Διαγραμμένο μέλος 205234
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.234
- Πόντοι
- 201
Ax τον εξαφανιζειςΚαι μια πιπα φρέσκια...πριν λίγο
Σορυ για το σκοτεινό αλλα δεν θέλαμε χαρακτηριστικά να φαίνονται
Ax τον εξαφανιζειςΚαι μια πιπα φρέσκια...πριν λίγο
Σορυ για το σκοτεινό αλλα δεν θέλαμε χαρακτηριστικά να φαίνονται
Το βγάζω αμέσως τότε!!Πολλά κρύβει το σεντόνι
Παει τον κατάπια....!Ax τον εξαφανιζεις
Ειναι της αγνότητας, το απλωνει στο μπαλκονι μετάΠολλά κρύβει το σεντόνι
Είμαι μια μαμά παρθένα χαχαχαχα!!!Ειναι της αγνότητας, το απλωνει στο μπαλκονι μετά
Αχ!!! αυτα τα χειλακια σου στην αρχη ειναι να τα πιπιλας και μετα να τα ψυλοδαγκωνεις απο καβλα !!ελα ομως που ειμαι ακομα ΠΥΛΟ !!!Καλημερούδια!
...όταν επιστρέψεις πρεπει να κλείσουμε ένα μίτινγκ ακομη..!!!Αχ!!! αυτα τα χειλακια σου στην αρχη ειναι να τα πιπιλας και μετα να τα ψυλοδαγκωνεις απο καβλα !!ελα ομως που ειμαι ακομα ΠΥΛΟ !!!
Αυτο ειναι το πιο συγουρο απο το συγουρο , αρκει να μην εισαι σε διακοπες !!!!!...όταν επιστρέψεις πρεπει να κλείσουμε ένα μίτινγκ ακομη..!!!
....και να ειμαι, πάλι εδω θα γυρίσω ρε αγορι χαχαχαχα!!Αυτο ειναι το πιο συγουρο απο το συγουρο , αρκει να μην εισαι σε διακοπες !!!!!
Πόζα νικήτριαςΚουκλάκια μου,σήμερα τπτ διαθέσιμο, αύριο 5 και μετά θα είμαι μάλλον διαθέσιμη.. γιατί κλείνονται σβέλτα ολα!
Καλημέρα στ όμορφο αγορι μου!!Καλημέρα καυλοΤζοάνα!!!
Πατουσαρες για χυσιμο!!!Καλημέρα κι απο μένα!!
Παιχνίδι & χύσιμο!!Πατουσαρες για χυσιμο!!!
Εννοείται......σηκωμένα ψηλά σε ιεραποστολικο και γλύψιμο πρωτα.Παιχνίδι & χύσιμο!!
Πρέπει να είσαι το τελευταίο χθεσινό ραντεβού μου ..ο ευγενεστατος κύριος!!Ευχαριστώ Joanna για την υπέροχη βραδιά. Είσουν σκέτη κάβλα. Θα τα ξαναπούμε σύντομα!!!
Ναι εγώ είμαι. Αξέχαστη συνάντηση. Και πάλι my complimentsΠρέπει να είσαι το τελευταίο χθεσινό ραντεβού μου ..ο ευγενεστατος κύριος!!
Εγω ευχαριστώ, πέρασα πολύ όμορφα μαζι σου!