Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.338
Ματάκια μου εσυ!!Ομορφιά μου εσυυυυυ!!!!
Τελευταία τροποποίηση:
Ματάκια μου εσυ!!Ομορφιά μου εσυυυυυ!!!!
Δεν έχω λόγια. Άψογη, ωραιότατη. Να περνάς καλά JoΜου ζητήσατε αισθησιακές από τα ξένα χαχαχα!
Ορίστε..καληνύχτα boys!
Αχ εσυ..αχ!!Δεν έχω λόγια. Άψογη, ωραιότατη. Να περνάς καλά Jo
Και συγκινούμαι και καυλώνω ταυτόχρονα!!!!!Δεν μας ξεχνάς όπου και να πας!!είμαστε στο πίσω μέρος του μο..ιού σου εεεε του μυαλού σου ήθελα να πω!!Μου ζητήσατε αισθησιακές από τα ξένα χαχαχα!
Ορίστε..καληνύχτα boys!
...ειμαι σολο σπιτι και χαλαρώνω μωρε, μες στην μερα που απολαμβάνω δικούς μου,δεν ασχολούμαι φυσικά!Και συγκινούμαι και καυλώνω ταυτόχρονα!!!!!Δεν μας ξεχνάς όπου και να πας!!είμαστε στο πίσω μέρος του μο..ιού σου εεεε του μυαλού σου ήθελα να πω!!
Πουτιγκα εφαγες?...ειμαι σολο σπιτι και χαλαρώνω μωρε, μες στην μερα που απολαμβάνω δικούς μου,δεν ασχολούμαι φυσικά!
Δεν τρώω τέτοιες λαλακιες ρε μωρο..χαχαχαχα!!Πουτιγκα εφαγες?
Καλησπερα !
Σου στελνω sms και δεν ειναι δυνατη η αποστολη !
Το ταλέντο αυτής την γυναίκας να τον εξαφανίζει όλον δεν μπορώ να το καταλάβωΚαλημερούδια..για να μην ξεχνιόμαστε(πλάνο αρχείου)
Μου αφήνετε μηνύματα(εδω και
WhatsApp)ποτε γυρνώ,Σάββατο θα ειμαι Ελλάδα,ραντεβού από Κυριακή (εχω ηδη κάποια κλεισμένα με σταθερούς Κυριακή & Δευτέρα)
Τα φιλιά μου!
Εσενα θα σε φάω ολόκληρο παλι...!Το ταλέντο αυτής την γυναίκας να τον εξαφανίζει όλον δεν μπορώ να το καταλάβω
Καθρέφτη καθρεφτάκι μου...Μου ζητήσατε αισθησιακές από τα ξένα χαχαχα!
Ορίστε..καληνύχτα boys!
Εγώ πάντως έχω στεναχωρηθεί που δε μπαίνει καθόλου η jo δεν ξέρω αν λείπει και σ εσάς?Μου ζητήσατε αισθησιακές από τα ξένα χαχαχα!
Ορίστε..καληνύχτα boys!
Ομόρφηνες μωρή καριόλα!!!Μου ζητήσατε αισθησιακές από τα ξένα χαχαχα!
Ορίστε..καληνύχτα boys!
Ξανάνιωσε στην πατριδα τηςΟμόρφηνες μωρή καριόλα!!!
Εχουμε Χαμάς ,λάδι και χαρουπιές εξαρχειων να ασχολουμαστε, η jo την αλλη βδομάδα ξανάΕγώ πάντως έχω στεναχωρηθεί που δε μπαίνει καθόλου η jo δεν ξέρω αν λείπει και σ εσάς?