kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Το σιαξαΕίμαι μικρή ακόμη, δουλεύω πολυ για να μεγαλώσω λιγο και την κουζίνα στο Balmoral που ναι μικρή.
Το σιαξαΕίμαι μικρή ακόμη, δουλεύω πολυ για να μεγαλώσω λιγο και την κουζίνα στο Balmoral που ναι μικρή.
ΤσιμπουκάραΠαίξιμο στο " κεφαλάκι" με τς χειλάκια μου...
Και εμένα το κολασμένο κορμί σου να ξέρεις το πα του παπά αμάρτησα αμαρτηΕίμαι μικρή ακόμη, δουλεύω πολυ για να φτιάξω την προίκα μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αχ τι ,τι, τι;;
Αν και μου φτάνει ο όμορφη πούτσα σου ξανά ψηλέ μου...!!!
Για βάλε κάτι τέτοιο με φυσικό ήχο μωράκιΠαίξιμο στο " κεφαλάκι" με τς χειλάκια μου...
Πάλι για αυνανισμό με βλέπω...Καλημερούδια!
Αγαπητέ φίλε ευτυχώς αυτά είναι τα προνόμια της πρωτεύουσας.Πόσο τυχεροί είστε όλοι που έχετε την Τζο στην Αθηνα!
Τζο συνέχισε έτσι κορίτσι μου
Χυνω για παρτη σου ασταμάτητα
Είσαι το κάτι αλλο
Έτσι έτσι ΑδερφεΑγαπητέ φίλε ευτυχώς αυτά είναι τα προνόμια της πρωτεύουσας.
Γιατί δεν κανονίζεις μια εκπαιδευτική εκδρομή πχ. Να δεις την Ακρόπολη, λέμε τώρα....
πωωωω εχεις παει σε αλλο επιπεδο γυναικαρααααα!
Καύλα σκέτηπωωωω εχεις παει σε αλλο επιπεδο γυναικαρααααα!
πρεπει να τη βαλω στο παλμαρε μου καποια στιγμη ρε γαμωτο.Καύλα σκέτη
Μωρο μου , πρέπει να έρθεις άμεσα, γιατί κάτι διάβασα γι Ακρόπολη και με βλέπω μέχρι να έρθεις να γινω εγω σαν αυτήν χαχαχαχαχσ!!Πόσο τυχεροί είστε όλοι που έχετε την Τζο στην Αθηνα!
Τζο συνέχισε έτσι κορίτσι μου
Χυνω για παρτη σου ασταμάτητα
Είσαι το κάτι αλλο
Ε δεν πρέπει ρε αγορι...;Αργήσαμε..πρεπει να τη βαλω στο παλμαρε μου καποια στιγμη ρε γαμωτο.
Ευχαριστώ πολύ..!Καύλα σκέτη
Αγόρι μου εσυ όμορφο...Τσιμπουκάρα
...Αμε, δεν είναι κακό..ισα ίσα,ηρεμεις..Πάλι για αυνανισμό με βλέπω...
Αχ αυτό το χιουμορ σου,το λατρεύω..!!!!Αγαπητέ φίλε ευτυχώς αυτά είναι τα προνόμια της πρωτεύουσας.
Γιατί δεν κανονίζεις μια εκπαιδευτική εκδρομή πχ. Να δεις την Ακρόπολη, λέμε τώρα....
...αχόρταγη μιλφάρα ειμαι... και φαίνεται...πωωωω εχεις παει σε αλλο επιπεδο γυναικαρααααα!
Ναι και εγώ μαζί σουπρεπει να τη βαλω στο παλμαρε μου καποια στιγμη ρε γαμωτο.
Και είσαι και τέλεια ξεναγός όπως κρίνω εξ ίδιας πείραςΑχ αυτό το χιουμορ σου,το λατρεύω..!!!!
...αχόρταγη μιλφάρα ειμαι... και φαίνεται...
Από την πολύ ηρεμία (από τον πολύ αυνανισμό) με βλέπω σα να έχω πιει ένα κουτί ηρεμιστικά... Δε το βλέπω και πολύ καλό αυτο .... Μόνο μια επίσκεψη Κατεχάκη με σώζει!!!Αγόρι μου εσυ όμορφο...
...Αμε, δεν είναι κακό..ισα ίσα,ηρεμεις..
Θα σε κλειδωσουμε στο σπιτι σου και θα βρεθουν ραντεβουΝα πω κάτι,για τ αγόρια που θέλουν ραντεβού μαζί μου, ,δυστυχώς το χοτελ που παω το Madison,εχει πολύ λίγα δωμάτια, τουτέστιν δύσκολο να κλειστεί δωμάτιο ψιλό άμεσα..προτείνω όλοι εσείς που με θέλετε ,να τηλ στο χοτελ απο την προηγούμενη,να
κλειστεί προφορικά ένα δωμάτιο (δεν ζητάνε ποτέ στοιχεία εξάλλου) και μου τηλ όταν θέλετε το ραντεβού 2,3 ώρες νωρίτερα και σας ενημερωνω.
Το ιδανικό θα ήταν από το πρωι να φιξάρουμε τα ραντεβού, διότι κλείνονται τσακ μπαμ με το που ξυπνάω και κανονίζω ..τελευταία κάποιοι, ήταν δύσκολο να με βρείτε διαθέσιμη λογω του παρα 5 που μου τηλεφωνήσατε
Χαχαχαχαχαχαχα σταμάτα βρε,πόση τρελα κουβαλάς;!!Θα σε κλειδωσουμε στο σπιτι σου και θα βρεθουν ραντεβου
ΥΓ Το χρημα , ο βηχας και οι υπερωριες της Τζο δεν κρυβονται