TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 41
- Like
- 21.710
- Πόντοι
- 18.496
θα κανονιστει συντομα!Ναι και εγώ μαζί σου
θα κανονιστει συντομα!Ναι και εγώ μαζί σου
...θα δεις ομως την "πανεμορφη" Κατεχακη σε ολες τις ωρες της ημερας κ της νυχταςΈτσι έτσι Αδερφε
Μόνο Ακροπόλη δεν θα δω
Να ρθει καμια μερα που θα χει πορεια το ΠΑΜΕ και θα ναι κλειστο το κέντρο,Αγαπητέ φίλε ευτυχώς αυτά είναι τα προνόμια της πρωτεύουσας.
Γιατί δεν κανονίζεις μια εκπαιδευτική εκδρομή πχ. Να δεις την Ακρόπολη, λέμε τώρα....
Αγαπη μου γλυκιά..εχω φουλ ζωη εδω και δεν εννοώ ραντεβού μόνο, ακατόρθωτο σχεδόν να λείπω συχνά ,λογω κι άλλων σταθερών επαγγ υποχρεώσεων μου..πέραν τούτου σχεδόν το 70% των παιδιών από βόρεια Ελλάδα κ οχι μόνο, μ έχουν επισκεφθειΠρέπει να μαζευτουμε όλοι εμεις, από Θεσσαλονίκη και να σε φέρουμε εδώ για λίγο..
Τόσο λαό έχεις κορίτσι μου εδώ πάνω
Τζο….σαν να λέμε αμαρτία….Όμορφο Σαββατόβραδο σε όλους!
Τι κορμάρα έχει αυτή η γυναίκα. Υπέροχο και πεντακάθαρο. Για πολύ γλείψιμοΌμορφο Σαββατόβραδο σε όλους!
....μμμμμ μωρο μου...Τι κορμάρα έχει αυτή η γυναίκα. Υπέροχο και πεντακάθαρο. Για πολύ γλείψιμο
..γλυκιά ελπίζω καυλιαρη...Τζο….σαν να λέμε αμαρτία….
Γεια σου ρε jo με τα ωραία σου,Όμορφο Σαββατόβραδο σε όλους!
Αγαπημένο κομματι, χρόνια και χρόνια μου το αφιερώνουν,αν κι έχει γραφτεί για το Γιοχάνεσμπουργκ,παραπεμπει στ όνομα μου ,Joanna!Γεια σου ρε jo με τα ωραία σου,
και ενα τραγουδάκι που μας ταιριάζει εδω.
Hope joanna before the morning come
Αχ για πολυ γλύψιμοΌμορφο Σαββατόβραδο σε όλους!
Νομίζω πρέπει να έρθεις προς Αθήνα μεριά..Αχ για πολυ γλύψιμο
Κοριτσάρα!!!!Όμορφο Σαββατόβραδο σε όλους!
Όμορφε....!!!Κοριτσάρα!!!!
Η Τζο είναι παλιό σειρά και λέει μονο αλήθειες αγορι.Ε να με λέει όμορφο η jo τελικά μετράω χααχαχα
Χαχαχα το λατρεύω αυτό το κορίτσιΗ Τζο είναι παλιό σειρά και λέει μονο αλήθειες αγορι.
Αρα ότι πω ισχύει ..
Ότι πιο καβλωτικο υπάρχει... Πραγματικά respect!!!!Όμορφο Σαββατόβραδο σε όλους!
Μας το έχεις φτιάξει ήδη!Όμορφο Σαββατόβραδο σε όλους!