FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.256
- Πόντοι
- 1.336
Iron MaidenΣας φιλώ σταυρωτά ,πίσω στο καθήκον!
Iron MaidenΣας φιλώ σταυρωτά ,πίσω στο καθήκον!
Φατσα μου..χάνεσαι, που γυρνάς, στα ξένα,!χεχεχεχε!!Iron Maiden
Οχι ρε , το καλοκαιρι ξεσαλωνω , τωρα σιγα σιγα μπαινω στο mood για το χειμωνα και θα σ' αγαπαωΦατσα μου..χάνεσαι, που γυρνάς, στα ξένα,!χεχεχεχε!!
Ωχ, την γ@μησα αν πέσω παλι στην αγαπη σου χαχαχαχαχα!!!!Οχι ρε , το καλοκαιρι ξεσαλωνω , τωρα σιγα σιγα μπαινω στο mood για το χειμωνα και θα σ' αγαπαω
Ναι ρε , εγω θα σε παω με ασπρο αλογο στα ΜπακινχαμΩχ, την γ@μησα αν πέσω παλι στην αγαπη σου χαχαχαχαχα!!!!
Καλημέρες όμορφες πύλη της κολάσεωςΤην καλημέρα μου σε όλους, κι εύχομαι μια καυλιαρικη μερα!
Καλημέρα στην όμορφη κυρία που μας αγαπά πολύ.!!!!!Καλημέρες όμορφες πύλη της κολάσεως
Καλημέρα μωράκι μου!!Καλημέρες όμορφες πύλη της κολάσεως
Καλημέρα γλυκο αγορι...!Καλημέρα στην όμορφη κυρία που μας αγαπά πολύ.!!!!!
Καλημέρα καυλιαρη μου...Καλημέρα μεγάλη μου καυλα
Την οποία εχεις δοκιμάσει..ουκ ολίγες φορες αγαπημένε μου..!!Καλημέρα Jo, τι κορμάρα είναι αυτή!!! (και σε άψογο περιτύλιγμα)
Καλημέρα! Τέτοια θέα είναι αμαρτία να την κρύβουμε….. ντροπή σου αμαρτωλή….Καλημερούδια!
Αυτά κάνετε κυρία μου και επειδή αντέχει το φερμουάρ, γεμίζουμε μελανιές από την πίεσηΚαλημερούδια!
Αχ αχ εσείς καυλιαρη νεαρέ μου..(εχω νωπές τις μνήμες από το ραντεβού μας..)Αυτά κάνετε κυρία μου και επειδή αντέχει το φερμουάρ, γεμίζουμε μελανιές από την πίεση
Δεσμεύομαι να τις πετάξω εξω αργότερα..χεχεχε!Καλημέρα! Τέτοια θέα είναι αμαρτία να την κρύβουμε….. ντροπή σου αμαρτωλή….
ΚαλήΚαλημερούδια!
Ετοιμάσου γιατί θα έχω δωράκι μαζί στη συνάντηση μας... Δικό σου και μόνοΚαλημέρα μωράκι μου!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα γλυκο αγορι...!
Καλημέρα καυλιαρη μου...
Ετοιμάσου γιατί θα έχω δωράκι μαζί στη συνάντηση μας... Δικό σου και μόνο
Είμαι μικρή ακόμη, δουλεύω πολυ για να φτιάξω την προίκα μουΤο τρωει η δουλειά αυτο το κορίτσι,
Αχ τι ,τι, τι;;Ετοιμάσου γιατί θα έχω δωράκι μαζί στη συνάντηση μας... Δικό σου και μόνο