AndronikosChe
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2023
- Like
- 183
- Πόντοι
- 1
Το βίντεο είναι ορίτζιναλ? Ουάου....για να μην ξεχνιόμαστε...
Το βίντεο είναι ορίτζιναλ? Ουάου....για να μην ξεχνιόμαστε...
A μπράβο κουκλι μου...εξάλλου συντροφικα εχω άνδρα ηλικίας 55..
Αλλά θέλω τ αρνάκι γάλακτος μου που και που η μιλφαρα,να το φάω ολόκληρο χαχαχαχα!
Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να σε ξεχάσει. Πάντα στην καυλα και ποτε να μην μας αφήνει σε ησυχία....για να μην ξεχνιόμαστε...
φενεται στην υπογραφή σου κούκλα,
αλλά θα έλεγα να σκεφτείς σοβαρά μια μέρα την εβδομάδα για κέντρο, μπιλ πριβε κτλ. μην βιαστείς να απαντήσεις.
θα κλείσουμε τους δρόμους όπως τις συγκεντρώσεις του Αντρέα Παπανδρέου.
Απόλαυσα το ρεπο μου ματάκια..επίσης πρέπει να έχω κέφι να πω κάτι πικάντικο..δεσμεύομαι να σας πω μια ακόμη μες στην βδομάδα!Καλά το πάει!
χύνει το μουνακι σου μωράκι;
ναι αλλά ιστοριούλες εχτές δεν έβαλες.
Αχ εσυ κουκλι μου..καυλιαρικο!Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να σε ξεχάσει. Πάντα στην καυλα και ποτε να μην μας αφήνει σε ησυχία
Να και τ αλλο σεξι αγορι μου..σ έχασα ομορφιά μου..εισαι συνωνυμο της καυλας, με τρελαινεις καθε φορα μονο
με τη σκεψη σου και τα σχολια σου, ανυπομονω...
δουλεύεις κ το viber; ή θες μόνο τηλέφωνο; θέλω να σε πάρω για να σου πω το παιχνίδι που θέλω να παίξουμε.Αχ εσυ κουκλι μου..καυλιαρικο!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να και τ αλλο σεξι αγορι μου..σ έχασα ομορφιά μου..
Δεν έχω Βαιμπερ. Μονο τηλεφωνικά μιλώ οσον αφορά ραντεβού αγορι.δουλεύεις κ το viber; ή θες μόνο τηλέφωνο; θέλω να σε πάρω για να σου πω το παιχνίδι που θέλω να παίξουμε.
οκ κούκλα μουΔεν έχω Βαιμπερ. Μονο τηλεφωνικά μιλώ οσον αφορά ραντεβού αγορι.
Ως blizardeye δηλώνω:
Many stand against us
But they will never win
We said we would return
And here we are again!
To bring them all destruction
Suffering, and pain
We are the hammer of the Gods
We are thunder, wind, and rain!
Μαναρακι μου δημόσιο νημα είναι, γράφε οτι θέλεις !!Το πρώτο αγαπημένο τραγούδι της κόρης μου!
Μέχρι και στη συναυλία των Nightwish την πήγα!
Υ.Γ: Τζοάννα συγνώμη για το σπαμ!
Είσαι τρελοκομείο, γουστάρω χαχαχαχαχα!!!!Κατσε να γνωριστούμε πρώτα και μετά, εγώ θα σε παραλάβω στο μετρό, και να είσαι σίγουρη, ότι δεν θα σε πειράξει κάνεις, εάν σε δούνε μαζί μου.
ένα 3ωρο θα κλείσω εγώ,
Που να ξεχαστουμε;;; Το γαμησι σου είναι από τις εμπειρίες που σου μένουν αξέχαστες....για να μην ξεχνιόμαστε...
Βρε βρε καλώς το λατρεμένο αγορι μου..!Που να ξεχαστουμε;;; Το γαμησι σου είναι από τις εμπειρίες που σου μένουν αξέχαστες
Καλώς σε βρήκα αρχόντισσα.Βρε βρε καλώς το λατρεμένο αγορι μου..!
Μ ελιωσες γμτ..α ρε φατσονι μου όμορφο..!Καλώς σε βρήκα αρχόντισσα.
Το ίδιο θα πω και εγώ για σένα.. Το υλικό σου δεν μας αφήνει να αγιασουμεΜ ελιωσες γμτ..α ρε φατσονι μου όμορφο..!
Εννοείται αγόρι, οτι βάζω είναι original!!Το βίντεο είναι ορίτζιναλ? Ουάου
Καλημέρα! Δεν ρωτάω πάλι. Είναι original χαχαχαΚαλημερούδια!
Ετσι ακριβώς..το νημα της διαφάνειας χαχαχαχαχα!!Καλημέρα! Δεν ρωτάω πάλι. Είναι original χαχαχα