Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 28.921
- Πόντοι
- 11.146
...μπορεις να "ορκιστεις" στο κωλαρακι της Jo , εγγυηση!!!!Λεπτομέρειες. Κάπου θα βρω να ορκιστώ….είναι καλό το κίνητρο
...μπορεις να "ορκιστεις" στο κωλαρακι της Jo , εγγυηση!!!!Λεπτομέρειες. Κάπου θα βρω να ορκιστώ….είναι καλό το κίνητρο
Καλως το μου!!Βρε παλι συζητιέσαι είδα;!Χαχαχχαχχα!!!...μπορεις να "ορκιστεις" στο κωλαρακι της Jo , εγγυηση!!!!
....εξαιρετικη φωτο!!!Καλημερούδια!!
...εχω προγραμματισμενο να "χαρω" 2-3 φρεσκα πιπινακια και αρχισε παλι η κουβενταΚαλως το μου!!Βρε παλι συζητιέσαι είδα;!Χαχαχχαχχα!!!
ολα good ..... τα υπολοιπα απο κονταΚι εγώ σε πεθυμησα καρδιά μου!!
Ελπίζω να είσαι καλά!
Καλή ιδέα! Ευχαριστώ συναγωνιστή...μπορεις να "ορκιστεις" στο κωλαρακι της Jo , εγγυηση!!!!
Γιαυτό αποδίδεις τα μέγισταΑγόρια το τελευταίο ραντεβού το εχω 11 βράδυ ,άρα δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σήμερα, τ οτι δεν τα βάζω κολλητά κι αφήνω χρονικό όριο μέχρι το επόμενο, δεν σημαίνει ότι θα τρέχω σαν τρελή να εξυπηρετω τσακ μπαμ...
Πλέον από το πρωι προγραμματίζω ολα τα ραντεβού της ημέρας, αρα οποιος προλάβει..στο παρα 5 δύσκολο να εξυπηρετησω ..να πω και την αλήθεια πλέον επιλεκτικά κάνω ραντεβού..
Σας φιλώ γλυκά.
Αυτός είναι παράδεισος
Άψογο συνολακι
Φιλενάδα (ελπιζω να μου επιτρέπεις τη προσφώνηση) είπα να απαντήσω, στη σχετική ερώτηση/απορία του φίλου, λιγο κόσμια και να μη χρησιμοποιήσω τη μαντινάδα που λέει:Αγαπημένε Λεο μου.
Πάντα κύριος και καυλιαρης!!
Έσκασαν 14κλησεις ταυτόχρονα σχεδόν για ραντεβού στις επόμενες 2 ωρες & με γκρινια απο κάποια αγορια..!!!οκ δεν γίνεται με την καμία,θέλει πρόγραμμα πλεον ...να κάνουμε όλοι την καύλα μας ομορφα..Γιαυτό αποδίδεις τα μέγιστα
Γειά σου φίλε μου Λεο,με τις μαντινάδες σου!!Φιλενάδα (ελπιζω να μου επιτρέπεις τη προσφώνηση) είπα να απαντήσω, στη σχετική ερώτηση/απορία του φίλου, λιγο κόσμια και να μη χρησιμοποιήσω τη μαντινάδα που λέει:
ανάθεμά το το μουνί δουλειές απου τσι κάνει,
πως πιπιλίζει τη ψωλή ποτέ δε τη δαγκάνει!!
Αχ εσυ..μου έλειψες!!Αυτός είναι παράδεισος
Ευχαριστώ πολύ!!Άψογο συνολακι
Oh-la-la….tra-la-la
Θα δεις έρχεται η μέρα τις κολάσεωςΑχ εσυ..μου έλειψες!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχαριστώ πολύ!!
Δεν πληρώνεις το φαι στην Spondi ,αλλα" τ αστεράκι.."Πάντως εγώ ξέρω ότι στην Σπονδή, έστω στο Baraonda (για να μην το πάρεις και πάνω σου Jo - αν και σου αξίζει) πρέπει να κλείσεις τραπέζι μέρες πριν, τελευταία στιγμή ατύχησες! Αντε να μπεις σε λίστα αναμονης
...παλι κολασμένο σεξ θα κάνουμε μεταξύ μας....!!Θα δεις έρχεται η μέρα τις κολάσεως
Ε ,δεν είναι baby μου;!....εξαιρετικη φωτο!!!
Ποιος κρατάει κάμερα? Έχετε βάλει drone?Με ήχο...!