Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.249
.....θες κι εσύ πιπα βρε;!Ααα, εχω και γω ενα δικαστηριο και θα ορκιστώ.
Εσυ δεν κανεις τέτοια ,εισαι σεμνό αγόρι ..
.....θες κι εσύ πιπα βρε;!Ααα, εχω και γω ενα δικαστηριο και θα ορκιστώ.
Θεσσαλικός κάμπος φιλε;Αν χύνει λέει?
Που να το γλύφεις να δεις τι κάνει!!!!
Μόνο αν ορκιστείς στην Αγία Μαρια την Αιγυπτία. ps Έχει πλάκα να διαβάσει κανείς την ιστορία της (συγνώμη από τους θεοσεβουμενους)Ααα, εχω και γω ενα δικαστηριο και θα ορκιστώ.
Εχω βουτηξει και γω στην ακολασία,.....θες κι εσύ πιπα βρε;!
Αν μαζεύεις συμμετοχές θέλω και γώ!!!.....θες κι εσύ πιπα βρε;!
ΕΡΕ γλέντια..Θα το σκεφτώ σοβαρά!!Χαχαχαχαχαχαχα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα πάω όταν ορκιστεί να του πάρω μια πιπουλα δωρο!!
Θα σας δώσω κανα δωρο παλι..ειμαι large ...το έχω αποδείξειΑν μαζεύεις συμμετοχές θέλω και γώ!!!
Μεγάλα...αρκεί να μην εχω δουλειά την ωρα που μαζεύεστε δίπλα..χαχαχαχαχαχα!!ΕΡΕ γλέντια..
Θα σας δώσω κανα δωρο παλι..ειμαι large ...το έχω αποδείξει
Κυρία Ιωάννα και εγώ έχω να ορκιστώ….....θες κι εσύ πιπα βρε;!
Που ορκίζεσαι ετσι βρε;!Κυρία Ιωάννα και εγώ έχω να ορκιστώ…
σταθερα μουναρα!!!!!!!!!!Καλημερούδια!
Αγορι μου εσυ!!!σταθερα μουναρα!!!!!!!!!!
Λεπτομέρειες. Κάπου θα βρω να ορκιστώ….είναι καλό το κίνητροΠου ορκίζεσαι ετσι βρε;!
100% μπορεί να απιθωσει κάποιος την μπύρα του σε αυτόν κωλο και να μην πέσει κάτω
Που είσαι εσύ μάτια μου;!100% μπορεί να απιθωσει κάποιος την μπύρα του σε αυτόν κωλο και να μην πέσει κάτω
Εδώ θαυμάζω τα καπούλια σουΠου είσαι εσύ μάτια μου;!
Απο 7 ετών ασχολιομουν με κάτι.. μπαλέτο μέχρι 13ετων μετά κολύμβηση (σε γνωστό σύλλογο στην Αθήνα),μετά πολεμικές τέχνες που αραξα σταθερά.Κάνεις συστηματικά squats ή είναι dna ????
Παρέχεις ως υπηρεσία αυτήν την λαβή με τα μπούτια ?!??? Πολύ θα θελα να με σφίξεις σαν να με το θήραμα και συ ο βόας....Απο 7 ετών ασχολιομουν με κάτι.. μπαλέτο μέχρι 13ετων μετά κολύμβηση (σε γνωστό σύλλογο στην Αθήνα),μετά πολεμικές τέχνες που αραξα σταθερά.
Εχω στεγνο σωμα(αθλητικό),οχι γυμναστήριακο(δεν μπορώ την νοοτροπία του γυμναστηρίου ετσι κι αλλιώς) το οποίο συντηρώ εφόσον προπονω ακομη..
Ασε να τα δείχνω τα καπουλια μου που ειναι ακόμα ψηλά..μετα θα τα βλέπω που θα πέσουν και θα κλαίω χαχαχχαχχαχχαχα!!