Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.243
Μωρο μου εσυ!!!
Μωρο μου εσυ!!!
Καυλιάρα γυναίκα ...Μωρο μου εσυ!!!
Σ ευχαριστώ πολύ!!!Είναι αντικειμενικά όμορφα εδώ. Και τα δικά μου και να είσαι πάντα καλά να ξαναέρθεις
Αχ εσυ...αχ!!!Καυλιάρα γυναίκα ...
Θα μας ξεκάνεις ...
Τιιι μπουμπούκι είσαι εσυυυΚαλημερούδια!
....ατίθασο νιάτο ειμσι χαχαχχαχχα!!Τιιι μπουμπούκι είσαι εσυυυ
Googlare και δες την ΤαυγέτηΕίμαι με αθλητικά ρούχα σε καφέ μετά το τρέξιμο και μου έχει σηκωθεί η ψωλή!!! Πρέπει να φύγω όμως κι έχει κόσμο πώς θα σηκωθώ από το τραπέζι γαμώτη μου;;;;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!Googlare και δες την Ταυγέτη
Μη μου λες τέτοια θα με πιάσει η ανωμαλία μου, όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνωGooglare και δες την Ταυγέτη
Το χωνες και πτδ δηλαδή;Μη μου λες τέτοια θα με πιάσει η ανωμαλία μου, όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω
Μην αγχωνεσαι , εμεις εδω θα τα λεμε, μαγειρεψες τιποτα;Σας αγαπώ και σας φιλώ αγοράκια μου, από τώρα μέχρι 8 απόγευμα ειμαι κλεισμενη, διαθέσιμη παλι 8 και μετα και πάντα αναλόγως κούρασης/διάθεσης,καθότι φουλ τυπική σ αυτά!
Την ώρα που τα έγραφα αυτά, με σηκωμένη πούτσα, ήρθε και μου έπιασε κουβέντα η καφετζού που είναι αρκετά γαμεύσιμο μιλφ αλλά ξέρω τον άντρα της και είναι πολύ καλά παιδιά και οι δύο!!! Ευτυχώς που είχα τσαντάκι μαζίΤο χωνες και πτδ δηλαδή;
Πω ρε φιλε, ωραιος.
Λουτσους στον φούρνο!!Μην αγχωνεσαι , εμεις εδω θα τα λεμε, μαγειρεψες τιποτα;
Οι λουτσοι στο φουρνο.Λουτσους στον φούρνο!!
Στο στόμα μου..μουνακι μου..και κωλαρακι μου...!!!!Οι λουτσοι στο φουρνο.
Οι πουτσοι ?
Αχορταγη.μην αφησεις οπη αγαμητη και αχυστηΣτο στόμα μου..μουνακι μου..και κωλαρακι μου...!!!!
Συνταγούλα;Λουτσους στον φούρνο!!
Οδηγίες ξεκαβλώματοςΤην ώρα που τα έγραφα αυτά, με σηκωμένη πούτσα, ήρθε και μου έπιασε κουβέντα η καφετζού που είναι αρκετά γαμεύσιμο μιλφ αλλά ξέρω τον άντρα της και είναι πολύ καλά παιδιά και οι δύο!!! Ευτυχώς που είχα τσαντάκι μαζί
ατιθασοοο νιατοο μεννν βαζεις κατω αρκετες δεεε....ατίθασο νιάτο ειμσι χαχαχχαχχα!!
Φιλάκια αγορακι!!
Πολλά κρύβει το σεντόνιΚαλημερούδια!