (μισώ αφάνταστα την "Βόρεια" προφορά τους εντωμεταξύ χεχεχε...!)
![]()
Τζο μου δεν μπορείς να καταλάβεις ποσο σεξυ είσαι όταν είσαι λιτή κι απέριττη. Αυτό σε ξεχωρίζει από πολλές. Η φυσική ομορφιά σου. Λατρεύω το πρόσωπο σουΜια καληνύχτα διαφορετική απ ότι συνηθίζω..με μια Τζο λιτή κι απέριττη ,ειδικά όταν είμαι σε φάση διακοπών..
![]()
τι όμορφη και γλυκειά!!!Μια καληνύχτα διαφορετική απ ότι συνηθίζω..με μια Τζο λιτή κι απέριττη ,ειδικά όταν είμαι σε φάση διακοπών..
![]()
Καλημέρα, κυρία!Μια καληνύχτα διαφορετική απ ότι συνηθίζω..με μια Τζο λιτή κι απέριττη ,ειδικά όταν είμαι σε φάση διακοπών..
![]()
...προς βόρεια σχετικά που είμαι, εχει "περιποιημένα "μαγαζάκιαΠολύ καλό cafe για προδιαγραφές Λονδίνου ήμουνα και εγώ εκεί πριν 1 μήνα…Καλά να περνάς και καλή ξεκούραση![]()
...το απογευματινό τσάι χειμώνα καλοκαίρι αγαπημένη συνήθεια της μαμάς μου,εγω μισώ το τσάι χαχαχα!!Αλλά τρωω οτι υπάρχει απο βρετανικό κέικ & πίτες!Καλημέρα, κυρία!
Θα σας πρότεινα να μην παραλείψετε την εμπειρία του afternoon tea.
Η ανόητη πλέμπα θα σας είπει ότι είναι κατάλοιπο του βρετανικού αυτοκρατορικού παρελθόντος και λοιπές βλακείες, τις οποίες βαριέμαι να γράφω. Bollocks!
Είναι μέσα στην ρουτίνα μέρους του βρετανικού πληθυσμού με πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και εξαιρετικά κεράσματα. Θα πρέπει όμως να αποφύγετε τα bake houses και να επιλέξετε κάποιο εξειδικευμένο σε afternoon tea. Είναι μέρα με τη νύχτα η διαφορά τους.
Εγώ συνήθως επιλέγω για τέϊο, το Delicious Berry (Rosehip, apple pieces, strawberry and hibiscus petals).
Αν το επιλέξετε, θα σας παρακαλούσα να μην χαλάσετε το άρωμά του με ζάχαρη ή/και γάλα.
At your disposal!![]()
Αχ μωρο μου εσυ...το ξέρω ότι έχεις αδυναμία στο προσωπο μου!!Τζο μου δεν μπορείς να καταλάβεις ποσο σεξυ είσαι όταν είσαι λιτή κι απέριττη. Αυτό σε ξεχωρίζει από πολλές. Η φυσική ομορφιά σου. Λατρεύω το πρόσωπο σου![]()
Ευχαριστώ πολύ αγάπη!!τι όμορφη και γλυκειά!!!
Γιατί έλεγες ότι δε θα σαι Ευρώπη λόγω Βrexit ?Αχ μωρο μου εσυ...το ξέρω ότι έχεις αδυναμία στο προσωπο μου!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχαριστώ πολύ αγάπη!!