amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.820
- Πόντοι
- 22.785
Καλημέρα σας καλή σας εβδομάδα περάστε και από δίπλα να μας πείτε μία καλημέραΚαλημερούδια!
Καλημέρα σας καλή σας εβδομάδα περάστε και από δίπλα να μας πείτε μία καλημέραΚαλημερούδια!
Δώσε σκληρά βίντεο καυλοΤζοΣας φιλώ boys,ετοιμάζομαι για σκληρό σεξακι..!!
Έλα δίπλα γίνεται χαμός ΧΑ ΧΑ χαΤην καλημέρα μου σ ολα τ αγόρια!!
ασε τη κυρία ησυχη ρεΈλα δίπλα γίνεται χαμός ΧΑ ΧΑ χα
Τώρα πρέπει να έρθει που έχει και φοράει και στρα πονασε τη κυρία ησυχη ρε
Θα μας μεινει στα χερια ο γερο νηματοθέτης
α δε ξερω αυτα ειναι αντρικα σπορΤώρα πρέπει να έρθει που έχει και φοράει και στρα πον
Κάτι μου λέει ότι μία καλόγρια μπορεί να κάτσει Ε ρε αυτό να δω και ας πεθάνω θα γράφει με τη σειρά ιστορίες ο κύριος Μπλιτζα δε ξερω αυτα ειναι αντρικα σπορ
ασε τη κυρία ησυχη ρε
Αν και πλέον εμφανίζομαι ως NICK TRIVE καίτοι οφείλω να υπενθυμίσω ότι είμαι ο blizardeye, σας καθιστώ γνωστό ότι ο Νηματοθέτης των Παππούληδων κλπ είναι μία άχρονη και άναρχη οντότητα. Μία οντότητα ακατάληπτη και απερίγραπτη. Αμυδρώς και σκιωδώς μπορείτε να κατανοήσετε και μόνο εάν διαθέτετε επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής.ασε τη κυρία ησυχη ρε
μπαχαλάκηδες καταντησαμε
Με αυτά και με αυτά κάναμε το τοπικ της κυρίας άναρχο ωσάν τον κύριο Μπλιτς...
Ζητούμε ευγενικά συγνώμη από την κυρία
Καλή εβδομάδα αστέρι έουμε καιρό να τα πούμε θα σε δω σύντομα ..Καλή εβδομάδα να έχουμε !
Ως blizardeye δηλώνω:μπαχαλάκηδες καταντησαμε
Πισω στο ΚΑΠΗ ..τσακιδια
Να σαι καλά γλυκέ μου..ναι παει καιρός,δυστυχώς τα ωράρια μας δεν συνέπεσαν ξανά.Καλή εβδομάδα αστέρι έουμε καιρό να τα πούμε θα σε δω σύντομα ..
Μην ζητάς συγνώμη
Με αυτά και με αυτά κάναμε το τοπικ της κυρίας άναρχο ωσάν τον κύριο Μπλιτς...
Ζητούμε ευγενικά συγνώμη από την κυρία
Οχι αγορι .Μόνο Madison χοτελ, ,πουθενά αλλού.καλημέρα, bill ερχεσαι;
Δεν ξεχνιόμαστε δεν ξεχνιόμαστε!!!!!....για να μην ξεχνιόμαστε...
Όση δουλειά κ να έχω,χωρίς τσόντα το νημα δεν μένει!!Δεν ξεχνιόμαστε δεν ξεχνιόμαστε!!!!!