Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.245
- Πόντοι
- 11.146
...ναι! Ωραιες φωτοσκιασειςΕ ,δεν είναι baby μου;!
...ναι! Ωραιες φωτοσκιασειςΕ ,δεν είναι baby μου;!
Ήμασταν 3 χεχεχεχε!!Ποιος κρατάει κάμερα? Έχετε βάλει drone?
ΣοκαριστικόΉμασταν 3 χεχεχεχε!!
αν δεν ανεβασεις τσοντα εσυ κατι θα παθειςΜε ήχο...!
Ε με ξέρεις, το θέλω τσοντα το νημα αγαπη!αν δεν ανεβασεις τσοντα εσυ κατι θα παθεις
εισαι που εισαι απο μονη σου εχεις κανει και το νημα σεξοπορνοδιαστροφικοΕ με ξέρεις, το θέλω τσοντα το νημα αγαπη!
Για έκθεση φωτογραφίας είναι αυτή!!!Καλημερούδια!!
Μας τρελαίνεις όλους πιστεύω με αυτά που ανεβάζεις..!!Με ήχο...!
Πως κρατήθηκε ο cameraman και δεν στον κούμπωσε σε μια από τις τρύπες σου;;;Με ήχο...!
..μμμμ σ αρέσει καρδιά μου ε;;Για έκθεση φωτογραφίας είναι αυτή!!!
Τέρμα καλλιτεχνική!!!
Δεν σας αφήνω ποτε χωρίς υλικο!!Μας τρελαίνεις όλους πιστεύω με αυτά που ανεβάζεις..!!
Μετα με πήρανε κι οι 2 καλε χαχαχαχα!!Πως κρατήθηκε ο cameraman και δεν στον κούμπωσε σε μια από τις τρύπες σου;;;
Λεω και εγώ;;; πως άντεξε;;Μετα με πήρανε κι οι 2 καλε χαχαχαχα!!
Έχω πάει μαξ με 5 μαζί,σας είχα βάλει υλικο αγαπη!βρε να φερω κι εναν φιλο μου ???? τα πας τελεια και με πανω απο εναν εσυ !!! Χαχαχαχ
δεν παιζει να παρω κανεναν μαζι μου θελω μονος μου να ασχοληθω με τις τρυπουλες σου ...και ξερεις σε ποια εχω αδυναμιαΈχω πάει μαξ με 5 μαζί,σας είχα βάλει υλικο αγαπη!
Και τώρα ποιο μεγάλο ραντεβού με πολλά.......Δεν πληρώνεις το φαι στην Spondi ,αλλα" τ αστεράκι.."
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...παλι κολασμένο σεξ θα κάνουμε μεταξύ μας....!!
Τώρα το συνειδητοποίησα.Με ήχο...!
Καλημέρα κουμπάρε καυλιαρη!Καλημέρα κουμπάρα μια ήρεμη,, όμορφη αλλά και δυνατή από γλυκές συγκινήσεις να έχεις σήμερα..