Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 172.830
...δεν μπορώ να μετρήσω ποσα τηλ κ μηνύματα μου έχουν αφήσει από χθες μέχρι τώρα...χαμουλης!Ξέρεις ότι σε περιμένουμε. Μας έλειψες ήδη
...δεν μπορώ να μετρήσω ποσα τηλ κ μηνύματα μου έχουν αφήσει από χθες μέχρι τώρα...χαμουλης!Ξέρεις ότι σε περιμένουμε. Μας έλειψες ήδη
Αυτό τα λέει όλα...δεν μπορώ να μετρήσω ποσα τηλ κ μηνύματα μου έχουν αφήσει από χθες μέχρι τώρα...χαμουλης!
Αρχείο ξε αρχείο τη δουλειά του την κάνει χαχα α μας καυλωσες για τα καλάΚαληνύχτα απο τ όμορφο London..!
(Το GIF το είχα βγάλει πριν φύγω,είναι πλάνο αρχείου !)
Κοριτσαρα ειπες οτι για λιγες μερες δεν θα εμπαινες στο bou!Καληνύχτα απο τ όμορφο London..!
Ο ιδανικός καιρός για τους χειμωνακηδες .....μια μοναχική βόλτα με ομίχλη και ψιλόβροχο το βράδυ = ότι καλύτεροΣας ευχαριστώ για τις ευχές σας να περάσω όμορφα..!
Όταν πας κάπου κι έχεις υπεροχη παρέα, μονο όμορφα περνάς ..κι ας βρέχει συνέχεια Χαχαχαχα!!
Θελουμε και κατι 'μειντ ιν ιγκλαντ'Καληνύχτα απο τ όμορφο London..!
Down Under?Ελλάδα & Ευρώπη γενικά..εγω ουτε Ελλάδα θα είμαι ούτε Ευρώπη...εκει που παω, έχουν δικό τους...καιρό χαχαχαχα!!
Οκ βαλε με τιμωρία χαχαχαχα..όταν αράζω και βαριέμαι μπαίνω στα σοσιαλ ρε συ..Κοριτσαρα ειπες οτι για λιγες μερες δεν θα εμπαινες στο bou!
Πες το και μν το φοβασαι,δεν αντεχεις!!!!!
Απλά τέλεια.....!!Ο ιδανικός καιρός για τους χειμωνακηδες .....μια μοναχική βόλτα με ομίχλη και ψιλόβροχο το βράδυ = ότι καλύτερο
Ευχαριστώ κοριτσάρα..!Έχω την καλύτερη παρέα..αρα σούπερ είμαι!!Σου ευχομαι να περασεις ομορφα ΤΖΟ να ξεκουραστεις και να χαλαρωσεις !
Τα φιλια μου
Μμμμμ..στην μέση περίπου χαχαχαχαχα!!Down Under?
...ορίστε καφές κι αραγμα..!Θελουμε και κατι 'μειντ ιν ιγκλαντ'
Δεξιά τιμόνι....ορίστε καφές κι αραγμα..!
...κλασσικά, καφέ στα Tesco για να κάνω κ τα ψώνια μου χαχαχαχα!!Δεξιά τιμόνι.
Quid on the table. Lizzie on the banknote.
Definitely England!
..ευχαριστώ πολυ!!Have fun all the way!
Bye!
Thanks darling!!Great!
Cheers, dearest.
Xxx
Εγω περιμενα βιντεακι τσιμπουκι στο καρολο....ορίστε καφές κι αραγμα..!
Ομορφιά μου εσυυυυυ!!!!Μου ζητήσατε αισθησιακές από τα ξένα χαχαχα!
Ορίστε..καληνύχτα boys!